Kakav divan dan!

Kad sam usao u Klaudijin stan, koji je opet bio otkljucan, brzo sam ga  zakljucao i cuo njen glas koji je dolazio iz spavace sobe.- Tu sam!  Aha, znaci vec je na "radnom" mestu! Video sam da su roletne spustene, a svetlo upaljeno. Ekspresno sam se oslobodio tekstila i krenuo na "audijenciju" kod moje kraljice! Sta li mi je sad spremila? Ili cemo se najzad normalno pojebati!? 

Ne! Nema sanse! Ima ona svoj program, svoje fantazije, koje mora da isproba! A ja sam njena zrtva! Jadan ja! Lezi, ovog puta, potpuno gola na krevetu, savijenih nogu, tako da njene prelepo oblikovane butine dolaze do punog izrazaja! Dali cu sad dobiti sansu da odmah zalegnem medju te butine! Ne! Ne kod  Klaudije! Desnom rukom lagano prevlaci preko svoje pizde i sasvim malo uranja sa prstima u nju, ali dovoljno da ju to uzbudjuje! Levom rukom gnjeci svoje sise i igra se bradavicama! Ja, vec klecim medju njenim nogama spreman, sam na juris! Ona me gleda, onim jebackim pogledom, zubima gricka donju usnu i samo procedi: - DRKAJ!  E, molim?  - DRKAJ GA! Ali polako! Hocu da gledam kako ga drkas i da u tome uzivam! Evo i ja to radim! Razmakla je te roza usne njene crnokose gospodje i zarila prste medju njih! Vukla je prstima gore-dole po pizdi i disanje joj je postajalo sve brze! Oci su bile poluzatvorene! - Hocu da DRKAMO zajedno! Gledaj u NJU! Gledao sam u NJU! Mislim, nisam ti ja ginekolog, ali imam ja dobar stetoskop, mogao bih ti ga malo ugurati! - JEL LEPA? - Uh jeste!  - POLJUBI JU!  Hteo sam ju samo cmoknuti, ali ona mi je pritisla glavu na nju, tako da je taj poljubac trajao i trajao! Naglo mi je podigla glavu i rekla: - ISPRUZI JEZIK!  Ispruzio sam ga!  - JOS VISE! Mozda je doktorica, pa zeli da me pregleda, a nisam poneo zdravstvenu knjizicu!  Dosta grubo mi savija glavu i pritiska jezik na njen nadrazeni klitoris!  - LIZI! LIZI MI PIZDU! Vec tako dugo zamisljam  kako mi lizes pizdu! To su TE fantazije! Pa, lizem! Tako zeli moja kraljica! Hvata mi glavu obema rukama, divljacki mi pritiska glavu na klitoris i vuce ju gore-dole! Sigurno joj lepo, jer cujem njeno dahtanje! Iako ne vidim, siguran sam da su joj oci zatvorene! - JEZIK! ISPRUZI VISE JEZIK! Hocu da me tako zadovoljis! HOCU DA SVRSIM dok me tvoj jezik masira! Uh, pa lepo je, ali malo naporno! Sreca, da jezik nema kostiju, bio bi vec sav izlomljen! A, i inace sam siguran da bar dva dana necu moci lizati sladoled iako je letnje vreme! 

Vidim ja da ona nece brzo svrsiti, pa ajd da joj malo pripomgnem, ako zelim da mi jezik ne zavrsi u gipsu! Odjednom sam joj zabio dva prsta u pizdu i poceo da iznutra masiram! Dosta brzo! Prihvatila je tu igru i prostenjala: UGURAJ I TRECI! Ugurao sam i treci! Nadao sam se da ju necu povrediti, jer imam stvarno velike sake a ona je dosta uska! Ali sam shvatio, da ona, da bi se zadovoljila voli i moze da podnese izvesnu dozu bola! Najzad mi se smilovala i dozvolila da se podignem, naslonim na ruke i da ju sasvim normalno jebem! Klasicno! Noge na ramena, rukama obuhvatio sisetine i u toj poziciji poceo joj ga zbadati sa jednim normalnim ritmom! Nije cudo, da do sada jos nije svrsila, iako je zelela da svrsi sa mojim jezikom u pizdi! Pa jebali smo se pre pet sati i tad je zestoko svrsila! Lepo i ritmicki sam joj ga zabijao, bez zurbe! Napaljivalo me je njeno uzdisanje i stenjaje pri svakom mom zabadanju! Eto, mi smo se najzad NORMALNO JEBALI! I uzivali!  Dosta dugo sam ju tako jebao i zeleo da to traje sto duze, tako je lepo bilo!

Ona je iznenda pogledala na sat i rekla da moramo brzo svrsiti! Za mene je to znacilo, ZGUZA! Samo sam ju dodirnuo po kuku! Odmah je razumela! Cvrsto sam ju navukao na kurac i okrenuo! I ona je pazila da kurac ne ispadne! Dosavsi u moju omiljenu poziciju, odmah sam joj ga poceo dublje i grublje zabijati! Znao sam: ako je zaboli, reci ce mi! Ali, vec mi je rekla, da ako ju i malo zaboli, da joj je jako lepo i da uziva i da nikako ne prekidam! Opet je to bilo ono "normalno" jebanje! A, onda iznenadno pitanje: - Jelda da imam MALO DUPE!?  A? MALO DUPE? Otkud joj sad ta ideja! Mozda joj to muz rekao i sad ima kompleks "malog dupeta"! A, onda sam malo bolje pogledao i STVARNO: MALO DUPE!  Pa? Meni je to bilo svejedno! Da mi nije rekla, mozda nebih to ni primetio! Dobro, u poredjenju sa njenim sisama i celim telom, mozda je bilo tako! LEPO, MALO, SLATKO DUPENCE! Tako sam joj to rekao! Slatko se nasmejala! Trebalo je polako svrsavati i ja sam ubrazao ritam! Ustvari, bio sam malo bezobziran! Znao sam da je malo uska, ali ju nisam stedeo! Nekako me ja napalilo kad sam video kako moj "debeli" nestaje izmedju tih "malih" guzova i ponovo sav mokar izranja! Osecao sam, da cu ubrzo eksplodirati! A, i ona je bila pri kraju! JOS BRZE! Soba je odzvanjala od udaraca po tom malom slatkom dupencetu! Jebali smo se na kvalitetnom krevetu, koji nije puno skripao! Nasa sreca! Ona je vec uveliko svrsavala! I ja sam malo zaurlao, naglo ga izvukao i svrsio po njenim ledjima i tim "malim" guzovima!

Kad sam izlazio, rekao sam da sledecih pet dan radim da kasno uvece i da se tih dana necemo videti. Tuzno me pogledala, a ja sam rekao, da ce to brzo proci! Tako je i bilo! Pet dana je brzo proslo i moja "kraljica" se ponovo dokopala mene! Imala je pet dana vremena da smisli nove fantazije!!!

Otisao sam u stan, presvukao se i izasao najzad napolje na svez vazduh! Pogledao sam okolo i pomislio: KAKAV DIVAN DAN!!! Krenuo sam u kupovinu...

Kategorija:
Strejt erotske priče