Zorana na "POPRAVNOM"...!

Posle susreta sa Zoranom nakon skoro 30 godina sam bio razocaran! Na telefonu je govorila o tome kako je strasna i vatrena, tako da sam sa zebnjom ocekivao nas prvi "sudar"! To sto se desilo na parkingu pre par dana je bilo sve samo ne to! Onako pasivno lezanje na zadnjem sedistu sa predivnim rasirenim nogama dovelo je do toga da nisam svrsio do momenta kad je morala ici, jer bi duze kasnjenje tesko objasnila muzu! Ali dobro, svidela mi se ta nedovrsena jebacina sa njom i zeleo sam da se opet sretnemo! Znao sam da to i ona zeli, jer sam video kako je pozudno gledala moj napeti kurac kad se oprastala od mene!

Evo me sad u hotelskoj sobi, koju sam iznajmio u njenom gradu! Idealan hotel za kurvanje, jer ima i zadnji ulaz gde se moze neprimetno uci! To mi je ona preporucila, sto znaci da ga je i ona koristila za kurvanje! Nekoliko godina se kurvala sa jednim Italijanom i verovatno nikad nije bila verna muzu! To mi je ispricala tako bez emocija, kao da je to nesto normalno! Meni je to svejedno, jer eto tako dodjoh i ja na red da ju jebem! Nadam se da ce danas biti vatrenija! I dok i ja ne svrsim nema prekidanja! Kucanje na vrata! To je ona! 

Ulazi u sobu, kratako CAO i cak poljubac! Opa bato! Bice nesto! Momentalno sam uzbudjen! Stavlja tasnu na drugi krevet i pri tom mi okrece ledja! To sam i cekao! Zestoko ju grlim i gnjavim joj sise! Uzdahnula je strasno i zabacila glavu unazad! Tako mogu da joj ljubim i lizem vrat! E, sad bas lepo reaguje! Tesko dise i vrti guzovima i tako mi masira kurac! Cudno, kako se brzo napalila! Kao i ja! Brzo smo se osolbodili odece, a ja sam joj i dalje s ledja stiskao i gnjecio velike i mesnate sise! Naravno, odmah mi zgrabila kurac i pocela da ga drka! Pustio sam ju da sedne na ivicu kreveta s licem prema meni! Prisao sam joj malo blize i strpao joj kurac u usta! Znam, nije nimalo romanticno, ali ova seksi zena sa izazovnim telom to i ne zeli! Kao i sve udate i razvedene zene ona treba samo jednu stvar! KURAC! I to sto pre! Unutra, daj ga unutra! Tu je vec sve spremno i vlazno! To je taj vapaj svih zena koje se kurvaju! Primila ga je pozudno u usta i pocela da ga sisa i drka! Onda vadi glavic i oblizuje ga! Jezik joj je spretan i brz! Kako lize! Bogami ova ima iskustva! Ja uzivam! Prekidam njeno strastveno lizanje i polezem ju na krevet! Na telefonu sam joj obecao pozu 69! Opkoracujem ju tako da je moja glava medju njenim savrsenim butinama, a moj kurac nad njenim ustima! Ona ga odmah grabi i gura ga sebi u usta! Ja prstima klizim po njenim dlakama i razvlacim i otvaram njenu pizdu kao pozorisnu zavesu za najlepsu predstavu na svetu! Ubacujem jezik u akciju i lizem ju po celoj duzini njene slatke pizde! A onda se bacam na klitoris i moj jezik  luduje! Istovremeno joj guram tri prsta u pizdu i brzo ih guram i vadim kao sto to radim sa kurcom kad ju jebem! I vidi sta se sad desava! Pocinje njen divlji ples sa nogama! Kao da vozi bickl! Pri tom uvrce bokovima, i ceo donji deo tela joj poskakuje! Predivno! Dobro stenje i nesto mumla, ali nerazumljivo! Normalno! U ustima ima debeli kurac i zato ga nakratko vadi da bi dosla do daha. Sad sam cuo ono sto ocekujem od svake zene, AAAAHHH, OOOOHHH, JAOOO, JAOOO, TOOO, TOOO, DAJ GA, DAJ GA! UUH! STO JE LEPO! Ija bih hteo da bude i meni lepo i ponovo joj guram kurac u usta! Ali sad pravim pokrete kao kad ju jebem! Ustvari jebem ju,ali u usta! Pazim da ga ne zabijem duboko, to su ipak usta a ne pizda! Tamo ga mogu roknuti do jaja! I to ce se ubrzo desiti! Prsti kojima obradjujem pizdu iznutra, su skroz vlazni! Siguran sam da sam joj napipao tu cuvenu G-TACKU! Sigurno je vec svrsila vise puta! Primecujem da ju strasno uzbudjuje moj jezik po klitorisu! A, onda mi je postalo sve jasno! Pa, rekla mi je da se godinama jebavala sa nekim Italijanom! A, Italijani su poznati kao pizdolisci!

Setio sam se jedne kolegice, koja mi je rekla da ona moze da svrsi samo "francuski" tj. samo lizanjem! Eto! Verovatno je taj Italijan Zoranu toliko navikao na lizanje, da ona sad moze samo tako da svrsi! Sad cu ja to proveriti!

Polako joj vadim kurac iz usta i premestam ga medju njene noge! Dosta lizanja! Vec me zaboleo jezik! Najzad dolazi ono pravo! Dizem njene prelepe noge na ramena i brzo joj zabijam kurac u njenu uzavrelu i ovlazenu pizdu! O kako je to lepo! Ta njena vlaznost cini da je glavic jos senzibilniji nego inace i zelim da sto duze ostanem u njenoj pizdi! Ali, momenat! Sta je to bilo! Upravo sam joj ugarao debeli kurac a ona nije ni uzdahnula! Nemoguce! Sad cu je jebati brzo da vidim sta ce to doneti! Brzo ga zabijam skroz do jaja i brzo ga vadim! Par minuta tako! Onda ga polako vadim, glavic je na ulazu, tu pricekam malo i onda ga sjurim u tu nezasitu pizdu! I to pnavljam nekoliko minuta! Nista! Zbunjen sam! Necu da joj kazem nesto sto bu ju mozda uvredilo, ali sam malo ljut! Tada Zorana rece nesto sto me je odusevilo: Mozes da svrsis unutra! Imam spiralu! Bravo Zoki! Super vest! Retko sam imao priliku da svrsavam unutra! Vec sam navikao da spricam po ledjima, po stomaku, po sisama a komsinici Klaudiji sam cak svrsio u usta! Spermu je progutala! A sad ovoj dobroj pizdi mogu da uspricam unutra! Od srece stiskam njene butine jos cvrsce i ubrzavam tempo i zabijam ga do dna! Nisam njezan! Briga me! Mislim, kurva je to, ko zna nasta je ona sve navikla! Brzo, brze, jos brze! Ona, naravno nista! Sigurno je vec svrsila dok sam ju lizao! Jao! Evo ga! Sad cu eksplodirati! Uh, sto je lepo! Disem kao parna lokomotiva! Jos jedan dubok udarac u njenu pizdu, sve do jaja! I tu ga zadrzavam! Nevadim ga vise! Osecam kako spricam i kako sperma ispunjava tu pizdu! Divota! Glavic se kupa u smesi moje sperme i njenog soka koji jos pre toga ispustila! To ga cini tako osetljivim, da moram malo zaurlati kao Tarzan! 

Sta da kazem? Zbog toga sto je pri lizanju bila tako zestoka i sto sad znam da joj mogu spricati unutra, mislim da je u redu ako kazem da je Zorana POLOZILA POPRAVNI ispit! 

Cim sam izasao iz njenog grada stao sam na prvom parkingu i nazvao buckastu Italijanku Sandru!  Pitam: -Jesi sama? - Naravno! - Da malo navratim? - Jesi se uzeleo, a? Pa bio si pre tri dana! Pre tri dana! Haha! Kad bi znala da sam jebo pre pola sata!? - Ok, vidimo se!  Eto, kakvi su muskarci! Jos mi se sperma nije ni osusila, a vec hocu drugu pizdu da guzim! GUZIM! Jao sad mi je nesto palo na pamet! Vec sam dva puta jebo Zoranu, ali ju nisam jebo zguza! Moja omiljena poza!

Kao i uvek Sandra me docekala u providnoj crvenoj baby-doll haljinici i crnim carapama! Uf, Uf! Seli smo na kauc i popili neki liker! Malo smo popricali i kao i uvek, ona je rekla: - Idemo tamo i pri tom pokazala na spavacu sobu! To je znacilo idemo da se jebemo! Ja sam brzo skocio do kupatila da sperem osusenu spermu i sok od Zorane! U spavacoj sobi Sandra je lezala u izazovnoj pozi i svojoj baby-doll haljinici! Ispod nije imala nista! Priguseno svetlo stvaralo je neki erotski naboj u celoj sobi! Opkoracio sam ju i stavio kurac medju njene velike sise! Bile su vece od Zoraninih! To je bio nas ritual! Drkala ga je sa sisama! Onda ga stavila u usta i pocela da ga pusi! Slasno je oblizivala glavic, drugom rukom mi masirala jaja od dole! Vec smo se duze vreme jebavali i bili smo uigran tim! Vreme je da joj ga zabijem! A, i ona to jedva ceka! Vidim da joj se sise dizu i spustaju od ubrzanog disanja! Sad ces ga dobiti! Podigao sam joj noge na ramena i zabio joj ga! E, to sad ta razlika izmedju Zorane i Sandre! Cim sam ga Sandri ugurao kriknula je tiho! Poceo sam da ju jebem! To je muzika za muske usi! To stenjanje, to disanje, to neprekidno dahtanje i poneki krik to jednostavno pripada uz jebanje! Uzivnje je mnogo vece, nego kad se zena ne cuje! A, tek kad sam Sandru okrenuo i poceo da ju jebem zguza! Njoj je bilo svejedno, dali komsije nesto cuju! Uzivala ja punim glasom, pogotovu kad je svrsavala! To je cesto bilo urlanje! Da sam to bar snimio i pustio Zorani da cuje! 

Ali lepo je bilo sa obadve! Svaka je imala svoje vrline ili mane! Sandra je bila dosta nepokretna, a Zorana je znala velicanstveno da mesa guzovima! Sandru sam jebo nekoliko godina, dok sa Zoranom nije dugo trajalo! Mozda je opet nasla nekog pizdolisca! Neka! Sva prava! Nek svako uziva na svoj nacin!  

Kategorija:
Strejt erotske priče