Probala

Znamo se godinama, prijatelji smo i velika podrška jedno drugom.

Zoveš me na kafu,priča počinje kao i obično šta ima novog kod tebe, ti mi kažeš kako i dalje tvoj muž stalno putuje i nema baš vremena za tebe a u meni se roje predstave takve dame u kući, kako se tušira i dodiruje svoje telo, pune grudi obla zadnjica, kako sapunica klizi niz njenu preplanulu kožu.

Pita me dali još uvek radim masaže, naravno da radim u to odmah sledi kako je u zadnje vreme jako bole ledja i noge.

Završavamo kafu zove me kod nje da je izmasiram.

Ulazimo u stan ponudi mi piće dok se ona istušira, ja pijem pomalo razgledam stan i slike, odjednom se ona stvori ogrnuta peškirom,kažem joj da treba da operem ruke pre masaže,odlazim u kupatilo.

Vraćam se ona leži na stomaku potpuno gola, kaže ona se ne stidim.

Uzimam teglicu sa kokosovim uljem natrljam joj prvo ledja, lepa preplanula koža se presijava onako nauljena, prelazim preka ledja nežnim pokretima prstiju,ona se izvija od zadovoljstva, pa polako preko guze prema nogama, noge lepo oblikovane a stopala nežna mala.

Počinjem masirati stopala, utrljavam ulje izmedju prstiju malo je šlakljiva ali prija joj, kaže kako joj to prija.

Gledam kako rukama gnječi posteljinu kad joj prelazim rukom po celom tabanu uz to vrti guzicom, prelazim na listove prija joj.

Kaže kako je najviše bole butine pa se tu zadržim najviše , dok joj masiram bitine sve više širi noge pa mogu videli njenu mačkicu kako je ovlažila,polako curi sa njenog klitorisa kapljica njenog nektara i kaplje na posteljinu,rukama se približim do guze i polako klize moje ruke pored njene pičkice, sve više širi noge da bi mogao dodirivati njene usmine, vrela je i vlažna prelazim onako nežno preko usmina, zadrhtala je i uzdahnula.

Sa dva prsta joj masiram pičkicu sa obe strane a ona podiže zadnjicu u ritmu mojih pokreta, uzbudila se a posteljina je kod njenih ruku izgužvana čak je o zagrizla da nebi ječala.

Stavio sam joj prst u njenu mačkicu vlažna je i vrela , reaguje na svaki pokret.

Okreće se na ledja grudi su joj nabrekle,kaže da ih dobro natrljam, osećam pod prstima tvrde bradavice i kad god predjem preko njih ona zadrhti, fali joj nežnosti.

Prelazim preko stomaka sva drhti u očekivanju šta ću uraditi sledeće, malo se zadržim na stomaku a onda krenem na mačkicu koja ima na vrhu malo dlačica ali je dole izbrijana, nauljim joj te dlačice lepo prijanjaju uz kožu pa krenem niže.

Prekrio sam joj šakom celu mačkicu idući prema dole a onda srednjim prstom idući prema gore po sredini mačkice, klića je osetljiv i tvrd počinjem je maziti po klići, celo telo se odiže i izvija od zadovoljstva.

Stavim joj jedan prst u mačkicu a njen sok mi curi niz šaku koliko je vlažna, pokreti su mi usporeni da bi što duže uživala a onda joj nadjem osetljivo mesto G tačku, dodam još jedan prst i pokretima zajedno prema napolje i prema gore je dovodim do prvog orgazma, ona se izvija dahće i rukom me steže za moju nogu onda kad je vrisnula usporim ritam ali nevadim prste i nastavljam ,sledi sledeći orgazam ona prska po mojoj ruci jak mlaz njene mačkice dopire čak do mog lica ,ona vrišti i zariva nokte u moju butinu,boli me ali trpim.

Posle bezbroj svršavanja hvata me za ruku kojom sa je zadovoljavao prinosi njenim ustima i sisa mi prste, podiže se na laktove otkopčava mi pantalone vadi mi već nabrekli kurac počinje ga jako sisati i stavlja ga duboko u grlo, drugom šakom mi gnječi jaja do bola .

Nije htela stati sisala ga je dok nisam svršio u njeno grlo sve je progutala, podigla se sa kreveta i otišli u kupatilo tu je sledio nastavak, tuširanje maženje.

Okrenula se prema zidu i istrćila zadnjicu, polako sam ušao u nju ječala je a voda je prskala po njenim ledjima.

Bio je to divlji sex svršila je par puta a onda smo otišli u krevet onako mokri bez brisanja legla na ledja, raširio joj noge mačkica još mokra i slasna što od vode što od njenog nektara, lizao sam je i zavlačio naizmence jezik i prst , klitoris je bio tvrd i rumen.

Ponov je doživela orgazam držeći me za glavu vrištala je a telo joj se treslo kao da je struja trese, stegnula je moju glavu butinama a ja sam sve nežnije lizao dok je nije prošao orgazam.

Digao sam se prišao joj poljubio je na stomak onda nabrekle bradavice a onda vrat, osmeh na njenom licu je govorio sve, bila je zadovoljna ali htela je još,privukla je moje kukove na sebe moj kurac je odmah našao put .

Zabacila je glavu ja sam je ljubio po vratu, dok sam ulazio u nju sve brže i snažnije zabijao se ona je stenjala i zarivala svoje nokte u moja ledja to me je još više uzbudilo i u tom položaju me obuhvatila nogama da nisam imao kud ,ja sam silovito opet svršio u nju.

Smešila se celo vreme i tada me je prvi put poljubila u usta, kad sam je posle pitao šta ćemo sad samo je rekla da se nesekiram da njen muž dolazi sutra kući i kao po običaju on će kako je rekla da naskoči na nju a posle pet minuta da svrši.

Ni sam neznam dali je zatrudnela sa mnom ili sa njim ali njoj to nije bitno.

Nastavili smo da se družimo sa povremenim izlivima nežnosti i strasti.

Kategorija:
Strejt erotske priče