To nije očekivala

Nakon žurke na kojoj smo se smuvali, Sofija, izuzetnp mlada trans devojka, završila je najpre u mojim kolima, a zatim i u mom stanu. Iskreno, videlo se da je bila uplašena. Mnogo sam stariji, značajno krupniji, pritom potpuni stranac...uopšte joj nije bilo svejedno, tim pre jer nije imala gotovo nikakvog iskustva,  ali suviše je bila naložena, suviše me je želela. Suviše sam joj se dopao i želela je da bude sa mnom. Želela je da me zadovolji to veče.


Ja sam, međutim, imao drugi plan. Ja sam želeo da ja nju da zadovoljim.


Kada smo ušli u stan, ne paleći svetla, počeli smo da se ljubimo i mazimo u hodniku vrlo erotično, vrlo halapljivo. Moje ruke su bile svuda po njenom savršenom telu i u nekom trenutku spontano su krenule niz gole butine pravo ispod uzane kratke suknje.


U trenutku se trgla. Rekla je „stani, stani molim te“ i uzdišući se probala da se udalji. „Ne znam, nisam sigurna da je ovo pametno...ja tebe ne znam...ovo ne radim inače“ govorila je , ali joj nisam dozvolio da izađe iz mog zagrljaja. Poljubio sam je nežno i spustio se na kolena. Bila je frapirana. Uopšte to nije očekivala, a njeno iznenađenje je bilo još veće kada sam joj iz uzanih tangica oslobodio lepi dugi glatko obrijani kurac.


Umalo se nije onesvestila kada sam ga poljubio nežno, pa opet, a onda stavio ruku na jaja i počeo da ih mazim, a glaviđ oblizujem kružno. Topila se od miline. Bukvalno se topila, a predsperma je kuljala iz njenog divnog kurca. Ljubio sam je po butinama, a onda se vratio na kurac. Punim ustima, sočno balaveći ga, objasnio sam joj da ja želim da zadovoljim nju i ispunim joj sve fantazije. Kako su njeni prsti završili u mojoj kosi, znao sam da je to znak da nastavim.


I nastavio sam. Obrađivao sam joj tu mesnatu mladu kitu sočno i temeljno dok su moje ruke lutale po njenim štiklama, glatkim nogama, guzi. Mazio sam je ubrzavajući sa pušenjem. Nije imala šanse protiv takvog blowjoba. Najvila je da će svrštiti, na šta sam ja još jače počeo da pušim i sisam taj kurac nagoveštavajući da nemam nameru da odvojim usta. Obema rukama e je zgrabila za glavu i nabila kurac do kraja i počela da svršava. Punila mi je usta, a ja sam kao po dobrom običaju sve lepo pokupio i progutao, a onda nastavio da joj obrađujem kitu koja se nije spuštala.


Kada sam postao siguran da je kita opet skroz čvrsta, poveo sam je u spavaću sobu. Doveo sam je do stočića noćnog. Skinuo sam se za tili čas, uzeo ulje sa police. Prišao sam joj, gurnuo je bezobrazno na krevet. Nauljio sam ruke i jednom rukom počeo da njoj masiram kurac, a drugom svoje dupence.


Ubrzo je kurac bio spreman. Bila je spremna i moja guza. Opkoračio sam je. Popeo se na nju i polako se namestio da mi kurac bude ispod guze. Gledala me je pohotno i tamno plavo namazanim usnama počela da me ljubi dok sam ja nameštao njen kurac na svoj čmar. Uz Sočne poljupce i obilje ulja, natakario sam se na kurac čas posla.


Primetio sam da je na sebi ostavila samo tangice i brusić. Štikle nije skidala, a plava perika i šminka su je činile naročito seksipilnom. Dok sam mešao na njenom kurcu i ljubio se s njom, prolazilo mi je kroz glavu „kakva pička“.


Potpuno se opustila. Skontala je da sam voljan da uradim šta god želi. To je iskoristila da menja poze i promenila je brdo poza. U svima me je pošteno izjebala. Uživala je u svom kurcu u mom dupetu iz svih uglova, a istovremeno se osećala tako ženstveno, erotično.  A to što me je dovela do barem dva orgazma za vrlo kratko vreme, učinilo je da popsebno uživa.


Valjda joj se zato, u trenutku dok je ležala na boku iza mene i guzila me, samo odjednom oteo orgazam. Bez ikakve najave vrela sperma mi je ispunila dupe, a sobu njeni glasni uzdasi. Guzom punom sperme okrenuo sam se ka njoj i bez najave takođe izdrkao po njenom kurcu i stomaku. U svega par pokreta rukom, samo sam eksplodirao.


Sručio sam se posle orgazma kraj nje i počeli smo da se smejemo. Ubrzo smo se uozbiljili, pogledi su nam se zadržali, a usne bivale sve bliže. Počeli smo da se ljubimo nežno...

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

I ja bih rado tako Smile

Korisnik

i ja zelim biti tako izjeban...nisam odavno...Goca moja me jebala u svim pozama