Vrh

Nepoznat broj poruka, dali bi ste izmasirali moju partnerku Sladjanu, daje adresu u Novom Sadu.

Stižem na adresu zvonim, javlja se umiljat ženski glas i pušta me u zgradu , treć sprat kaže vrata otvorena, ulazim u stan ona gola pruža ruku upoznajemo se, jeste za piće persira mi pošto sam stariji od nje puno, kaže voli starije što mi je drago i sa tim smo probili led.

Pripremila se na krevet ali zahteva da i ja budem bez odeće, na taj njen zahtev dok sam se skidao i primetio kako gleda moj ravan stomak grudi i ledja a ujedno oblizuje punačke usne, odmah je moj reagovao i počeo da se diže, pita ona onako iz šale jel on masira ili ja.

Vadim kokosovo ulje natrljam joj telo tako da se sija, preko grudi stomaka i noge.

Od samog početka sam osetio kako se trese njeno telo, nije mi bilo jasno, nezno sam joj masirao svaki delić tela , bila je vrela i pohotna , uzela mog stojka mazila ga drkala a kad sam se našao u blizini njene glave, ljubila mi glavić i nežno lizala, inače ženeo dmah hoće da ga stave u usta od uzbudjenja ali nije.

Nastavio sam masažu guze, volela je to, podigla je i htela da je ližem, zavukao sam jezik do kraja da vidim koliko je vlažna onda sam njen sok razmazao po celoj pičkici i nastavljao da ližem celu stavio sam joj jedan prst i dohvatio G tačku na par trzaja čuo se njen jecaj, svršila je prvi put, okrenuo sam je na ledja raširio joj noge , ližem kliću opet svršava.

Odjednom osetim na ledjima nežan poljubac, prvo sam se uplašio da nije muškatac a kada sam osetio i grudi sa tvrdim bradavicama bilo mi lakše , bila je to njena partnerka, nisam znao da su lezbo par, meni to nesmeta čak šta više uzbudio sam se još jače onako izmedju dve žene kao u raju.

Neznam više ni koja je bila dole ni koja gore samo sam se odjednom ja našao ispod njih jedna je držala moj kurac nabrekao do pucanja druga je jaja silovito sisala nisam dugo izdržao prsnula je sperma po njima, lica grudi i nisu prestajale sa tim do poslednje kapi, na kraju su ga obe nežno ljubile mazile.

Ustao sam sa kreveta a one onako od semena se ljubile mazile, čarobno za videti kako žena ženi ume da priušti takve nežnosti, gledao sam ih dugo što su one to i htele i planirale u svemu ovome da osveže njihovu vezu i sexualno iskustvo, i meni i njima je to bilo super.

Od onda smo bili nebrojeno puta zajedno, njima se svidja što sam stariji i iskusan a meni naročito jer su mlade pohotne, nežne. 

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

@lepotan011 - ahahahhahahahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahaha

Korisnik

Nista gluplje ne procitah odavno...