Konačno je moj

Događaji, kao što je Noć veštica, mnogo maskembala tim povodom, retka su prilika da svoje krosdresing umeće pokažem i van spavaće sobe. Savršen alibi da se skockam kao riba, da pokažem svoju ženstvenu stranu i da niko ne osuđuje.


Preksinoć, kožne uske crne pantalnone u kojima mi guza puca. Bela uska košulja. Štikle visoke. Savršeno izrbrijano lice, našminkano. Tamno plavi karmin na punim usnama, tamna senka. Nakit...nokti..ništa nisam propustio, nijedan detalj. Čak sam, jer ipak je Noć veštica, imao i potpuno crvena sočiva.


Znao sam da ću privući poglede na žurci. Bilo je nemoguće da ne. Želeo sam pažnju i poglede i imao sam ih. No, ono na šta nisam računao da ću privući Jovovu (moram reći konačno) pažnju. Jovo je jedan od mojih najboljih drugova i apsolutno nemam reči kojima bih opisao koliko ga želim. Nikada se ništa nije desilo iako sam se trudio da se desi. Naravno, nikada nisam bio direktan, ali sam se nadao da će u nekom od priča o seksu u kojima sam mu otkrio svoju biseks i trans stranu, pokazati neki tračak interesovanja. Međutim, ništa. I to me je po prirodi stvari obeshrabrilo za bilo šta konkretnije.


Preksinoć, međutim, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje. Ma, bre, bio je bez daha. Mogao je da kara koju je hteo, ali se on nije odvajao od mene. Priča, šala, pivo, đuskanje...iz očiju mu je virilo da bi me jebao. I ne samo iz očiju...farmerice su mu pucale i kurac mu se gotovo nije spuštao u mojoj blizini. Naravno da je pivo pomoglo, ali nije ni bitno.


U nekom trenutku morao sam do toaleta. Morao je i on. Da se razumemo, milion puta smo, naročito na žurkama, pišali jedan pored drugog. Nikada to nije bilo ništa neobično. Preksinoć, međutim...


Da pojasnim. Ušli smo u toalet. Stali pored pisoara. On je počeo da otkopčava pantalone i vadi kurac. Budući da su moje pantalone bile jako tesne i uske, ja sam morao da ih otkopčam skroz i polako sam ih spustio ispod guze. To je bio jedini način da izvadim kurac. Međutim, sevnula je iz pantalona divna mala crna tangica koja je savršeno isticala moje dupe. Momentalno je kurac počeo da mu se diže ponovo, jer pogled nije mogao da odvoji. Zbog toga što mu se kurac dizao, postalo je nemoguće da mokri kako treba.


Ja sam mirno piškio i kada sam obavio sve, pogledao sam ga i rekao mazno „tebi se baš sviđa ovo što vidiš“. Nije morao da odgovori ništa jer je njegov kurac bukavlno dodatno poskočio na moje reči i ponovo prekinuo mlaz.


„Nešto moraš da uradiš s tim, u suprotnom posle toliko piva nećeš moći da piškiš“ od ovih reči kurac mu je ponovo poskočio i prekinuo mlaz. Uzdahnuo je duboko  i složio sa da je stanje hitno. „Znaš šta bih ja voleo“ nastavio sam „da mi izdrkaš kurac po guzi, i pokažeš mi koliko ti se dopala stvarno“.


Nisam mu dozvolio da odgovori. Uhvatio sam ga za ruku i dok nikog nije bilo, uveo ga u jednu od mnogobrojnih kabina. Zatvorio sam vrata, okrenuo mu leđa, spustio još malo pantalone i polako se mazno naguzio. „Izdrkaj ga mili“ govorio sam tiho i ozbiljno napaljeno „izdrkaj ga po mojoj guzi“. Nisam mogao da vidim, ali sam osećao da se prihvatio kurca i počeo da drka, zato sam nastavio da ga ložim „znaš li koliko dugo moja guza čezne da isprazniš jaja po njoj“. Stenjao sam kao da me jebe a ne drka po meni „zgrabi me za guzu i mesi je, ah“. Poslušao me je na prvu i počeo da me drpa za guzu u drka.


Bukvalno nije znao koliko mu je dosta, silno je bio napaljen. I iako je probao da odloži orgazam tako što me je par puta lupio kitom po guzi, nije uspeo. To ga je, zapravo, samo dodatno napalilo. U sekundi me je dodatno jako stisao za dupe i počeo da drka brzo i uvija se od orgazma koji je nadolazio.


Osetio sam prvi mlaz vrele sperme na guzi. Drugi, zatim i treći. Prskao je jako dugo i obilno, ali mi je precizno isprskao samo guzu. Prstima sam pokupio jedan deo i na njegovo zaprepašćenje vrlo kurvansjki olizao.


Ipak, morao sam da ga izbacim iz kabine i sredim se i obrišem. Teška srca me je poslušao, ali postao je svesan gde smo i da je pravo čudo da niko nije naišao. Međutim, žurka gotovo da je tek počela...

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Mmm bravo,jedva cekam da vidim sta je dalje bilooo

Korisnik

daj nastavak sto pre,,,,