Gledanje utakmica na SP

Ljudi obično zamišljaju gledanje utakmica sa svetskog prvenstva kao tipično muško veče – pivo, pljuge, klopa, psovanje, galama...Za mene je gledanje utakmica sa svtekog prvenstva prilika da se nagutam i naprimam kurca maltene za celu godinu.


Konkretno,  sinoć u toku utakmice, celo prvo poluvreme proveo sam ležeći na boku, sa glavom u Jovanovom krilu i njegovom dugom krivom kurčinom u ustima. On je mirno sedeo, duboko zavaljen u trosed, spuštenih pantalona i cirkao pivo. Ja sam pratio utakmicu, ali sam kao dobra kučkica pušio kurac. Tačnije, nisam mu pušio. Niko ne želi da mu se kurac popuši u toku tekme. Mi muškarci želimo da nam se kita obrađuje dugo i balavi. Ne da se stimuliše, već da nam se neko igra kurcem.


To sam i radio. Jesam je sisao, ali sam pre svega lizao polako, balavio po njoj, drkao je, bukvalno pasao jaja, grickao mu glavić, udarao se nežno kurcem po usnama i licu, razmazivao predspermu po obrazima, masirao mu jaja, lizao temeljno predeo ispod jaja. Jednom rečju održavao sam mu kitu u ispravnom položaju. Tretirao sam je kraljevski i to sam toliko dobro radio da sam morao da se uslikam i snimim sa kurcem u ustima. Samo moje usne i jezik i njegova nabrekla balava kurčina u krupnom planu.


Mada nisam to očekivao, Jovan je imao drugi plan. Na početku poluvremena, kada sam mu doneo pivo, tražio je da stanem ispred njega, okrenem se i naguzim. Svukao mi je šorc i gaćice na pola butina i počeo da se sladi mojom guzom. Obla, glatka, bez jedne dlačice, bila je pravi delikates i Jovan je uživao. Mesio mi je guzu i jezikom me izbalavio celog, od čmara do jaja. Nije žurio nigde. Dugo je to radio iako nije video nipšta od utakmice.


U nekom trenutku odvojio se, legao bočno i rekao mi da legnem kod njega. Znao sam odmah šta želi. Svukao sam se i legao pored njega bočno, okrenut njemu leđima. Utakmica se zahuktavala, ali je on mirno ljubio moja leđa i ramena i polako uvodio kurac u moje dupe. Koji trenutak kasnije, sve je bilo na svom mestu. Njegova kita u mojoj guzi, njegove  usne na mom vratu a prsti su lutali po mojim grudima, stomaku, kiti.


Bukvalno celo poluvreme me je polakoa ali vrlo duboko karao. Meračio je. Nije žurio nigde. Nisam ni ja. Ipak, u nekom trenutku, ni on ni ja nismo mogli više da izdržimo.


Osetio sam da mi je zario zube u rame i da se uvija pod naletom orgazma. Dugo je nailazio. Dok ga je orgazam tresao, drkao mi je kurac žestoko. JA sam se kuranjski nabijao dodatno i jebao ga istovremeno u ruku. Ispustio je gromoglasan uzdah i počeo da svršava. Svršavao je polako i dugo i navlačio me na kitu duboko. Prepustio sam se potpuno i uz njegovo pulsiranje u mojoj guzi svršio i ja u njegovoj ruci.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hahaha ludnica. A ko je igro? Gasp

Korisnik

Tako se zadovoljava muškarac