Amaterka

Opet mi je bilo dosadno, i bila sam usamljena. Realno, trebao mi je i seks, ali ne onaj klasičan, već nešto malo drugačije, zanimljivije i pomalo perverzno, jer mi je mašta već danima bila bezobrazna. Ušla sam na sajt, po navici, iako se već duže vreme ništa zanimljivo nije dešavalo, i startovali su me po običaju klinci i nekulturni, prosti likovi. Prelistah poruke i konačno mi je jedna privukla pažnju. Kulturno obraćanje, mojih godina,  oženjen ali radoznao i u potrazi za damom koja bi mu ostvarila poneku fantaziju. Odgovorila sam mu, vrlo brzo dobih poruku nazad, i već isto veče smo prešli na mail, a odmah zatim i na viber. Prošlo je par dana, a ja sam doputovala u Bg, sačekao me je, ušla sam u auto i bili smo na putu ka njegovoj planinskoj kućici...prosto savršeno. 

Posle desetak minuta neke osnovne priče i upoznavanja, shvatili smo da imamo mnogo, mnogo toga zajedničkog i u vazduhu je počeo da se oseća onaj dobro poznati naboj, elektricitet, vibe, kako god to nazvali, i bila sam sigurna da nisam pogrešila što sam se videla sa njim. Najbolje od svega je bilo to što sam znala da i on misli isto. Još u toku vožnje mi je zavukao ruku u gaćice i bio prijatno iznenađen mojom vrelinom i vlažnošću, i posle par minuta maženja i mog uživanja, izvadio je prste iz mene i polizao ih...malo je reći da sam bila napaljena do ludila. Ubrzo smo stigli na odredište, a ja nisam mogla da dočekam da se dohvatimo.

Međutim, on je znao šta treba da radi i nije mi dozvolio da žurim. Kao pravi domaćin, a pre svega džentlmen, prvo je naložio vatru, zagrejao kućicu, spremio večeru, i povremeno me značajno pogledao, dodirnuo, ovlaš poljubio...iskreno,  dovodio me je do granice izdržljivosti. Posle par čaša vina i opuštenog razgovora konačno mi je prišao, sa leđa, i počeo polako da me ljubi, skida, dodiruje, a ja nisam mogla da dočekam da skinemo sve sa sebe i da osetim svaki milimetar njegove kože na svojoj. Njemu se nije žurilo, i zato je bilo sve još jače, lepše, uzbudljivije. Ostala sam samo u gaćicama, naguzio me je,  pomerio ih u stranu i sekundu kasnije osetila sam njegov jezik duboko unutra, a prste na pravom mestu...ooo kako je dobro to radio, bilo je potrebno dva minuta da svršim, jako i glasno. Pogledao me je, osmehnuo se, uzeo za ruku i poveo na sprat, gde je bio ogroman krevet, na koji me je nežno spustio. Brzo se skinuo i spustio na mene. Ljubio me je a prsti i ruke su mu svugde stizali, i uskoro je opet bio dole, lizao me divlje dok su mu dva prsta bila u meni. Znao je vrlo dobro šta radi i šta želi, osetila sam do tada meni nepoznat nivo užitka i svršila sam uz squirt, osećaj je bio neverovatan, a osmeh na njegovom licu je sve govorio. Poljubila sam ga, uzela njegovu muškost u ruku, a pola minuta kasnije mi je bio u ustima. Pušila sam mu prvo nežno, pa sve strasnije, i pri tome mu rukom mazila jaja, a prstom mu masirala anus, pomalo ga gurajući unutra. Po njegovim uzdasima i glasnom odobravanju sam videla da mu jako prija to što radim i vrlo brzo je moj prst bio ceo unutra. Tucala sam ga u guzu i pušila mu, svršio je u moja usta, uz nekoliko bezobraznih reči, sve sam progutala i uživala u tome. Par trenutaka kasnije sam mu rekla da moram da piškim, oh draga reče on, da li bi piškila po meni, molim te? Nije mi bilo prvi put, otišli smo u tuš kabinu, pustili vodu da teče, i ja sam sve obavila po njemu...bilo je lepo i pitala sam ga da li on želi isto to meni da uradi? Naravno da je želeo, i uskoro je topla tečnost počela da mi se sliva niz grudi, lice, vrat, prijalo je jako i uživala sam...kad je završio uzela sam ga u usta, i toliko je bio napaljen da sam ubrzo uživala i u punom grlu toplog semena. Tušnuli smo se zajedno i popeli opet gore.

Ležali smo neko vreme u tišini, a onda sam ga pitala da li bi želeo da ga izmasiram, znajući da se bavi veoma napornim i stresnim poslom. Pristao je naravno, sišla sam dole po ulje, a usput ponela i lubrikant i mali analni dildo, jer nisam planirala da se zaustavim samo na masaži. Ugrejala sam ulje dlanovima, i masirala ga, leđa, ramena, noge, tabane, i kada sam osetila da se dovoljno opustio opet sam počela da mu se motam oko guze. Video je šta smeram, okrenuo se na leđa, digao noge i napravio pristup mom jeziku i prstima. Jednom rukom sam mu drkala, jezik mi je bio u njegovoj guzi, lizala sam ga, ljubila, gurala prst povremeno, a on je glasno sve odobravao. U jednom momentu sam ga pitala da li želi dildo u guzi, on ga je pogledao i rekao mi "ma ti si amater". Nasmejali smo se oboje, i pitala sam ga šta mu to znači. Ustao je, sišao dole i vratio se sa koferčetom, otvorio ga i imala sam šta da vidim. But plugs,  dildo, strap, lubrikant, sve je bilo tu. Pomislih, o da, stvarno sam amater, pogledala sam ga, a on je uzeo jedan but plug i lubrikant,  nežno mi ga je smestio, a zatim dohvatio strap i pitao me da li želim da ga tucam.  O Bože pomislih, nisam nikada ali naravno da hoću. Uzbuđenje je bilo preveliko. Namestio mi ga je, legao na leđa, i visoko digao noge. Obilno sam ga navlažila, prvo mu gurnula prst, a zatim namestila vrh igračke na njegovu rupicu. Polako sam ušla, cela, i počela da ga jebem. Osećaj je bio neverovatan, pitala sam ga da li uživa da ga tucam, a on je vikao o da jebi me. Drkala sam mu i jebala ga, svršio je brzo, a i ja sam uživala na max. Srušili smo se jedno pored drugog, trebalo je sigurno desetak minuta da povratimo dah, oboje. 

Kroz prozor je počela da dopire zora, shvatili smo da je cela noć proletela kao sekunda, pokrili smo se i ubrzo zaspali zagrljeni, ostavljajući tuširanje za kasnije.

Treba li da kažem da se viđamo još uvek? :)

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Maštovito sa velikim potencijalom,.... samo nastavi

Korisnik

Ljepo uživate i širiš druge vidike sexu Devil

Korisnik

Odlično napisana priča. Heart Smile

Korisnik

Prelepo, volela bih i ja da nadjem takvu damu

Korisnik

A jel je on još uvek oženjen ?

Korisnik

Prica je stvarno dobra. Bas sam se i ja napalijo, da sam pozeleo i sebi neko takvo iskustvo. Hvala za pricu. ❤️