Budjenje

Mog pijanog druga Mikija sam uz puno muke i pomoć taksiste, doveo do stana. Nekako smo otključali vrata, platio sam taksisti i zahvalio mu se, a onda sam Mikija uveo u stan. Odveo sam ga polako do njegove spavaće sobe i konačno ga spustio na krevet. Kao planinu da sam nosio.


Predahnuo sam kratko, jer duša mi je bila u nosu, a onda sam ga podigao bolje na krevet. Smestio sam ga na jastuk i doneo lavor pored kreveta. Na trenutak sam zastao i pomislio da ne mogu da ga ostavim ovako u odeći. Ajde, pomislio sam, da ga samo rakomotim. Nije delovalo teško budući da je bilo leto i da je imao samo majicu i farmerice.


Ispostavilo se, međutim, da to uopšte nije bilo lako izvesti. Majcu sam mu jedva skinuo, budući da je bio apsolutno nepomičan. Ipak, nekako sam uspeo da ga oslobodim i tu sam skontao da mi se kurac blago podigao. A kako i ne bi. Miki ima oko 45 godina, ali izuzetno vitak, gladak i preplanuo (pošto se tek vratio s mora). Njegov stomak i grudi bili su savršeni, ne previše napucani, ali izuzetno lepo oblikovani i čvrsti.


Razmišljajući o tome, postao sam svestan da mi se kurac dodatno digao. Ipak, poseban problem je bio to što sam shvatio da ću se definitivno napaliti ako počnem da mu skidam pantalone. Rešio sam da odustanem. Neka spava tako, ko ga šiša...ipak, samo na kratko. Uzbuđenje je bilo preveliko i odlučio sam da ga skinem pravdajući se u glavi da činim dobru stvar i uslugu prijatelju.


Međutim, čim sam počeo da mu otkopčavam farmerice, kurac mi je postao kao kamen tvrd, kako zbog toga što sam to naročito polako radio, tako i zbog toga što sam mu slučajno dodirivao i kurac preko pantalona. I taman sam hteo da odgnam misli, kada su sevnule bele slip gaćice. Kako sam mu spuštao pantalone, pružio se pogled na kurac uredno upakovan na levu stranu. Skinuo sam mu pantalone, bacio ih u stranu. Iako sam hteo da ga sad ostavim da spava, ipak nisam odoleo: kao hipnotisan stavio sam mu ruku na kurac, a pošto sam se uverio da spava čvrsto, zgnječio sam ga par puta.


U trenutku sam se trgao i izleteo iz sobe. Shvatio sam da to što radim nije u redu. Kontam, napaljen sam. Izdrkaću i izbaciću misli iz glave. Uostalom i ja sam pripit i verovatno ću i ja zaspati odmah posle toga. To sam i uradio. Idrkao sam kurac, istuširao se i otišao da spavam.


Pogađate: nisam mogao da se uspavam. Iz glave mi nije izlazio Miki i njegov kurac. Sve vreme sam se pitao a što je loše ako ga malo uzmem u usta i poigram se. Želja je bila prejaka. Nekako sam u glavi opravdao tu ideju i otišao do Mikijeve sobe. Stajao sam dugo na vratima, a onda ipak posle mnogo nećkanja prišao.


Seo sam na krevet. Apsolutno sam bio sigruan da spava. Spustio sam ruku na krevet i polako došao do njegove noge. Prvo sam dodirnuo njegovu golu butinu, a zatim je i pomazio. Srce mi je tuklo kao ludo, a dah ubrzan.  Nastavio sam da je mazim penjući se ka gaćicama. Uskoro mi se ruka našla na kurcu. Pomazio sam ga bojažljivo, prvo preko bokserica, a onda sam zavukao ruku u njih. Napipao sam sočan komad mesa. Mazio sam ga nežno, a onda i izvukao.


Kurac mu je bio spušten, međutim izuzetno veliki i debeo, sa ogromnom kožicom preko glavića. Nije imao nijedne jedine dlake, toliko glatko obrijan i bio je pravi slatkiš. Nagnuo sam se iznad njega i počeo da se mazim kurcem po licu. Mazio sam se nežno, a onda počeo da ga ljubim, zatim ližem i blavim, a onda je nestao u mojim ustima. Balavio sam ga tako sočno da je moja pljuvačka svuda curila po njemu. Ono što je došlo do jaja, sam uredno pokupio jezikom, a zatim prelepa topla jaja počeo da ručkam kao jabuku.


Kurac mu se jedva malo digao, ali je balavio obilno. Zato je postao još ukusniji. Jezikom sam prelazio od korena do vrha i razvlačio predspermu kao istopljeni sir.


Bio sam u potpunom transu kada sam opet počeo da mu pasem jaja. Skroz sam se isključio. I gotovo sam se zaledio kada sam shvatio da se kurac odjednom digao skroz. Ustima punim njegovih jaja pogledao sam ka kurcu, pa ka Mikiju koji je sada bio budan.


Gledao me je. Gledao sam ga. Tenzija je bila neverovatna. Šta sada?


Ne vadeći jaja iz usta, počeo sam da kružim jezikom po njima i balavim ih najsočnije i polako mu drkam kurac. Gledao sam ga pravo u oči i uplašeno čekao reakciju. Uskoro je i usledila. Rekao je dubokim glasom „vidim igraš se“. Ja sam sa puno samopouzanja nastavio da ližem jaja i kurac uzduž ostavljajući po celom kurcu trag mojih bala „igram se“ rekao sam fufasto i uzeo potpuno dignutu batinu u usta.


„Samo nastavi“ rekao je promuklim glasom i potpuno se prepustio. Uvijao se pod naletom zadovoljstva što me je tako ložilo da su mi gaćice bile potpuno mokre od predsperme. A ja sam nastavio da pušim entuzijastično i navijam mu obema rukama kurac. Tu zverinu je trebalo savladati, ali uspeo sam.


Počeo je da pulsira u mojim ustima i rukama. Osećao sam to jasno. Rekao je „svršiću“ pokušavajući da me upozori. No nije bilo razloga da upozorava, hteo sam da svrši i to u moja usta. Sisao sam ga i drkao i balavio po njemu i niz njega.


Mlaz tople sperme je potekao. Zatim i drugi. Prskao je jako i obilno. Toliko da čak ni ja nisam mogao da zadržim sve u ustima. Curila mi je sperma niz usne, po njegovom kurcu i jajima i čim sam uspeo da prugutam ono što je bilo u ustima, polizao sam sve što je ispalo i progutao i to i isplazio jezik da mu pokažem.


Prešao mi je palcem preko usana i rekao mi da mu vratim sad kurac gde sam ga našao i da ga ostavim da spava. Poslušao sam ga. Upakovao sam mu kurac nazad u gaćice i iskrao se iz sobe. Bukvalno nisam ni do vrata došao, već je zahrkao ponovo, a ja sam ponovo bio u tuš kabini i drkao kao sumanut.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Ja navučem bokserice pa preko njih bele slip gaće Grin Ima manijaka pa da me ne bi iskoristili Sunglasses

Korisnik

BRAVO

Korisnik

Dobra priča ali odluči se šta je nosio bele slip gaćice ili bokserice