Sa dečkom iz teretane – 1. Dio

Prvo da kažem nešto o sebi. Tada sam imao 22 god. Visok 170cm i 58kg. Imao sam više nekako atletsku ali sitniju građu. I ono malo mesa što sam imao mi se nalazilo u donjem dijelu tijela tako da iako sitniji guza mi je dosta dobro izgledala. Što bi se reklo prava bubble butt.

Već neko vrijeme hoću da se natjeram da odem u teretanu, da se malo razvijem i nabijem mase. Da i ono bitno nisam rekao. Gay sam, to krijem od svojih, ali unazad godinama se ložim na muškarce, fantaziram kako se ljubimo, fatamo, kako me jebu .... Dva puta sam pušio ali nije to bilo to, falio mi je neki zgodni momak da mi ispuni fantazije. Ne ponašam se fem, mada zamišljam da budem potčinjen nekom aktivcu. Najviše me kao i mnoge lože prave alfe, mišićavi muškarci, visoki itd.

Uglavnom krenuo sam u teretanu. Znao sam par nekih vježbi kako se rade, pa nekako bih pofatao od drugih i sve ostale koje mi trebaju da bih dobio tijelo muškaraca na kakve se i sam ložim. Vidio sam dosta zgodnih likova kako treniraju. Stvarno sam se nekad morao baš boriti da ne gledam ofirno u njihova zgodna tijela. Ali za oko mi je zapeo jedan dečko. Zvao se Kenan, imao je 30 godina, 190cm visine,105 kila, razvijen, istreniran. Uvijek je nosio one uske sportske majice kroz kojih su se ocrtavale bradavice, što mi se posebno sviđalo. Osim tijela i njegovo lice me je opasno ložilo. Široka čeljust, malo brade, kratka kosa, drugim riječima pravo muško. Naravno, kontao sam da je 100% strejt, pa nisam ništa odmah pokušavao. 

Kroz naredne 2 sedmice sam upratio njegove termine treniranja i u teretanu sam uvijek dolazio kad i on. S obzirom da sam bio nov u treninzima, pomagao mi je pri vježbanju, govorio kako pravilno da držim položaj tijela, tegove i slično. Kada god bi mi bio tako blizu, zagledao bi se u njegove oči, usne ali ne predugo s obzirom da nisam znao kako će reagovati.  Par puta bi me nakon vježbi udario lagano po guzi i svaki put kada bi to uradio kita mi se odmah dizala jer sam zamišljao šta bi mi sve radio s tom rukom, samo kada bi se duže zadržala na guzi.

Trudio sam se kada god je išao u svlačionicu na presvlačenje da tada u njoj budem i ja, i da gledam njegovo polugolo tijelo. Jednom kada se nakon tuširanja sušio i oblačio, tako sam se zagledao u njegove bicepse i sise da me je uhvatio, i nekako čudno pogledao, a ja sam se samo trudio da ga iskuliram i nasmijao sam se. Narednih dana u svlačionici, u njegovom prisustvu uvijek sam bio samo u gacama i isticao bi guzu tako što bi se zadržavao duže u ormariću praveći se da nešto tražim.

Čim bi došao kući nakon treninga, odmah bi izdrkao. Sve ovo je trajalo skoro 2 mjeseca. Često sam bio toliko napaljen i zamišljao sex sa Kenanom, da sam počeo kući da se klistiram i da čist dolazim u teretanu. Kroz trening, udebljao sam se par kila, pa su mi guza, ruke i ostatak tijela bolje izgledali, razvijenije. To je primijetio i on pa mi je znao reći „dobar si mali, razvijaš se, vidiš kako može“

S obzirom da sam se sa Kenanom već neko vrijeme družio, kada sam jednom završio sa treningom i krenuo kući, ponudio se da me poveze. Naravno pristao sam i odmah su mi kroz glavu prolazile scene nas dvojice kako se ljubimo u autu,  kako mu pušim dok stoji na semaforu. Kad smo krenuli, rekao je da treba da svrati do svog stana nakratko s obzirom da se nalazio na putu do mog. Klimnuo sam i tokom vožnje gledao u njegove mišićave butine. Držao ih je pravo muški, široko razdvojene. Primijetio sam da ponekad baca pogled na mene i samo mi namiguje. Kad smo stigli do zgrade rekao je „hajd upadaj gore, možda se zadržim 15-ak minuta, da ne čekaš u autu“.

Samo što smo ušli u stan, kad sam krenuo hodnikom, iza mene su se glasno zatvorila vrata. Trznuo sam se, okrenuo, i vidio Kenana kako stoji i bijesno me gleda.

-KRAJ PRVOG DIJELA-
-NASTAVAK SLIJEDI-

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

I šta je bilo dalje.....?

Korisnik

Uhh extra priča, nastavi dalje.