Sa dečkom iz teretane – 2. Dio (SEX)

Samo što smo ušli u stan, kad sam krenuo hodnikom, iza mene su se glasno zatvorila vrata. Trznuo sam se, okrenuo, i vidio Kenana kako stoji i bijesno me gleda. Nisam se mogao pomjeriti. Već sam pomislio da zna šta radim sve ovo vrijeme. Prišao mi je sa svojih metar i devedeset i stavio ruku na prsa. Srce mi je kucalo sto na sat. Nisam mogao vjerovati da se njegovo masivno tijelo nalazi tako blizu mene. Gledali smo se. Samo što sam htio nešto progovoriti, pomjerio je ruku i stavio mi je preko usta. „Ti mali, ti mali nisi normalan“ rekao je. Guziš mi se u gymu jel, pa je još više povisio ton – JEL !!!“ Samo sam ga gledao i nježno stavio ruke na njegov stomak.

Izustio je „Hodaj“ i gurnuo me iz hodnika. Nastavio je „šta je pičko, sad se praviš pametan“. Svoju ruku je prislonio uz moju butinu i počeo me hvatati za guzu. Kada bi to grublje uradio, ispustio bih kratki uzdah stenjanja. Odmakao me je od sebe i naredio da se skinem. Pomalo stidljivo sam prvo skinuo majicu a onda i trenerku. Gledao me je pohotno i skenirao mi cijelo tijelo. Skinuo je farmerke, ostao samo u uskoj crnoj polo majici, sjeo na krevet,  i rekao dubokim muškim glasom  „PUŠI“.

Polako sam mu prišao, stavio ruke na njegove masivne, ne previše dlakave butine i unio lice među jaja. Nisam mogao vjerovati da mi se ispunjava želja o kojoj već dugo maštam. Jaja su mu bila nabrekla, velika i kao i kita obrijana. Mirisala su s obzirom da se u teretani već istuširao. Lizao sam ih i nakon par minuta prešao na kitu. Nisam imao pretjerano iskustva ali trudio sam se da pušim najbolje što znam. Prvo sam glavić nježno obljubio usnama i jezikom ga nadraživao prvo sa donje strane a onda i sa ostalih. Kako mu je kita rasla u mojim ustima i postajala tvrđa, ljubio sam je i lizao sa svih strana. Polako sam se navikavao da je što dublje guram u svoja mala usta. Nakratko sam podigao pogled i vidio Kenana kako ispod majice trlja sise, kezi se i stavlja ruku na moj potiljak. Na svakih par minuta bi mi grubo nabijao kitu, imao sam osjećaj da mi ide do krajnika. Kada god bih se zagrcnuo, pustio bi me na 10-ak sekundi da dođem do daha i onda opet počeo nabijati. Cijelo lice mi je bilo umrljano od pljuvačke i pericuma. Nakon nekog vremena to mi je postalo malo previše pa sam rukama počeo da se odgurujem o njegove butine. S obzirom da sam bio samo u gaćama, Kenan ih je povukao jako prema sebi što je mene natjeralo na vrisak. Tako snažno ih je povukao da su se poderale a na mojim butinama ostavile crvene tragove urezivanja.

----

To je to. Bio sam skroz go pred Kenanom, i još u klečećem položaju. Nakon skoro pola sata pušenja, toliko sam suza isplakao od nabijanja, da me samo povukao za vrat i pomjerio u stranu. Kada sam se okrenuo imao sad šta da vidim. Obrezanu kitu od rekao bih 19cm, ravnu kao strijela, debelu, prošaranu venama sa izrazito crvenim glavićem nakon dugotrajnog pušenja.

On je izašao iz sobe, i kad se vratio, bio je sav go. Imao je tako jebazovan pogled i u ruci je držao pakovanje kondoma. Strogim tonom je rekao „Hajde, što se sad ne guziš mangupe, naguzi se na taj krevet“. Namjestio sam se na sve četiri. Okrenuo sam glavu i vidio ga kako oblizuje usne i nadrkava kitu.  Samo što me je rukom uhvatio za guz, trznuo sam se i rekao mu brzo uplašenim tonom „stani, stani, prvi put mi je“. Gledao me je 2 sekunde, nasmijao se i rekao „a je li, hajd onda polako ću. Za početak“ i namignuo mi. Naredio mi je da se okrenem na leđa i izbacim guzu. Stao je naspram mene. Ta slika mi poslije nikako iz glave nije izlazila. On, tolika sirovina od čovjeka stoji nad mojim malim tijelom. Nisam znao gdje prije da gledam. Rukom sam mu prešao preko obrijanih prsa. Prstima sam mu nježno trljao izražene bradavice, čak sam ih malo i štipao. Kad sam krenuo spuštati ruke do stomaka, zaustavio me je i naredio da si liznem prste i razrađujem guzu. Liznuo sam dva prsa i malo pomalo ih gurao oko svoje potpuno obrijane i glatke guze. Pomjerao sam guzu gore-dole, zabacio glavu nazad i stenjao.

Nakon par minuta, podigao je na ramena moje noge, navukao kondom, prislonio kitu i počeo da gura. Zaboljelo me i odmah sam ga počeo odgurivati, izmicati mu se i stiskati rupicu. „Opusti šupak, opusti, ovo si htio“, govorio je. Istrpi 5 minuta, kad te razradim uživaćeš. Na početku mora da boli, opusti šupak“ nastavljao je. S lijevom rukom je pomjerio moje ruke u stranu a desnom je namještao kitu u guzu. Glavić je ušao. Dahtao sam. Pomjerio je ruku na moja prsa, gledao me u oči i nabijao se još dublje. Skupio sam obrve, pratio mi je pogled, znao je da me boli. Rekao je „sad guraj šupak naprijed, opusti ga i guraj“. Nekako sam to radio i osjećao sam da debela karina malo lakše i sve dublje i dublje prodire. Stao je, stavio mi ruku preko usta, malo vadio kitu pa je gurao. Pa je opet izvadio  i samo što mi se guza opusti, opet je nabijao. Ne znam zašto ali sviđao mi se taj osjećaj da me dominira. Bio sam sav mokar od znoja. Od svega što se događalo nisam ni primijetio da mi se digla kita. Bila je tvrda kao kamen. Znao sam da to ima veze sa G-tačkom koju mi je očigledno stimulisao.

Nakon skoro 15 minuta guženja o ovoj pozi, odlučio je da je promijenimo. Naglo je izvadio je kitu, okrenuo me da budem nagužen na sve četiri, stavio ruke na moje kukove i opet krenuo da ulazi. Sve vrijeme sam ispuštao neartikulisane zvukove stenjanja. Sa svakim novim naletom, zastenjao bih i tresao se što od boli što od zadovoljstva. Ni sam nisam znao šta osjećam. Valjda sam se nalazio u toj nekoj fazi delirijuma od jebačine. Kenan je stvarno znao šta radi. Nakon pola sata, osjetio sam jače nalete, da se brže i intenzivnije nabija. Krenuo sam rukama da ga odgurujem a on ih je uhvatio i snažno stegao na mojim leđima. Nisam mogao da se pomjerim. Diktirao je sve, moj položaj tijela, moje ruke, sve. Nekako sam se trudio se da zadržim pozu. Čuo sam Kenan kako se dere „oj jebem ti, jebem ti mali, aaaaaaaa, kurvo jedna, KURVOOOO“. Dok sam i ja sve brže stenjao, i skupljao guzu, on se još jednom glasno dreknuo, iz sve snage nabio još par puta do kraja, konačno mi pustio ruke, obrglio me i strovario se preko mene.

----
Nakon ekstaze kroz koju smo prošli, ostali smo tako ležati, ja na krevetu a on sa svojih 105 kila preko mene. Tresao sam se. Osjećao sam njegovo vruće zadihano tijelo na sebi. Znoj sa njegovih prsa na svojim leđima, njegov dah nad svojim ušima, njegovu kitu kako se smanjuje u mojoj guzi. Nakon dvije minute, Kenan se samo strovalio sa strane, skinuo kondom i stavio ruku na stomak. Ja sam ostao ležati nepomičan, još uvijek nesvjestan šta sam upravo doživio. Prvi put sam primio u guzu. Osjećao sam da mi rupica bridi, da mogu da je skupim ali da opet osjećam da nije skroz zatvorena, da je razrađena, izjebana i istrošena. Skupio sam se u fetalni položaj i pokušao da se smirim. Konačno, čujem Kenana „uhh dobro je ovo bilo mali,“. Kako sam tako nagužen ležao pored njega, osjetio sam da je krenuo rukom da mi mijesi guzove, ali sam se momentalno izmakao, odgurnuo ga rukom i rekao mu „nemoj, nemoj molim te“. Na to se samo na nasmijao i uzvratio „idem se ja istuširati a ti malo dođi sebi“.

Kada sam se ustao i krenuo na drugi kraj sobe po trenerku da se obučem, nisam mogao normalno da skupim noge i da hodam. Rupica je još uvijek bridjela. Pravio sam neke čudne korake, a Kenan koji je u tom trenutku izlazio iz kupatila i vidio me, samo je rekao „znači dobro je bilo jel ?“. Uzvratio sam sa: aha, samo baš mi bridi guza skroz. Uzvratio je  „ma mora to tako malo, za 7 dana bićeš dobar, pa možemo opet i šeretski se nasmijao. Eto nisi mi se džabe guzio u teretani.

Obukli smo se, polako došli do auta, s obzirom da nisam mogao brzo da hodam. Kenan me odvezao do stana i pitao: Vidimo se na treningu ? I ja odgovorih da se vidimo. Kada sam ušao u svoj stan, samo sam se bacio na krevet i trudio da se malo opustim i odmorim.

Ako vam se svidjela priča, pišite u komentarima.  Ko zna, možda je bilo još druženja sa Kenanom :)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Savršeno . Dobre su price

Korisnik

Svaka čast za tebe i Kenana...

Korisnik

odlicno

Korisnik

ovo je bilo predivno..nastavi..

Korisnik

Nastavi...

Korisnik

Odlično. Opiši nove susrete.