Poziv nije razlog da prekinemo

„Šta je sad koji...“ rekao je Ivan nakon što je telefon počeo da mu zvoni. Ne ustajući, pružio se preko stola i jedva dohvatio telefon. Pogledao je i rekao „ajao...“. Okrenuo je telefon ka meni. Jasno sam video da je poziv bio od njegove supruge. „Šta sad da radim“ zapitao se glasno, gledajući čas u telefon, čas u mene kao da se pita da li da se javi.


Ja sam bio na kolenima, među njegovim nogama i balavio mu nabreknutu kurčinu. Bez trunke zabrinutosti, počeo sam da mu nežno i sporo ljubim vrh kurca i između poljubaca mu rekao „pa, javi se, nemoj da se brine“. Istovremeno sam napravio sočan krug oko glavića i pokupio deo predsperme i polako počeo da se udaljavam dok se predsperma razvlači od njegovog kurca do mog jezika.


Kurac mu je postao dodatno krut kada joj se javio. Nije razmišljao o tome, ali naravno da je bilo prljavo i baš zato seksi.


Ja sam posrkao razvučenu predspermu kao špagetu i vratio se do kurca. U trenutku kada je veselim glasom rekao „ćao, ljubavi“ gledao me je pravo u oči kako mu sporim i dugim potezima prelazim jezikom preko jaja. Tako sam ih sočno obrađivao da je jedva uspevao da zadrži isti ton glasa i prikrije uzbuđenost. Ništa mu lakše nije bilo kada sam jezikom prešao niže i zašao u njegovu guzu. Balavio sam je sočno i polako počeo da uvodim srednji prst.


Ona je bila kod svojih sa klincima i nadugačko i naširoko mu je pričala kako im je i šta su i kad radili. Voli on njih, naravno, obožava. Međutim sa prstima koji su mu rovarili po guzi i masirali prostatu, i kurčinom duboko u mojim toplim ustima, naravno da nije ni razmišljao o njima i da nije ni slušao šta priča tačno.


Znao sam da će razgovor da potraje i mada sam mogao da ga dovedem do orgazma odmah i ostavim ga na miru, nisam to želeo. Igrao sam mu se kurcem vrlo pohtno i držao ga na ivici praktično sve vreme i taman kada se privikao na to, ustao sam i svukao gaće. Opkoračio sam ga i nakon što sam mu nauljio kurac, polako se namestio i seo na njega.


Polako sam se nagao nad njega, pripio mu se uznama uz rame i vrat. Kako mu je telefon bo sa druge strane, apsolutno sam bio nečujan. Počeo sam da vozim guzom gore dole i istovremeno trljam kurac svoj o njegov stomak. Ljubio sam ga po vratu i jahao.


U jednom trenutku naglo je prekinuo vezu. Zgrabio me za dupe i počeo da jebe jako odozdo. Nakon svega desetak sekundi uz glasan uzdah počeo je da mi puni guzu, a zbog pulsiranja njegovog kurca u meni počeo sam da svršavam istovremeno po stomaku. Ljubio me je, uzdisao glasno, sa njim i ja.


Kad je orgazam konačno prestao , rekao je da ne bi mogao da se uzdrži, da bi provalila, pa je zato prekinuo vezu. Odmah je uzeo telefon i nazvao je i kao začuđeno rekao njoj „ju ne znam šta se sa mrežom dešava“.


Nastavio je priču sa njom iako je njegov kurac i dalje bio u meni. Ostao sam pripijen uz njega dok mu kurac nije splasnuo i sam ispao iz moje guze.


Pokazao sam mu da moram da odem da se tušnem. Samo mi je namignuo i nastavio sam pričom sa njom.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Svaka cast - bas znaš da docaras fantaziju mnogih.

Korisnik

Da ti nije reči "balavio", ti ne bi znao opisati običnu scenu orala. Kad već svoje maštarije pišeš, možeš li se imalo potruditi? Priče su ti svaka ista, shit, trash, kako god hoćeš!