Kraj letovanja

Popodnevno avgustovsko sunce nas je još uvek pržilo dok smo se opraštali na Hercegnovskoj autobuskoj stanici. Sredina devedesetih je dovoljan razlog da to bude prvo letovanje za nas nekoliko studenata posle puno godina. Valjda nenavikli na takva putovanja, bili smo zbunjeni samom činjenicom da smo na moru. Nažalost, tih 15 dana je proletelo kao tren.
Na stanici smo bili nas trojica, drugari, kolege sa fakulteta, svi iz različitih gradova, i dve devojke koje smo na letovanju upoznali. Moj autobus je prvi kretao tog popodneva, stajali smo pored njega i smejali se događajima koje smo zajedno doživeli tih dana. Pored mene je Una. Zagrljeni smo, ali nekako odsutni. Pomešana osećanja letnje zaljubljenosti u kojoj smo poslednjih nekoliko dana i tuge što se rastajemo i što se, najverovatnije, nećemo nikada više videti.
Boba i Ljilja su drugi par. Slično izgledaju kao i nas dvoje. Slična letnja ljubav. Peđa je sam.
Bliži se vreme polaska. Reči je sve manje, a više zagrljaja i poljubaca koji su više oni poslednji, oproštajni, nego oni strastveni što daju nadu da će ih biti još.
Kao što je i samo letovanje bilo novo, tako je i ta letnja ljubav bila nova za nas, potpuno novo iskustvo. Po malo stidljiva, a sa druge strane vesela i nevina. Meni je posebno prijala posle trogodišnje veze koja je počela sa prvim brucoškim danima a završila se te prethodne zime. U stvari, više se ugasila nego što se naglo prekinula. Period odrastanja i otkrivanja novih stvari nas je udaljio jedno od drugoga.
Dok sam stajao na vratima autobusa, još jednom sam jako zagrlio Unu, ljubio je.
„Hajde mali!“, rekao je vozač. Povukao sam se, mahao dok su se vrata zatvarala. Dogegao sam se do svog mesta u, još uvek praznom autobusu. Tek je trebalo da se napuni u prolazu kroz nekoliko primorskih gradova.
Gledao sam odsutno kroz prozor, po malo setan, ali ipak srećan. Jako puno novih utisaka, potpuno drugačijih. Hej, pa bilo je to prvo letovanje posle puno puno godina. Moram da budem zadovoljan. Jedva primetan osmeh na usnama je to i pokazivao. Una, slatka, mazna, vesela. Znao sam da će to biti divna uspomena. U rancu su nerezvijeni filmovi iz fotoaparata.
Autobus se puni polako. Tivat, Budva, Petrovac. Dok smo pristajali u malu stanicu u Petrovcu, na peronu sam spazio poznatu devojku. Primetio sam je tačno pre petnaest dana kada sam putovao ka moru. Bila je u istom autobusu, potpuno isto obučena. Sećam se da sam je prvi put video na pauzama tokom putovanja na more. Niska, zgodna, koketna, jako duge kose, vedrih crta lica. Nekako je bila drugačija od ostalih devojaka. Vesela, okretna. Tada je bila u društvu prijatelja ili rođaka, više njih. Sasvim sigurno je mlađa od mene.
Sada je u istom društvu bila na stanici, tačno ispod prozora pored mog sedišta, ali se sada se opraštala sa tim istim momcima i devojkama koji su je, očigledno, ispraćali. Smejali su se, a potom je ona ušla u naš autobus. Gledao sam je dok je išla prolazom. Ista braon majica bez rukava i kratak teksas šorts, bele patike. Kretala se prema meni. Kako se približavala tako sam skretao pogled ka prozoru.
„Izvini, i moje mesto je tu, pored tebe.“, začuh. Potpuno zbunjen sam je pogledao.
„Da li ti više odgovara do prozora ili do prolaza?“, pitala je.
„Šta tebi više odgovara?“ promrmljah nekako, kao da mi se jezik zapetljao.
„Ja bih do prozora, ako ti ne smeta.“
„Nema problema:“, odgovorih i pomerih se da prođe.
I, to je bilo sve što smo progovorili narednih sati. Autobuse se klatio, veče je padalo, a ja sam u sebi proklinjao svu svoju stidljivost i smotanost. A njeno prisustvo i povremeni slučajni dodiri laktovima i kolenima su samo pojačavali moj nemir.
Noć je uveliko pala, svetla u autobusu su bila pogašena, kroz prozore su promicala retka svetla i po neka jaka zvezda, čas sa leve, čas sa desne strane. Ona je spavala, ja sam „kao“ spavao. Izgleda da su i svi ostali spavali.
I baš kada sam se najzad pomirio sa činjenicom da ću prećutati celu noć, ponovo sam osetio njeno koleno na svom. Ali sada to nije bio slučajan dodir na tren, već je njeno koleno ostalo priljubljeno uz moje. I ne samo koleno već cela butina. Njena nežna mekana preplanula butina uz moju potamnelu i dlakavu. Mislim da je srce za dve sekunde sa šezdeset otkucaja u minuti pojurilo na sto dvadeset. Ja sam ostao ukočen. A sve dlake su mi se nakostrešile. I što je najgore, ne samo dlake.
Učtivo sam pomerio par centimetara nogu ali je njena ostala priljubljena uz moju, pratila ju je. Mora da se u snu pomerila, opustila i noga je otišla na moju stranu. Ne znam da li je to za mene bilo uživanje ili mučenje. Svakako je bilo prijatno, najprijatnije. I jako uzbudljivo. Ali je bilo teško izdržati a ništa ne preduzeti. A ja sam bio snažne volje i nisam nikako reagovao. Svi su spavali, uključujući i nju, i niko nije primećivao šta se dešava.
I baš kada sam se privikao na tu situaciju, ona se promeškoljila, okrenula ka prozoru, pokušavajući da legne na bok. I sve bi bilo sasvim u redu da njena guza nije završila na mom bedru. Tako lako, sasvim prirodno, samo je nalegla. Potpuno. Da sam želeo da svojom butinom tako lepo ulegnem u taj divni razdeljak ne bih uspeo, sasvim sigurno. Pošto mi je bila okrenuta leđima, okrenuo sam se ka njoj. Gledao sam je. Šta sad. Kako. A haos nije bio samo u mojoj glavi. Nikako. Moj tanki, pamučni, svetlo sivi šorts je već izgubio uobičajen oblik sa prednje strane. Srećom, bio je potpuni mrak. Pogledao sam na susedna sedišta, sa druge strane prolaza, svi su spavali.
Prolaze minuti. Lagano pomeram butinu levo desno, tek toliko da ako je budna oseti, a ukoliko spava da je ne probudim. Ništa se ne dešava. Ili zaista spava ili se samo pravi. Sada se već pitam da li ona uopšte spava ili se dešava nešto sasvim drugo.
Sve je to trajalo neko vreme dok se ona nije ponovo promeškoljila i sela pravo. Bilo je dovoljno nekoliko krivina u kanjonu Morače da njena glava malo po malo završi na mom ramenu. Opet tako lako, prirodno, sasvim opušteno. A njena gola, hladna mišica na mojoj. Njena kosa pod mojim nosom, miris šampona, dodir kože na ruci. Sada više nije slučajno. Ne može biti. I sve mi to jako prija. Osmelim se da i ja uradim nešto prvi: lagano širim kolena i svoje koleno i bedro prislanjam uz njeno. Ne odmiče se. Razmišljam kako se povećava površina kože kojom se dodirujemo.
Od truckanja i krivudanja se njena glava pomera, klizi niže. Mislim da sam se minutima pripremao na sledeći korak. Podižem ruku i lagano, veoma sporo je prebacujem preko njenih ramena. I sasvim uigrano je ona glavu spustila na moje grudi.
Malo je reći da sam bio ludački uzbuđen. Srce mi je lupalo sto pedeset otkucaja u minuti. Ako do sada to nije znala, sada sa glavom na mojim grudima sasvim sigurno to jako dobro čuje. Vrhovima prstiju ruke koja je prebačena preko njenog ramena polako dodirujem njenu mišicu. Ne reaguje. Pravim male, jedva primetne krugove jagodicama po njenoj koži. Osećam da se koža naježila. Svaku kvržicu osećam pod prstima.
Sve to me je okuražilo i polako sam krenuo da istražujem. Celu dužinu mišice, lakat. To sam radio tako brzo da sam se bojao da li ću imati dovoljno vremena do završetka puta. I onda sam pod prstima osetio njenu majicu. I ta na onom delu gde je njena nabubrela dojka. Mala tvrda špicasta sisa, sada sasvim sigurno bez ikakvog brushaltera.
Moji pokreti su pre bili mikrometarski nego milimetarski. Sa svakim novim pokretom srce je jače zakucalo, što od velikog uzbuđenja što od straha da sam sve pogrešno protumačio, da ona stvarno spava i da će se probuditi i napraviti haos. Međutim, nije reagovala. To me je ohrabrilo da jagodicom prsta, u koju se, čini mi se, skoncentrisalo celokupno moje čulo dodira, krenem dalje. I još malo dalje. Prešao sam milimetre i milimetre puta dok nisam stigao do neravnine na njenoj majici ispod koje je bila njena bradavica. Najpre mekani nabubreli oreol a onda samo malo dalje i tvrd vrh. Jako nežno sam prelazio u krug prstom preko njega, jedva ga dodirujući. I kao da je reagovala dodatno i još se više ukrutila.
Još jednom sam se okrenuo na drugu stranu. Matori brka je sasvim sigurno spavao. I svi ostali. A možda i ona, još uvek nisam bio sasvim siguran da je budna.
Sada sam lagano prstima prelazi preko bradavice, oslanjajući dlan na njenu tvrdu sisu. I taman kada sam se pitao šta dalje, njen dlan je, sasvim prirodno i opušteno, kao što je sve do sada radila, negde sa njenog boka skliznuo na moje bedro. I ostao je da miruje tu na trenutak. Goreo sam ceo, a to mesto na mom bedru se verovatno topilo. Nesvesno sam malo jače stegao njenu dojku. To je probudilo njen dlan koji je krenuo da klizi gore dole niz moju butinu, do kolena i nazad, ispod ruba šortsa.
Dohvatio sam svoju teksas jaknu sa police iznad sedišta i prebacio sam je preko nas. Skoro sasvim je pokrila sve ono što treba da pokrije.
Posegnuo sam dalje svojom rukom i milovao joj stomak i grudi. Zaista je delovala sićušno zgrčena na sedištu, kao da mogu celu da je obuhvatim rukom. A njena isto tako sitna i nežna šaka je zašla dublje pod moju nogavicu. Celim telom su mi prolazili žmarci. Kurac je već toliko bio krut da je gotovo otupeo bez ikakvog dodira.
Njeni prstići su klizili polako na gore do nogavice bokserica, vešto su se i tu zavukli par centimetara i ostali da miruju. Svojom drugom rukom, sada pokrivenom jaknom, sam krenuo ka njenim berima. Spustio sam dlan na njenu butinu, tik ispod šortsa. Nos mi je bio zagnjuren u mirisnu kosu. Od tada na dalje naši prsti su pratili jedni druge: kako je ona napredovala ispod moje, tako sam ja gurao ispod njene nogavice. Nekako u isto vreme kada je ona dosegla moje prepone, ja sam vrhove prstiju uvukao u njene gaćice sa strane. Malo se pomerila, tek toliko da razmakne butine. Pod jagodicama sam osetio toplinu i lagani znoj prepona. Njeni prstići su prvo dotakli moja jaja. Vrhovima noktiju je prolazila kroz dlačice. Uplašio sam se da ću eksplodirati i svršiti istog momenta.
Dosegla je koren kurca, lagano ga je obuhvatila prstićima, nekoliko puta pažljivo stegla, i krenula lagano da klizi prstima gore dole. Odavno je sve bilo mokro, i ono što nisu upile moje bokserice ona je razmazivala po njemu.
Ja sam u isto vreme dodirnuo procep, lagano vrhovima prstiju zašao dublje i uronio u vrelinu, u vlažnost. Nalet strasti zbog onoga što sam osetio i zbog njenih dodira izazvao je da se stresem i stegnem jače sisu. Krenuo sam dalje koliko su mi položaj i njen šorts dozvoljavali i klizio jagodicama po procepu razmazujući njenu sluz od rupice do klitorisa. Osetio sam blage, jedva primetne pokrete njenih bokova.
Nezaustavljivo smo jedno drugo vodili ka konačnom uživanju. Ona je svojim pokretima bokova išla u susret mojim prstima i prosto me vodila u kom pravcu da idem, koliko brzo, koliko jako. Trebalo je samo pratiti ono što ona diktira. Njeni prsti su sa druge strane klizili po krutom stablu, gore dole, sitnim pokretima, koji su bili sasvim dovoljni da me dovedu do vrhunca.
Jakna prebačena preko nas i potpuni mrak potpuno su nas zaštitili od bilo kog pogleda, kojih nije ni bilo, svi su spavali. Moj vreo dah je završavao u njenoj kosi. Prsti u njenim gaćicama su bili sve brži, potpuno mokri. U jednom momentu je samo skupila svoje butine, jako ih stegla, zajedno sa mojim prstima koje više nisam mogao da pomeram, i nekoliko puta se stresla. U istom trenutku su iz celog tela krenuli žmarci ka mom stomaku, krenula je lavina. Nezaustavljivo sam punio svoje gaće vrelim gustim semenom koje je niz njene prste klizilo svuda oko kurca koji se trzao, propinjao.
Stisak njenih bedara je polako popustio. Izvukao sam ruku, zagrlio je. Ona je svoju izvukla i onako mokru je stavila na moje bedro. Ostali smo u istom položaju i lagano utonuli u san.
Zora je svitala u trenutku kada smo se oboje probudili. Ona se ispravila u sedištu, okrenula se prema meni i rekla:
„Mima“
„Petar“
Još par minuta ćutanja a onda je, najzad, krenuo razgovor.
Mima živi u Švajcarskoj, ove godine je završila srednju školu, došla je kod rodbine u Srbiju i sa njima je otišla na letovanje, ali mora pre njih da se vrati u Lazarevac zbog povratka kući. Sada je razgovor tekao onako kako je trebalo da teče na početku. Razgovarali smo kao da se ništa pre sat vremena nije desilo.
U tom je autobus stigao u stanicu na kojoj ona izlazi. Nismo ni brojeve telefona razmenili, ništa. Ustao sam da je propustim, poželeli smo jedno drugome sve najbolje. Gledao sam u njenu slatku guzu stegnutu šortsem i dugu ravnu kosu. Izašla je, uzela kofer i otišla niz ulicu.
Preostalih sat vremena sam sedeo gledajući pravo ispred sebe sa osmehom na licu. Vrteo samo film u glavi, sve ono što se desilo, po malo nesiguran šta je sve bila stvarnost a šta san.

Kategorija:
Strejt erotske priče