Izolacija

„Ovo je samo dok traje izolacija...ono kao da smo u zatvoru...kad smo se već zadesili tu...“ pokušavao je da dovrši rečenicu Janko, ali i opravda se prilično bezuspešno dok sam mu ja otkopčavao pantalone i izvlačio dignuti kurac iz uskih bokserica. Želeo je očajnički da nastavi da priča, ali ostao je bez teksta čim mu je vreli i vlažni jezik dodirnuo glatko obrijana jaja.


To ga je razoružalo potpuno, a uzdah koji je ispustio pre nego što se zavalio udobno u naslon je to potvrdio.


Bio sam na kolenima među njegovim raširenim nogama. Ne prestajući da mu ližem jaja u vrlo sočnom ritmu i krupnim pokretima jezikom, očas posla sam mu svukao i pantalone i bokserice, a kada sam ih odbacio u stranu, obmotao sam mu prste oko kurca i počeo da ga drkam polako dok mu ližem jaja sada već toliko sočno da je sve curilo po podu.


Pokušao sam da pokupim deo tih bala i predsperme koja je obilno kuljala iz kurca. Uspeo sam. Počeo sam da ih razvlačim jezikom preko kurca gore dole celom dužinom, a onda mu dodatno nadrkao kurac i uzeo ga u usta nakom što sam dobrano olizao ogroman glavić.


Toliko dugo sam fantazirao o ovome i zapravo je bilo bolje nego što sam mogao da pretpostavim. Potpuno sam se isključio i počeo da sočno saftam tu dugu pravu kurčinu. Pušio sam mu u dugim pokretima neprekinutim i svaki put se trudio, a i uspevao da progutam što više te kurčine.


Iz transa me je trgao snažan mlaz vrele sperme. Usledio je i drugi, a zatim čitav niz vrlo jakih mlazova. Pokuašo sam sve da zadržim u ustima, ali tolika količina je počela da curi iz mojih usta preko njegovog kurca.


To me je ludački uzbudilo, ali i njega. Uhvatio me je za glavu i počeo da se odiže od kreveta i jebe me u usta. Poslušno sam sklopio usne oko kurca i pustio ga da merači. Međutim, on nije imao nameru da stane. Naprotiv, ustao je i još čvršće stegao moju glavu i nastavio da me jebe u usta.


Gledao sam ga pravo u oči. Gledao je i on mene.


Gledali smo se napaljeno. Jebao me je u usta sve brže, a ja sam se prihvatio svog kurca i počeo da ga drkam. Šljapkanje tog kurca u mojim halapljivim ustima nas je ložilo obojicu. Uskoro je zabacio glavu unazad i počeo da puslira u mojim ustima. Ovaj put je orgazam nailazio dugo, ali sam ga ja ubrzao svojim jezikom koji je u punim ustima kružio oko kurca.


Moj najbolji drug mi je ponovo svršio u usta.


Po komandi sa njim počeo sam da prskam po podu i ja.

Kategorija:
Gay erotske priče