Sex sa molerom - kad kondom pukne u guzi ;)

Kada se ovo dogodilo imao sam 25 godina. Visok metar i 68, oko 55kg, sitan, nježan i sladak što bi drugi rekli. Eh da, ovo sam ja i moja guza na slici u sklopu priče :). 
Starci su mijenjali neki namještaj u spavaćoj sobi pa su htjeli da je usput okreče. Dogovorili su termin sa molerom, ali su trebali na dva dana otići na put pa sam ja trebao da ga dočekam, što mi je bilo ok. U zadnje vrijeme sam bio takoo napaljen. Često sam drkao, krišom odmjeravao muškarce na ulici. Inače se ložim na uniformisane likove, a s obzirom da dolazi moler,  odlučio  sam da se pripremim ako slučajno nešto bude. 

Mislim ipak sam imao prazan stan za sebe. Isklistirao sam se, fino okupao. Bio je maj, dosta toplo,pa sam bio obučen u usku bijelu majicu i kratki šorc.

Došao je taj dan, došao je moler. Kad sam otvorio vrata, odlijepio sam. Preda mnom je stajao zgodni muškarac, nekih 40-ak godina,  sa oko metar i osamdeset, po licu sa kratkom trodnevnom bradom. Ono što me posebno napalilo je bila njegova beefy građa tijela. Na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava a preko plavu radnu uniformu na tregere. Pogled mi je nakratko otišao na njegove sise i stomak ali sam se brzo povratio i predstavio se. Pustio sam ga u stan, pokazao mu spavaću sobu koju treba da okreči. Dok je prolazio pored mene niskog, sitnog, nisam mogao da ne primjetim koliko je muževan ali ogroman, jednostavno ogroman muškarac. Pod tim mislim da nije sad bio mišićav kao fitnes treneri ali je imao ta široka leđa, dlakave snažne ruke, masivne noge i naravno malo stomaka. Inače ne volim debele muškarce ali u tome je i stvar, on nije bio debeo samo je imao više mase po cijelom tijelu. I bio je tako sexy. Izgledao je tako da bi svako zastao i divio se njegovoj građi.

Malo me je nešto ispitivao, kao što krečimo itd, ja sam odgovarao kao da sam kul opušten a u sebi sam gorio. Samo sam želio da me obgrli rukama i da mi da da mu popušim kitu. Svako malo sam spuštao pogled na njegove butine, pa stomak, pa ga opet gledam u oči, pa onda u njegove podlaktice. Saginjao se, počeo je da postavlja onu zaštitu po podu. Dok se tako savijao do izražaja je dolazila i njegova misšićava muška guza. Uff kurac samo sto mi nije eksplodirao u gaćama.

Pitao sam ga hoće li kafu, pristao je. Otišao sam da je napravim i sve vrijeme sam smišljao kako da mu se ponudim,da ga zavedem. Ne znam zašto ali ima nešto u meni pa volim da zavodim muškarce za koje mislim da su strejt. Za koje niko nikad ne bi rekao da bi jebali druge likove. Kad sam se vraćao sa kafom, vidjeh na sekund da rukom trlja kurac. Tek sam tad vidio da je napaljen jer mu se u preponama isticala podebela izbočina. Srce mi je lupalo sto na sat. Odlučio sam da idem na sve ili ništa. Spuatio sam kafu na sto, prisao mu i rekao "prezgodni ste. Dajte da vam popušim kitu". Gledao me iznenađeno. Srce mi je udaralo sto na sat. "Šta ba pričas mali" uzvratio je. Ja sam nastavio "dajte molim vas, da se ispraznite. Neće niko znati ". On meni opet sa malim osmjehom   "haj bježi". Prišao sam mu još bliže, i nježno mu prislonio ruku na kitu. Nije se izmicao, samo me i dalje iznenađeno gledao. Polako sam mu prstima masirao kitu i povremeno prelazio na stomak. Glavu sam mu prislonio na prsa. Poljubio sam ga preko uniforme u razvijene grudi i prislonio svoje tijelo uz njegovo. I dalje je bio malo ukočen, ali sam osjetio da me jednom rukom didirivao po leđima a drugom polako po butini i guzi.

Tiho sam šapnuo "sjedni". Sjeo je na kauč koji je stajao pored i postavio ruke sa strane. Noge su mu stajale raširene, onako pravo muški. Ljubio sam ga po kiti preko uniforme i osjećao sam da postaje tvrđa. Podigao sam pogled i vidio ga kako se diže, otkopčava tregere i spušta uniformu do koljena. Skinuo je uske bokserice i opet sjeo na kauč. Gledao sam u kraću ali debelu i malo više dlakavu kurčinu. Imala je nekih 16cm ali tako debela. Poljubio sam ga u unutrašnjost butina i svoje njezno lice prislonio kurčini. Samo što sam je uzeo u ruke, za manje od minute dostigla je punu veličinu. Bio sam tako uzbuđen, trema me uhvatila, ludio sam. Uhvatio sam kitu, i šamarao se po licu. Ljubio sam je sa svih strana i sad malo brze nadrkivao. Konacno, stavio sam je u usta, to jest onoliko koliko sam mogao da obuhvatim. Širom sam otvorio usta i obuhvatio pola kite. Vrući roze boje glavić sam jezikom sočno oblizivao sa svih strana.

Moler je, ubrazano disao i ispuštao one napaljive zvukove: "uff mali, aahh ahh, ufff". Osjećao sam takvo zadovoljstvo da toliku muškarcinu pred sobom zadovoljavam. Moler je jednu ruku stavio na moj vrat i nabijao mi glavu na kitu. Sreća nije to krvnički radio, s obzirom da u prošlim druženjima sa momcima nisam imao ugodna iskustva sa oralnim sexom, što ste i mogli pročitati u mojim iskustvima. Nakon nekih ne znam 10 minuta, sam osjetio da brže diše i nakon jos par sekundi je uz glasne udahe došlo do eksplozije svršavanja. Prvo mi je svršio u usta, ali odmah sam to ispljunuo i skinuo se sa njegovog kurca. Onda su se špricaji nizali jedan za drugim po mom licu, i majici. Ja sav zadihan, umazan, odmakao sam se od njega i sjeo na pod. Brisao sam lice i gledao ga uzbuđeno. Moler se sa zadovoljnim izrazom na licu, blago trljao po stomaku.  Dugo nisam doživio ovakvo lijepo pušenje, bez silnog nabijanja u usta, bez nagona za povraćanje ili bolova u vilici.
Moler je smješkajuci se nastavio "a ti si droljica prava, a ?". Samo sam se sramežljivo smješkao. Gledali smo se. Dubokim glasom je rekao "hajd skini se". Nakon par sekundi međusobnog gledanja, prvo sam skinuo spermom umazanu majičicu. Onda sam se ustao, okrenuo leđima prema njemu i u isto vrijeme polako, onako zavodnički spustio tanki šorc i slim gaćice. Iako svakako nemam puno dlaka, ipak sam se izdepilirao po tijelu i oko guze. Tako da sam znao da mi je guza fino izgledala.

Moler se  ustao, i gledajući me jebazovnim pogledom, skroz skinuo unifromu i svoju bijelu majicu. Bio je go. Oj brateeee dragiii. Nisam znao kako da se ponašam. Jedno je kad ovo zamišljam ali je skroz drugo kad se zapravo nađem u ovakvoj situaciji. Bio je prezgodan. Bio je dlakav, ali opet ne nešto previse. Dlake su mu se spuštale od vrata pa sve do sada već opuštenog kurca. I ruke i noge su mu isto bilo onako sexy muški dlakave. Prišao mi je, rukom me uhvatio za vrat i polako privukao svojim razvijenim grudima. Obgrlio sam ga po bedrima i toplim usnama ga nježno ljubio i lizao po sisama. On me  je iznenada rukama zgrabio za mekane nježne guzove i mijesio ih. Sama taj osjećaj, dok me njegove krupne muške ruke dodiruju baš naložio. Uvijao sam se pod naletima njegovih prstiju i stenjao "aaaaahh aaahhh kako si jak ahhhh".

Odgurnuo me na kauč i naredio mi da se naguzim. To sam i uradio kao droljica prava. Tako nagužen sam bio već skoro minut-dva kad sam primjetio da se ništa ne dešava. Kad sam okrenuo glavu, moler je bio na koljenima, ozbiljne ali ujedno i napaljene face, nadrkivao je kurac dok je s požudom gledao u moj glatki rozi šupak. Tačno sam shvatio da se divio onom što vidi, uskoj čistoj guzi samo za njega. Odjednom mi se približio, uhvatio me ispod stomaka, glasno hroknuo i pljunuo mi na usku rupicu. Odjednom mi je svoju facu zabio u guzu i uz zvuke mumljanja lizao šupak. Sa svojom kratkom ali oštrom trodnevnom bradom me pomalo i grebao po nježnoj koži guze pa sam se izvijao i stenjao. Bio sam na sedmom nebu. 

Ubrzo sam čuo kako dere kondom i navlači ga na debeli dlakavi kurac. Bilo mi je drago što praktikuje siguran sex. Prislonio je kitu mojoj rupici. Polako je prvo ubacio glavić a onda je krenuo da se snažnije i dominantnije nabija. Guza mi se automatski stisnula i otežala mu da prodire u mene. Nježno mi je postavio ruku pod stomak, mazio me i nastavljao da se nabija. Osjećao sam da mi se rupica opušta i da ga lakše primam. Nakon nekoliko minuta sam se cimnuo jer je naglo izvukao kitu. Okrenuo me na leđa, privukao sebi i stavio moje bose tabane na njegove široke grudi. Ufffff, to nisam nikad doživio. Pod osjetljivim tabanima sam osjećao njegova vruća prsa i kako mu srce snažno kuca. Pomalo me i škakljalo s obzirom da su mu grudi bile dlakave. Pomjerio sam tabane do njegovih bradavica i prstima ih nježno trljao. Za to vrijeme me on nježno držao za listove na nogama, i furački se smješkao. Raširio mi je noge.

Ja sam ih stavio tako da sam ga obgrlio oko struka. Ali on ih je rastavio i podigao ih na svoja ramena sve vrijeme me napaljeno gledajući. Znao sam sta slijedi ... potpuna dominacija. Iskreno, sa pomalo straha sam gledao njegovo ogromno tijelo kako se naginje nad mojim. Duplo teži od mene, samo kad bi legao na mene tačno bi me ugušio. Dok su moje noge tako stajale na njegovim ramenima,  prislonio je kitu uz rupicu, jednom rukom me milovao po obrazu i gurnuo glavić. Zastenjao sam "uh uhh aaaaa". Nije stajao, samo je nastavo polako da se nabija, izgovarajući "AAAHH AL SI VRUC BEBO  MMMM". Onda najednom je naglo ušao. Ufff zamalo sam se onesvijestio od boli. Znate kako ide, eksplozija boli ali i zadovoljstva. Osjećao sam kako kita prodire u moju guzu. Sa svakim nabijanjem šupak je sve više pucao i širio se.  Mislim da me je ovako guzio 15-ak minuta. Noge su mi počele trnuti, a guza je već počela više da boli. Krenuo sam se rukama pomalo odgurivati od njega, tjerajući ga da malo smanji doživljaj. Međutim  nije baš imao efekta, pa sam počeo brzo zadihano govoriti uhhh unhhh stani stani, ajjj ajjj ajjj. Moler je zastao na sekund, pogledao me u oči i nastavio da se nabija, ali sporije.

Nekako sam se prepustio dominaciji, i još glasnije stenjao. To mi je nekako pomagalo. Ubrzao je. Znao sam da će brzo svršiti pa sam stisnuo zube, zabacio glavu unazad i čekao da eksplodira. Moler se, drzeći me oko nogu, sada već skoro pa svom težinom nabijao u moje mršavo sitno tijelo. Istovremeno sam stenjao i jaukao sa svakim nabijanjem. Osjećao sam kako me sa svakim nabadanjem njegov dlakavi stomak dodiruje po butinama. Od svega ovoga i meni je kita bila tvrda kao kamen. Stenjanući "aaaahh ajjj aaaahh aaaaaahh" molera sam nježno držao po rukama. Na kraju sam se zgrčio, svršio, još više skupio guzu i dahtao "aaaa ahahahah svrši više, pliz, ahhh aahhhh". Osjećao sam da je njegova kurčina do korijena u meni. Sa bolnom grimason na licu, samo sam zinuo i grčio se. Nakon jos tri nabijanja uz glasne krikove "aa jebem ti, AHHHH AAHHHHH AAHH" svršio je, pomjerio moje noge sa njegovih ramena i pao preko mene. Zadihano je dahtao.  Nad mojih uhom je samo izgovorio "nisi ti meni prvi bebo". Tad sam skontao da je garant bisex. Kita je još bila u meni. Guza mi je bridjelaaaa samo tako. Iako me više nije jebao, rupica mi se narednih par minuta trzala i pulsirala.

Kada je podigao svoje sada već znojavo dlakavo tijelo sa mene, i zadovoljno me gledao, sav zadihan je izvadio kitu i sjeo sa strane. Tek tad sam osjetio da mi iz otečene i nabrekle rupice nešto curi. Svršio je u mene. Moram sam više puta da naprežem guzu dok većina sperme nije izašla. On je isto nekako iznenađeno gledao u mene i moje izmoreno tijelo. Guza me je još uvijem baš pekla , pa se nisam još mogao ustati na noge, već sam stao na sve četiri i pitao ga zar nije stavio kondom. Rekao je da jeste i vidio sam da je stvarno bilo tako jer se na njegovoj kurčini nalazio jedan dio kondoma. Ostatak je puknuo u meni tokom intenzivne jebačine. Prepao sam se. Ne znam zasto ali baš me neki strah uhvatio jer je kondom u meni. Šta ako ostane unutra, kako da ga izvadim. Moler mi je samo odbrusio "ne brini, zdrav sam". Ali meni nije bilo svejedno. Nastavio je "hajde ba, israćeš ga". Nakon par trenutaka me pitao "hoćes da ti ga ja izvadim". Nisam imao drugo rješenje, pa sam pristao. Rekao mi je da mu dam neku rukavicu. Znam da mi stara u hodniku drži one gumene rukavice za čiscenje.  

Ustao sam i onim čudnim hodom poslije jebačine u guzu otišao do ormarića, uzeo novo pakovanje i dao mu. Stavio je jednu rukavicu i rekao mi "aj naguzi mi se opet".To sam i uradio. Osjećao sam da je guza dosta razrađena ali ipak nije mogao da ubaci ruku u mene bez da me zaboli. Peklo me je i bridjelo. Drugom rukom me njezno mazio po bradavicama i stomaku. Govorio mi je "uff se al' si zgodaan" Osjećaj je bio tako čudan. Poslije onakve jebačine,  bio sam tako osjetljiv, osjećao sam svaki centimetar njegovih prstiju kako me dodiruje iznutra. Sve vrijeme sam se uvijao, ubrzano dahtao i pomalo jecao. Nakon jedno 5-6 minuta je izvadio ostake kondoma iz moje guze i bacio ih pored. Sva sreća pa sam se ranije isklistirao. Moler se ustao i onako sav go i dlakav se zadovoljno smješkao. Otišao je do kupatila da se malo opere. Vratio se i obukao u uniformu. Rekao mi je "mrtav sam. Nista danas od krečenja. Doću sutra. Jel ok ?" Ja sam mrdao glavom i rekao "može" . Kad je otišao, ja sam i dalje bio potpuno go. Pogledao sam guzu od ogledalo u hodniku i vidio sam da je sve oko razvaljene rupice po guzi crveno od njegove oštre brade koja me grebala kada me lizao. Još uvijek me nije prošla napaljenost, pa sam još jednom izdrkao nježno dirajući osjetljivu nabreklu razrađenu rupicu.

Kao i svako prošlo, i druženje je istinito. Nadam se da vam se sviđaju moja opisivanja i da ste uživali. Znam da ja jesam ;)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

I meni se desilo da pukne

Korisnik

Ja bi ta tvoja stopala stavio u usta i sisao bi ih dok bi te jebao

Korisnik

Pusiosi mu on svrsio ati mu se skinuo sa kurca???? Wtf??

Korisnik

Rijetko dobra priča