Intima VS spoljni svet

Sve je čudno u ovoj slici.


Stefan je u spoljnjem svetu apsolutni primer strejt, patijarhalno vaspitanog muškarca, koji je predan svojoj supruzi, porodici.


Sa druge strane, ja sam taj koji je, kada je sa muškarcima, obično pasivan.


Pa, ipak, eto nas u mom stanu. Stefan je na kolenima, mazi mi prepuna jaja i testira dubinu svog grla na mom kurcu...a duboko je. Bez premca najdublje ikad. Bez problema mi guta nabrekli kurac i jezikom palaca i kruži oko mojih jaja.


I ne samo što to vrhunski radi...i ne samo da uživa u tome...već sve vreme se snima telefonom kako to radi i koketira sa kamerom. Kako sam kaže, uživa da puši u krupnom planu.


Odjednom prestaje. Pokazuje mi da legnem na krevet.


Poslušao sam ga.


Daje mi svoj telefon, uključuje novi snimak. Opkoračuje me, namešta guzu na vrh mog kurca i bez ikakvih problema ga uvodi u guzu.


Seda na njega i počinje da ga lomi u krupnim spori krugovima dok se drži za moje grudi. Dok moj kurac klizi u njegovo dupe, flertuje sa kamerom, flertuje sa mnom. I dok mi se nabija ritmično na kitu, traži da ga drugom rukom uhvatim za kurac.


Počinjem da mu ga drkam i snimam ga. On lagano ubrzava ritam, a i ja ubrzavam drkanje. Apsloutno je van sebe i u potpunom transu počinje da mu pulsira kita iz koje izleće dug mlaz vrele sperme po mom stomaku, po rukama i po telefonu.


Prizor je nestvaran, ritam savršen i najavljujem mu da ne mogu da izdržim još dugo.


Kao po komandi je sišao sa mene i vratio se na kolena na pod. Rekao je da želi da mu izdrkam po faci.


Ustao sam i počeo da drkam dok mi je on lizao jaja. Lizao je tako sočno, ali je kada je osetio da ću svršiti prestao i namestio se otvorenih usta sa jezikom vani da ga isprskam po licu.


Na brzinu sam ga drugom rukom uhvatio za vilicu i nanišanio prema njemu.


Sperma je počela da kulja iz mog kurca. Mlaz za mlazom mu je bukvalno prekrio lice.


Istrljao sam mu glavić po usnama, isplaženom jeziku i razmazao mu njime spermu po licu.

Kategorija:
Gay erotske priče