Izgubio sam

Apsolutno sam bio siguran u sebe. Bio sam ubeđen da ne postoji šansa da izgubim basket od njega. Zato sam i nadobudno, ali i iznervirano zbog prozivki, rekao „ako izgubim, ima da ti popušim kurac“.


I jebi ga, izgubio sam.


Nervozno sam otišao u svlačionicu. Pobacao stvari i seo na klupu.


Bane je ušao i nakon brda prozivki rekao sam mu „e sad, kad sam izgubio da bacim pivo i večeru“. Pogledao me je i pitao što.


„Pa, izgubio sam, kako što? Kladili smo se..“ rekao sam slegavši ramenima.


Polako se svlačio i pripremao za tuširanje. Dok je svlačio mokre bokserice rekao je „nismo se u večeru kladili“.


Pogledao sam ga, a on je već podigao jednu nogu na klupu, drugu raširio u stranu. Uhvatio je debelu poludignutu kitu i počeo da mlati njome i zove me. „Opklada je opklada...niko te nije terao“ dodao je bezobrazno i počeo da drka kurac.


Bilo je kasno. Nikog nije bilo u sali. Mi smo imali ključ. To mi je na brzinu prošlo kroz glavu. I poraz i nervozu sam zaboravio...samo sam hteo da se zasladim tom kitom.


Dok sam ja tako prebirao po glavi, odjednom me je iz misli trgnula njegova velika kita ispred mog lica. Došao je do mene i stao. Kako sam ja sedeo na klupi kurac je bio na tik od mojih usana.


I dalje sam bio neodlučan, kao da sam očekivao da će reći da se šali. Međutim, kada mi je naslonio glavić na usne i protrljao ga o njih bezobrazno, znao sam da to stvarno želi.


Polako sam počeo da otvaram usta, a on da mi uvodi glavić u njih. Bala mi je potekla iz usta dok je kurac klizio, a njegova poludignuta kita sada je bila skroz kruta. Pretpostavljam naročito zato što sam islazio jezik i skupio usta oko kurca i tako mu napravio put o koji je on počeo da se trlja. Nepomično sam stajao dok su se njegovi kukovi polako, pa sve brže pomerali napred-nazad. Držao me je obema šakama za glavu i jebao me polako u usta.


U trenutku kad sam osetio da najviše uživa, obmotao sam šaku oko kurca, a drugu stavio na jaja, a onda počeo da mu pušim. Moje usne su lako klizile preko balavog kurca od moje pljuvačke i predsperme.


Mislim da ga je potpuno izludeo zvuk kako mu srčem kurac i predspermu uz glasno mljackanje i stenjanje. Po dahu i pokretima sam shvatio da mu se bliži orgazam.


Obema šakama sam ga uhvatio za dupe i počeo da mu obrađujem kitu samo usnama i jezikom halapljivo dok ga rukama navlačim duboko u usta.


U trenutku je izvadio kurac naglo. Šakom mi namestio glavu i nakon par trzaja počeo da me prska obilno po licu. Kada je svršio, obrisao mi je kurac o usne i lice.

Kategorija:
Gay erotske priče