Adem me ipak nije zaboravio

Nakon provedenih 3 dana sa Ademom, bio sam srećan što sam ispunio svoju najveću fantaziju i osetio arapsku strast i snagu. Jednostavno bio sam srećan što sam doživeo to i spremao sam se psihički za povratak u realnost. Adem je bio otvoren i korektan, ali u svojoj glavi ja sam na to gledao kao jednu savršenu trodnevnu seks avanturu sa Arapinom kakav mi je bio potreban u životu. Bez obzira što smo razmenili brojeve, nisam gajio neku nadu i vratio se za Beograd.

Nekoliko dana kasnije dobijam poruku na Whats App od Adema i započinjemo na neki način redovnu komunikaciju. Sa druge strane on je pomislio da neću ništa da imam više s njim pa izbegavam kontakt, što mi je ulivalo nadu da može među nama biti nešto više.

Nije prošlo ni mesec dana, Adem mi javlja da ima neki kongres u Beču i da ako sam u mogućnosti da dođem. Jedina prepreka je bio moj šef, ali živeli slobodni dani, pa sam prihvatio poziv i otišao u Beč.

Imao sam 5 dana da uživam da Ademom i rešio sam da to maksimalno iskoristim. Otišao sam da se istuširam nakon višesatne vožnje, ali nisam očekivao da će mi Adem praviti društvo. Osetio sam njegove ruke kako istražuju moje telo i jedino što sam mogao je ispuštam zvuke istinskog zadovoljstva.

U jednom trenutku osetio sam njegove prste na mojoj rupici kako pokušavaju da nađu svoj put, dok je drugom rukom držao moju glavu i tražio najbolju pozu da me poljubi. U tom trenutku sam izgubio pojam o svemu što se dešava oko mene i nisam osetio trenutak kada je stavio svoju kitu bez kondoma u moju guzu. Saterao me u ćošak tuš kabine i osetio dobro poznat osećaj kite u rupici. Ja sam bio presrećan kako sam uspeo da sve to prebrodim uz minimalne bolove i prepustio sam se užitku. Adem je pokušao nešto da mi kaže što ja nisam razumeo jer zaista sam samo želeo da me jebe i ništa drugo, počeo sam da se uvijam i nabijam na njegovu kitu… Želeo sam da mi uđe do kraja, te sam jednom rukom ga stisnuo za njegovu guzu što on shvatio kao znao da me jebe grublje i počeo sam nekontrolisano da ispuštam uzdahe zadovoljstva.

Nekoliko minuta kasnije postao sam svestan da Adem nije stavio kondom, pošto sam osetio nalet vrele tečnosti u svojoj guzi. Osetio strah i neverovatan šok, ali Adem se u tom trenutku sagnuo i počeo da mi liže guzu i igra se sa svojom spermom u mojoj guzi. Strah je zamenio neverovatan osećaj napaljenosti i užitka da sam zaboravio da je upravo svršio u moju guzu.

Kada je završio, potapšao me po guzi i pomogao da završimo tuširanje. U jednu ruku bio sam zabrinut jer nikada do tad nisam bio jeban bez kondoma i svestan sam bio svih rizika koji taj čin sa sobom nosi, ali ujedno bio sam strašno napaljen i srećan što me je baš Adem napunio. Vodio sam najtežu unutrašnju bitku sa samim sobom, Adem se samo nasmejao i poljubio me i rekao da ide nešto da spremi da jedemo.

Sa 1000 pitanja zašto i kako sam to sebi dozvolio do onih napaljenih stvari poput zar sam stvarno bio ispunjen Ademovom spermom došao sam do Adema koji je spremao neke sendviče. Primetio je da nisam nešto raspložen i sam mi je rekao da se izvinjava, ali da je to hteo da uradi jer smatra da se tako postiže osećaj prisnosti. Uradio je sve testove pred put i rekao mi je ako ne verujem da mogu da pogledam. Nisam ništa rekao, nekako ulivao mi je poverenje i uvek je imao neku vrstu smirujućeg efekta na mene u tim trenucima kada sam van sebe jer vodim računa o svom zdravlju.

Jeli smo nismo progovarali, Adem je pokušavao da me oraspoloži, iskreno moje misli su odlutale ni sam nisam znao zašto. Jedino čega se sećam je trenutak kada mi je uneo svoj telefon u lice i pokazao sve rezultate. Nismo pričali neko vreme, uključili smo TV, vreme je prolazilo, ja sam osetio da je crni oblak u mojoj glavi nestao i počeo sam da zagledam u Adema.

Osetio sam veliku želju da ga osetim u sebi ponovo tog dana i počeo sam da mazim Adema i poljubio ga. Nisam imao neke posebne veštine zavodjenja, pa sam kako sam znao i umeo u trenerci tako obučen opkoračio Adema sa nadom da će hteti da me ljubi i da se igra sa mojom guzom. Stavio je svoje obe šake u moju trenerku i gnječio moje guzove. Na momenat smo prestali da se ljubimo i tražio je da pljunem na njegove prste da bih dobio ono što zaslužujem…

Njegovi prsti su našli put do moje rupice, dok se on trudio da me ostavi bez dana. Par minuta kasnije bez reči me je uhvatio za ruku i poveo put spavaće sobe. Uzeo je moju kitu i počeo da mi puši ja sam mu od silnog zadovoljstva svršio u usta, nisam verovao da je progutao moju spermu, on me je šljapnuo po guzi i rekao da mu sednem na lice, iskreno to nikad nisam radio pa mi je to sve bilo neobično…

Kroz nekoliko minuta osetio sam šta znači pravo analno zadovoljstvo, Ademov jezik je istraživao moju rupicu i on me je strpljivo navodio da se nabijam na njegov jezik. Izgubio sam pojam o vremenu, samo sam hteo da što duže uživam Ademovom jeziku u svojoj guzi.

Adem je u jednom trenutku skočio i bacio me na leđa i ušao u mene… Ja sam bio iznenađen brzinom, on se samo nasmejao i rekao da se strašno napalio i da će da uskoro da svrši. Zabio je kitu nekoliko puta i počeo da me ljubi i ponovo sam osetio toplu tečnost u mojoj rupici. Adem onako sav znojav, pogledao me sa osmehom i rekao “hvala ti!”.

Bacio se pored mene i ispružio svoju ruku i pokretima ruke me naveo da stavim glavu na njegove grudi. Adem je nešto krenuo da priča, ja sam bio umoran i zaspao…

Ti dani u Beču su bili nezaboravni, osetio sam Ademovu kitu u wc restorana, popusio sam mu u kabini robne kuće dok je isprobavao farmerke… Ako želite da podelim ta iskustva sa vama napišite mi u komentarima.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odlično, piši.

Korisnik

Top ti je priča piši dalje