Adem u Beogradu

Bečka avantura je bila nezaboravna i naš odnos je postajao ozbiljniji i dobijao je neku formu neočekivane veze. Adem je svakodnevno slao poruke, nekad smo razgovarali satima i tokom jednog razgovora je spomenuo da je možda najbolje da svoj godišnji odmor od dve nedelje provede sa mnom u Beogradu.

U prvi mah mi je to delovalo neobično, ali kako je vreme odmicalo shvatio sam da je Adem ozbiljan u svojoj nameri. Poslao mi je linkove nekoliko stanova u neposrednoj blizini dela grada gde živim, pošto je želeo da mi bude blizu. Rado bih ja njega ugostio, ali kada živiš sa dva cimera daveža nemaš mesta sa svoje misli, a kamoli za seks…

Kako se bližio dan Ademovog dolaska, iskreno bivao sam sve nervozniji, ali kada mi je poslao poruku da je ušao u taksi i da će biti do 8-9 u stanu spao mi je kamen sa srca. Ubrzo mi je poslao novu poruku da je stigao ranije i da mogu da dođem čim budem mogao. Iskreno nisam čekao ni minuta, izleteo sam u trenerci iz kuće…

Adem me je spopao s vrata, primetio sam da sam mu nedostajao. Pitao sam ga da nije možda gladan, ali on je rekao da hoće nešto drugo, a jelo može da sačeka. Podigao me je i odneo do spavaće sobe, spustio na krevet i počeo da me ljubi. Osetio sam da mu je kita ozbiljno ukrutila, ali sam se trudio da ne reagujem kao neki napaljeni majmun pa sam se trudio da ga držim za glavu.

On je na kratko zastao sa ljubljenjem i prošaputao da sam još nekome baš nedostajao i uzeo moju ruku i stavio u svoje gaće. Nastavili smo da se ljubimo i drkao sam mu kitu jer je gospodin to želeo. Skinuo mi je majicu i trenerku, zatim krenuo da me ljubi po vratu, telu i da se igra sa mojim bradavicama.

Počeo je nežno da mi puši i da se igra sa mojom guzom. Trudio sam se maksimalno da ne svršim, izdržao sam neko vreme, ali sam pogled na Arapina mužjaka koji ti puši, razrađuje guzu i gleda te u oči ne može da te ne dovede do ludila…

Konačno sam dobio priliku da osmotrim njegovu kitu i video sam da su njegova jaja potamnela, iskreno bio sam zabrinut, ali mi je rekao da nije drkao skoro dve nedelje i da su jaja pomodrela koliko su puna jer je želeo da se isprazni u meni kako zaslužujem jer je video koliko sam zavoleo njegovu spermu.

Stavio je moje noge na svoja ramena i ispružio je svoju ruku do mojih usta i zamolio me da pljunem, ako mislim da mi uđe, iskreno to me je baš napalilo. On se još par trenutaka igrao vlažnim prstima u mojoj guzi dok se nije nagnuo i približio mojim usnama. Nasmejao se i rekao da mu je ovo strašno nedostajalo i poljubio me. Njegov prvi prodor me je strašno zaboleo, ali me je on umirivao i rekao samo da dišem i da ga poljubim, sve će proći. Trpeo sam malo bolove, ali za par minuta je sav taj bol zamenio osećaj zadovoljstva i ispunjenosti.

Adem me je gledao sa osmehom na licu i samo je odjednom ispustio krik i osetio sam obilne mlazeve sperme. Poljubio mi je u vrh nosa i legao preko mene. Njegova kita je nakon par minuta sama ispala iz moje guze i nije mi dozvolio da ustanem nego je svoju spermu polizao iz moje guze.

Ustao je sa kreveta, uzeo me za ruku i otišli smo da se istuširamo. Igrali smo se malo ispod tuša, pored ljubljenja i igranja sa mojom rupicom, ja sam mu drkao, uspeo je još jednom da svrši.

Naručili smo večeru i uzeli da pogledamo neki film. Ja sam naravno po običaju zaspao tokom filma, on me je prebacio u krevet.

Jutro, napolju neki grozan kišan dan, ni sam ne znam koliko ima sati, ne bih se još ni budio nego je Adem moj novi budilnik rešio da oliže rupicu. Uvek je to radio na jedan poseban način da sam uvek imao osećaj da me jebe, što se mene tiče Adem je mogao da me izjebe jezikom ja bih mogao svršiti bez problema.

Adem se nadbio iznad mene onako čupav i počeo da golica moje lice svojom kosom jer se neko vreme nije gospodin šišao. Voleo sam tu njegovu blago talasastu kosu. Nasmešio se i poželeo mi dobro jutro, samo sam ga poljubio.

Ustali smo i uzeli da jedemo ostatke od večere, dok je Adem pravio plan za obilazak Beograda, uz opasku da ne mora da ide da gleda puno toga kada je glavnu atrakciju koju je trebao da vidi dobro izjeo i napunio… 

U narednim pričama mogu da vam ispričam šta smo radili u TC Ušće, Kalegmegdanu i toaletu jednog restorana… Sam je rekao da mu je ovo bio jedan od najboljih aktivnih odmora u životu! 

Kategorija:
Gay erotske priče