Poruka je bila dovoljna

Kolenima sam na krevetu, reširenih nogu, nagužen i presavijen preko naslona. Po faci mi se razliva sperma koju mi je prethodno prosuo po licu. Oblizujem se sočno dok ga pohotno gledam preko ramena kako stoji iza mene i zabada mi u dupe ritmično svoju dugu, glatko obrijanu pravu kurčinu.


Obema rukama me čvrsto drži za kukove i jebe me. A ja, kao da to nije dovoljno, sam se dodatno nabijam i mešam guzom.


I razmišljam o tome kako je sve pogrešno. Kao prvo, bar 20 godina je mlađi od mene. Drugo, sin je mog prijatelja. Treće, mali me tretira kao kurvu. Bukvalno je poslao poruku „dođi mi na seks“.  A možda i jesam kurva kad sam, iako uvređen, već za 20 minuta bio kod njega kući. I posle se čudim što me je tako ludački izjebao u usta i zašto me sad jebe i udara po dupetu.


Da, udara po dupetu. To me je trglo iz misli. Nikad mi niko nije tako ludački drpao guzicu i definitivno me niko nije šamarao po dupetu. I hteo sam da ga pitam šta bre to radi, ali je umesto toga iz mene izašlo „još...jače“.


A onda mi je bez dodira naišao orgazam. Dignuti kurac se dodatno ukrutio i počeo da balavi sve više, a onda i da pulsira.


On, kao da je to osetio, prstima mi je prešao preko lica, pokupio deo sperme i dao mi da mu oližem te duge prste. To sam poslušno počeo da radim u ritmu orgazma koji mi se nagomilavao.


Svršio sam gledajući ga pravo u oči preko ramena sa punim ustima njegovih prstiju. To i pulsiranje moje guze ga je samo još više napalilo.


Zalepio se za mene, uhvatio me za brat i počeo da me ljubi tako otpozadi preko mog ramena. Dok su nam se jezici preplitali, počeo je da diše orgazmično i sipa svoju vrelu spermu u moje dupe. Ljubili smo se sve vreme dok je svršavao.


I tako, eto ne znam šta da mislim. Bukvalno nemam opravdanje za svoje ponašanje.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Ma ima li kakav mlad iz BG da mu ispuni fantaziju?

Korisnik

I ja hocu mladjeg,top prica uzivaj u zivotu..??

Korisnik

Svaka cast na prici Smile Meni takav mladji treba.