Kako je sve počelo

Zdravo svima. Nisam previše vešt u pisanju priča, zapravo prvi put pišem ovde, tako da vas sve molim da oprostite ako ne bude sve kako treba.

Ukratko o meni: 

Zovem se Andrej, živim u Užicu i Čajetini. Povučen sam (povučen u smislu neću se sprijateljiti sa svakim čovekom kog vidim), imam odabran krug prijatelja. Visok sam 187 cm, težak sam 105 kg. Nemam baš liniju za hvaljenje, ali tako je kako je. Imam braon oči, smeđu kosu.

Još od ranih tinejdžerskih dana sam shvatio da mi se sviđaju i muškarci i žene. Bukvalno mi je normalno to bilo oduvek zapravo. Ali kako nalažu "zakoni" malih mesta: "MUŠKARCI SU VAN DOMAŠAJA MUŠKARACA, A DEVOJKE SU VAN DOMAŠAJA DEVOJAKA".

Oduvek me ne to nerviralo, ali sam igrao po pravilima da me ne bi osuđivali.

Tako je to trajalo sve do mog upisa na fakultet. 

Doselio sam se u Beograd i našao sam manji stan u kom sam živeo sam, i u mnogim dosadnim danima tu, odlučio sam da otvorim profil na jednom dating sajtu. Odmah sam shvatio da tu nema previše devojaka. U početku mi se nije svidelo preterano, uglavnom su tu bili napaljene seljačine koje ne umeju da vode normalan razgovor duže od 3 minuta. To me je malo razočaralo moram priznati, ali sam svakako stavio nekoliko slika, opis šta tražim itd.

Nakon nekoliko dana sam ušao iz radoznalosti, i zapravo, jako se prijatno iznenadio.

Javio mi se fin čovek, u kasnim četrdesetim godinama, i jasno dao do znanja šta traži. Odmah sam video da je ozbiljan.

Tražio je mlađe momke sa kojima bi povremeno mogao da se nađe, porazgovara, našali, a eventualno i nešto više od toga ako se budemo složili.

Dopisivali smo se nekoliko dana, i odlučili smo da se konačno uživo sretnemo. Našli smo se u obližnjem kafiću. Kada sam ga video, odmah sam znao da želim da budem u kontaktu sa tim čovekom, jednostavno je zračio samopouzdanjem, iskrenošću i dobrim raspoloženjem.

On je prosed čovek, visok nekih 190 cm i težak oko 110 kg.

Kroz priču sam saznao da je bio oženjen i da ima troje dece. 

Do kraja večeri smo neobavezno pričali i jako se fino zabavljali. Kada smo se rastajali zaključili smo da nismo pogrešili što smo se upoznali.

U narednim sedmicama smo se vrlo često viđali, i jednostavno, družili se.

Jednom prilikom dok me je vozio kući, pitao me je da li sme da me poljubi, na šta sam ja pristao.

Bio je to lagan poljubac, ali se pretvorio u strasno razmenjivanje poljubaca.

Bilo je i zvanično, u vezi smo.

Nakon par dana sam ga pitao da li je nekada imao sex sa muškarcem, na šta mi je on odgovorio negativno.

Malo me to i obradovalo jer nisam bio jedini neiskusan.

Odlučili smo da to veče napravimo korak, i da po prvi put imamo sex jedan sa drugim.

Sedeli smo i pili pivo da se malo opustimo, i posle nekoliko krenulo je. Strasni poljupci su bili samo početak. Počeo je da mi ljubi vrat i da mi svlači majicu. Polako se spustio do bradavica koje je pažljivo grickao i dražio. Već tada mi je bilo prelepo.

Ponovo smo se ljubili, i onda sam odlučio da i ja njemu pružim malo zadovoljstva. Lagano sam se spustio do njegovih bradavica i lagani sam jezikom kružio oko njih. Osećao sam kako postaju sve ukrućenije pod mojim jezikom. Zadržao sam se na njegovim bradavicama i stomaku nekih 10 minuta, a onda sam učinio ono o čemu nisam mogao ni da sanjam do pre par meseci, otkopčao sam mu kaiš. Lagano sam mu svukao farmerke i bacio ih preko glave. Čuo sam ga koliko je glasno disao, oba smo bili previše uzbuđeni. Počeo sam da ga ljubim po dnu stomaka i lagano sam zubima svukao njegove bokserice.

Prvi put mi je ispred lica stajao kurac, i od prevelikog uzbuđena sam uzdahnuo kao nikada u životu.

Zatvorio sam oči, i prislonio usne uz njega. Poljubio sam ga. I njemu je to jako prijalo jer je njegovo disanje bilo sve brže. Počeo sam polako da ga ližem celom dužinom, i onda bih ostao kod glavića nešto duže. Kružio sam jezikom na vrhu i ponekad bih prešao preko rupice.

Malo sam odmarao usta i drkao sam mu, a u isto vreme sam mu se smešio i pitao ga da li mu se sviđa. Odgovor me je oduševio. Rekao mi je da se oseća kao da je na sedmom nebu, i da želi zauvek da se ovako oseća. To je bio moj podsticaj da ga prvi put stavim u usta. Otvorio sam usta dok me je njegova ruka mazila po glavi, i lagano sam počeo da ga stavljam u usta. Imao je nekih 18 cm i u početku sam imao problem da ga do kraja stavim u usta. Zagrcnuo sam se nekoliko puta, ali sam želeo da ga progutam do kraja. On me je gledao i sve vreme mi govorio koliko me želi i koliko voli što me je pronašao.

Slagao bih kad bih rekao da mi to ne imponuje.

Na kraju, nisam uspeo da ga proguta  do kraja, ali sam uradio dovoljno. Upozorio me je da će svršiti. Dozvolio sam mu da mi svrši na lice na šta se jako obradovao. Pao je na krevet pored a ja sam legao preko njega.

Sperma mi se slivala sa lica pa sam otišao da se umijem.

Kad sam se vratio, zatekao sam ga kako i dalje leži.Legao sam preko njega i pitao ga kako mu je bilo.

Samo me pogledao i poljubio. Sve mi je bilo jasno.

Nakon nekih 20 minuta maženja, ljubljenja i usputne priče, opet je bio spreman. To me malo iznenadilo jer nije bio baš mlad.

Pitao me je da li sam oprao guzu, na šta sam potvrdno odgovorio. Izvadio je kremu iz svoje tašne i rekao mi da se namestim za doggy. Uradio sam kako mi je tražio i pokušao sam da se namestim što je više moguće sexy (koliko je to moguće sa mojom kilažom). Namazao me je lagano i osetio sam kako je počeo prstima da kruži oko ulaza.

Ugurao mi je srednji prst i počeo je da kruži. Malo sam bio stegnut, ali sam pokušavao da se opustim, što mi je i on predlagao. Lagano je uspeo da mi stavi i drugi, a nakon toga i treći prst. Pripremao me je već 15 minuta sigurno.

izvadio je prste i osetio sam glavić na ulazu. Mojoj sreći i uzbuđenju nije bilo kraja. Kružio je malo, dražio me. Tapšao me je po dupetu i mazio po leđima. Konačno je počeo da ulazi u mene.

O Bože, kakav osećaj. Bolelo je, ali sama pomisao da imam sex sa nekim koga volim mi je bila prelepa.

konačno je ušao do kraja. Čestitao mi je na izgubljenoj nevinosti.

Lagano je par puta izlazio i ulazio u mene, a onda je krenulo ono pravo. Jebao me je kao pravi muškarac. Snažno me držao i još snažnije ulazio u mene.

Sva bol koju sam osećao je nestala, sve se pretvorilo u suvi užitak. Uzdisali smo i jedan i drugi u izlivima strasti. 

Promenili smo pozu. Legao sam na leđa i zagrlio ga nogama.

Ponovo je krenuo da me jebe i u isto vreme me je ljubio.

U nekoliko navrata bi uzeo moj kurac i drkao ga je, i ja sam od prevelikog uzbuđenja vrlo brzo svršio, ali on je svršio sat vremena ranije pa je imao još snage.

Jebao me je još nekih 10 minuta i pitao me gde želi da svrši.

Opet sam mu rekao da može na lice ako želi, na šta je odmah pristao. 

Nakon toga smo otišli da se tuširamo zajedno i u tušu smo se mazili i ljubili sve vreme.

Kad smo završili, legli smo i zagrljeni zaspali.

Eto, nadam se da sam uspeo da vam približim koliko je moj prvi put sa muškarcem bio poseban, bar meni.

Ako želite mogu nastaviti da pišem o daljim dešavanjima između nas.

Pozdrav svima.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Lepa priča, sviđa mi se,a pogotovo ,,,doggy poza ", i kada su mi noge na nečijem ramenu❤️

Korisnik

i mani se sviđa anal sa ddobrim jebačiom ali nema nji puno za to bojese ili nece

Korisnik

Prelepo, ocekujem nastavak.