Dana i Ivan

Naravno da sam, kao i svaki muškarac fantazirao o double blowjobu. Ipak, iako mi je bila vrlo draga ideja da me dve osobe zadovoljavaju, nekako sam daleko češće maštao da ja sa nekim podelim i obradim kitu. Međutim, sve do skoro nisam bio ni blizu da tu fantaziju ostvarim. Ipak, nisam gubio nadu da će se to desiti, znao sam da hoće, ali ni u snu nisam mogao da sanjam da ću kitu deliti sa Danom.


Dana je bez premca najlepša žena koju sam video uživo.


Nju i njenog supruga sam sretao na proslavama naših zajedničkih prijatelja. Iako smo se uvek fino družili i zabavljali, ovaj put smo se baš fino zapili. A nakon što smo podelili džoint na terasi kluba, odlučili smo da podelimo još jedan u njihovoj hotelskoj sobi iznad.


Družili smo se, zezali, cirkali, duvali i kao u nekom magnovenju sledeća slika koje se sećam je Ivan u velikoj fotelji, raširenih nogu, bez pantalona i gaća. Dana je  bila na kolenima između njegovih nogu u brusu i malenim tangicama i polako i zavodljivo drkala i ljubila i lizala njegovu ogromnu batinu.


Ja sam sedeo na drugom kraju sobe duboko zavaljen u trosed kada se okrenula ka meni i neprestajući da mu gladi kitu rekla „dođi da mi pomogneš“. Prelepim sočnim usnama poljubila je nežno taj kurac gledajući me u oči i pozvala me prstom ka njima.


Počeo sam polako da prilazim. Ona je pratila svaki moj korak dok joj je njegova kita klizila u usta. Prišao sam i kleknuo pored nje. Naslonio sam se na Ivanovu butinu.


Dana je izvadila kurac iz usta, posrkala mešavinu svoje pljuvačke i njegove predsperme i držeći kurac za dno, ponudila mi ga, to jest uperila u mene. Tada sam prvi put smogao hrabrosti da Ivana pogledam u oči. Kao da sam se plašio njegove reakcije, jer nisam bio siguran šta je sve ovo. On je to provalio i uzeo svoj kurac iz njene ruke, uhvatio ga za dno i približio mi ga usnama. Sočnim glavićem mi je premazao usne i pitao „sviđa ti se?“.


„Mnogo“ odgovorio sam i poljubio mu kurac gledajući ga u oči. Poljubio sam ga još par puta celom dužinom, a onda mu olizao glavić.


Sklonio je šaku s kurca i napravio mesta Dani da se pridruiži. Sekund kasnije Danina vešta usta i jezik su patrolirala njegovim jajima dok sam mu ja lagano ali vrlo duboko i sočno pušio kurac. Kurac je bio ogroman, dug, prav sa velikim glavićem. Bio je preukusan, balav, sa mnogo predsperme, ali miris i ukus Daninog crvenog karmina koji je ostao svuda po njemu, činio ga je neodoljivim.


Prosto mi je bilo krivo kada mi ga je Dana izvukla iz usta i nastavila ona da ga balavi. Ali brzo sam se snašao i prionuo na njegova glatka kožasta jaja. Doslovno nisam znao koloko mi je dosta.


Ipak, spontano počeo sam jezikom u usnama da se penjem uz Ivanov kurac. Dana mi je napravila mesta i prepustila mi desnu stranu kurca dok je ona preuzela levu. Palacali smo ga, ljubili i pušili. Jasno Vam je da je moje uzbuđenje kulminiralo kada su jezici počeli da se prepliću na malom prostoru. Sočno smo se ljubili preko njegovog kurca.


Ivanov kurac kao da je samo to čekao. Počeo je ceo da se grči i pulsira, a na s dvoje smo ubrzali i sve sočnije se ljubili i balavili mu kitu.


Uz glasan uzdah, počeo je da curi mlaz za mlazom vrele sperme u moja i Danina usta. Doslovno smo pokupili sve do zadnje kapi i progutali ne prekidajući da mu pušimo.


Kada mu se orgazam smirio, meni je naišao orgazam.


Ustao sam i svukao pantalone i počeo da drkam.


Nisam to očekivao, ne znam ni gde bih prskao, ali je Dana razrešila tu nedoumicu i stala ispred mene gledajući me pravo u uči. Bukvalno mi je ponudila svoje prelepo lice da ga isprskam.


Ni sekund nije prošao, upravo sam to i uradio. Isprskao sam je po licu, usnama, kosi, grudima. Svuda.


Ivnov kurac je postao krut momentalno, što je Dana iskoristila i sela na njega. Počela je da se nabija kao sumanuta. Svršila je ubrzo, ali apsolutno nije imala nameru da stane, već je nastavila da jaše tu batinu sa istom energijom. Samo je kratko pogledala preko ramena i kada je utvrdila da mi se kurac ponovo digao, rekla da joj oližem dupe i stavim ga...


Nastavak sledi...

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Mogao si dodati jos malo detalja. Taman krene da me lozi a ono vec kraj

Korisnik

Pišeš baš lepe priče a iskreno zavidim ti na ovom iskustvu (ako je priča po istinitom događaju)

Korisnik

BRAVO