Kako je sve počelo 2

Nakon našeg prvog sexa, sve je postalo kao bajka.

Imao sam dobrog i snažnog muškarca koji može da me zaštiti, a u isto vreme može da me savlada u krevetu.

To je trajalo nekih 5-6 meseci. A onda je on dobio premeštaj u Beč. Ta vest je bila kao hladan tuš za mene. Slagao bih kad bih rekao da me nije zvao da odemo zajedno, jeste, ali ja nisam mogao. Fakultet sam morao da završavam, a i svi prijatelji su mi ovde.

Pošto je od dojave do njegovog konačnog premeštanja bilo svega nekoliko dana, odlučili smo da se rastanemo, ali smo isto tako odlučili da imamo oproštajni sex.

Došao je i taj dan. Dovezao se do mene i predložio je da odemo u hotel, da imamo sav komfor za zadnji put.

Pošto sam bio željan njega, već u autu sam odvezao pojas i položio glavu između njegovih nogu. Otkopčao sam mu kaiš i otkopčao nekoliko dugmića. Izvadio sam njegov kurac i polako počeo da ga drkam. Počeo je da uzdiše od uzbuđenja. Govorio mi je da nisam normalan, da ćemo sleteti s puta ako nastavim ovi da mu radim, ali nisam se obazirao na to. Kao i svaki put pre sexa, sočno sam poljubio njegov kurac. Počeo sam da ga divlje pušim. U ovih nekoliko meseci, uvežbao sam gutanje, pa sam sada mogao da ga progutam do kraja. On je jednom rukom držao volan, a drugu je držao na mom potiljku.Oblizivao sam ga sa svih strana. Na autoputu sam primetio da je počeo mnogo žešće da diše i da mi gura glavu na kurac. Znao sam da će svršiti.

Svršio mi je u usta. Pljunuo sam sve u flašicu vode koju sam imao.

Napokon, stigli smo u hotel. Ušli smo i tražili sobu sa velikim krevetom. Recepcionerka je sigurno shvatila o čemu se radi, njen pogled i mali smešak su sve rekli.

Došli smo do sobe i sa vrata smo počeli da se ljubimo kao pravi ljubavnici.

Skinuli smo se u nekoliko poteza, i bacio me je na krevet.

O Bože, to pta je usledilo je bio potpuni san.

Ljubio me je od vrata preko stomaka, pa čak i po butinama.

Nikada toliko truda nije uložio u to, ja sam imao osećaj da ću svršiti samo od toga. Kada sam mislio da završava, uzeo je jastučić i rekao da se podignem, stavio mi je ispod dubeta. Podigao mi je noge i lagano jezikom prešao preko mog anusa. U tom momentu mi je mrak pao na oči.Taj osećaj je bio neverovatan. Njegov jezik je kružio sve vreme oko rupice i dražio me, dok je njegova ruka bila na mom kurcu i drkala ga. Lagano je počeo sve više da ulazi jezikom, a zatim i prstom. Stenjao sam kao omađijan, nije me bilo briga da li će me neko čuti. Počeo je da me jebe prstima. Nisam više mogao, rekao sam mu da ga želim odmah, da ga želim celog u sebi. 

Odmah se bacio na to. Na dvadesetak sekundi mi je ubacio kurac u usta da se navlaži, i namestio se na ulaz.

Počeo je da ulazi u mene dok smo se gledali u oči. Gledali smo jedan drugog, i znali smo da nam je ovo poslednji put, a i dalje smo se voleli.

Zagrlio sam ga nogama dok me on punio do kraja. Sageo se i počeo na uvo da mi priča koliko je srećan što me ne našao ovakvog, dobrog u svemu.

Izvadio ga je iz mene i rekao mi da se okrenem u doggy pozu. Poslušao sam ga. Namestio se ponovo, i pre nego što je stigao da uđe u mene, sam sam se nabio. Počeo sam da se nabijam kao lud. Mešao sam na tom kurcu dupetom kao nikad do sada. Počeo je da ludi. Opet smo promenili pozu. Legao je i rekao mi da sednem na njega.

Opkoračio sam ga i lagano sam namestio kurac na ulaz.

počeo sam da se uvijam na njemu. Nije više mogao da izdrži, uhvatio me ne za dupe i počeo ne da me nabija kao životinja. Proizvodio sam neartikulksane zvukove sve vreme. Nije dugo prošlo, osetio sam da će svršiti, a sa njim i ja.

Sabrao sam se koliko sam mogao i rekao mu da želim da ne staje, da svrši u mene. Do sada to nisam želeo, ali ovo je ipak poslednji put, moralo je da bude tako.

Osetio sam da se u mene izliva ogromna količina sperme, i moram priznati da je osećaj bio neverovatan. Osećao sam se potpuno ispunjeno, u svakom smislu. Samo sam pao preko njega i zahvalio mu se. Njegov kurac je lagano počeo da ispada iz mene dok je postajao mekši.

kada se to konačno desilo, njegova sperma je počela da izlazi iz mene. Spustio sam se do njegovog kurca da ga očistim od ostataka sperme što je njemu jako prijalo.

Konačno, podigao sam se na noge i krenuo do kupatila da se okupam, njegova sperma mi se i dalje cedila po nogama, ali nije mi smetalo ni najmanje.

Kada sam se vratio u sobu, pogledao me je, i samo rekao: "Volim te".

Prespavali smo tu noć u hotelu, i sledeće jutro smo se odvezli do aerodroma.

Pozdravili smo se kao stari prijatelji, i otišao je.

Od tada ga nisam video, ali čujemo se ponekad. Počeli smo da viđamo druge ljude, ali ništa neće obrisati ono što smo imali zajedno.

Kategorija:
Gay erotske priče