Pravo gostoprimstvo

Završili smo trening i uz priču i zezanje uputili se ka svlačionici. Počeli smo da se presvlačimo kada je prvi momak koji se uputio kao tuševima rekao da je voda nestala. Apsolutno smo svi poludeli, ali bez obzira na negodovanje, ništa nije moglo da se uradi. Većina momaka se pokupila, presvukla i otišla. Ostali smo samo Zdravko i ja.


„Brate, posle ovoga je trebalo da idem na neki rođendan“ rekao je pakujući se „mislio sam da odem pravo odavde...a kako ću ovakav, pih“.


Budući da se znamo već dugo i družimo i van kluba, rekao sam „pa, ja sam ovde blizu, možeš kod mene da se istuširaš“.


„Ma, jeste, evo i veš nisam spakovao, ni dezodorans ni kupku, sve sam zaboravio“ rekao je razočarano.


„Ma, imam ja sve, šta ti je, imam čak i neotpakovan veš, možeš slobodno da uzmeš, šta“ dodao sam.


„Glupo mi je, neću da smetam“ pomalo nesigurno je rekao.


„Što glupo, čoveče? Istuširam se, posle ti, dam ti veš i spmućkam nam protein, lagano“ insistirao sam.


„E jeste, još samo da me okupaš“ rekao je kroz šalu ali ipak pristao.


Pošli smo do mog stana i stvarno za pet minuta bili u njemu. Odmah čim smo ušli, dao sam mu peškir, kupku, pakovanje veša i pokazao mu gde je kupatilo.


Ja sam otišao da smućkam protein i kad sam pripremio, otišao da povadim stvari iz torbe i stavim ih u mašinu za pranje. Ušao sam u kupatilo.


U tuš kabini bio je on. Kroz staklena vrata kabine video sam kako kapi vode klize niz njegovo savršeno idefinisano mišićavo i preplanulo telo. U svojim tridesetim, izgledao je kao maneken. Bukvalno pogled nisam mogao da odvojim.


Njegov duboki glas me je trgnuo iz misli „dobar domaćin bi me stvarno okupao, mislim gostoprimstvo pre svega....ja se nisam šalio pre“.


Nisam verovao šta čujem, ali kad je ponovio „stvarno sam umoran i prijala bi mi pomoć“ postao sam svestan situacije. Bez reči sam svukao bokserice i otvorio vrata tuš kabine. Ušao sam unutra i stao kraj njega.


On je visok, bar pola glave visočiji. Vitak je i vretenast.


Ja sam niži, ne krupniji, ali sa izuzetno lepom oblom guzom i jakim nogama.


U mojoj glavi to je bila savršena kombiacija.


Iz mašte me je ovaj put trgao mlaz vode koji je po nama počeo da pada. Dodao mi je kupku i rekao da ga lepo nasapunam i kao da to nije bilo dovoljno hot, prišao mi je blizu, stao ispred mene i okrenuo leđa.


Sipao sam veliku količinu kupke po njegovim ramenima i leđima i počeo da ga sapunam. Za čas sam napravio veliku količnu sapunice i trljao mu jaka ramena, leđa, ruke...uskoro i bokove i mišićavu guzu.


Okrenuo se ka meni. Gledao me je pravo u oči, a ja sam nastavio da mu sapunam sada grudi, savršene trbušnjake.


Onda sam se spustio i počeo da mu sapunam prvo jednu, a zatim i drugu nogu temeljno celom dužinom.


Ustao sam i ispravio se spreman da ga ispremo od sapunice. Ali me je presekao pitanjem „da nisi nešto preskočio“ i posuo po meni kupku i počeo on mene da sapuna.


Nije morao da kaže dva puta. Počeo sam lagano da mu sapunam jaja i kitu koja je polako postajala potpuno dignuta. Sapunao sam je nežno i dugo privijen uz njega.


Uskoro je i on počeo da sapuna meni kurac.


Sapunali smo kurčeve jedan drugom i gledali se u oči.


„Predlažem da se isperemo i pređemo u spavaću sobu“ zastao sam i kružeći prstima po glaviću njegovom dodao bezobrazno „da vidiš šta je pravo gostoprimstvo“.


Da, koji minut kasnije bio je u mojoj spavaćoj sobi...

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Top. Čekam nastavak.

Korisnik

Napeto...

Korisnik

Vitak i vretenast mmmm Tongue