Čudan početak

Kako je sve počelo? Moja želja za seksualnim odnosom sa muškarcima rodila se još kada sam imao 16 godina… Dakle eto, pune 3 godine sam čekao, tražio, vagao kada i kako da se upustim to. Da li stvarno to želim? Da li sam ja zaista za to? Kakav ću biti? Šta ako mi se desi nešto loše?

Sve to mi je prolazimo kroz glavu pune 3 godine dok sam na sajtu sa upoznavanje aktivno tražio nekoga za susret. Normalno, mnogi tada nisu ni hteli kada im kažem da sam maloletan(bio u tom trenutku), ili misle da sam neozbiljan jer sam klinac, pa se mnogima ne svidi to što sam maljav itd. 

I eto, osetio sam i sam da se približava. U jednom trenutku sam se dopisivao sa 2-3 muškarca koja su meni u potpunosti odgovarala što se tiče mojih standarda(koji nisu uopšte visoki) i znao sam da se trenutak približava. 

Tako je i bilo, sa jednim tipom sam počeo intenzivnije da se dopisujem, čak smo i brojeve razmenili. Sve je to teklo fino, dopisivali smo se dva dana, lepo se ispričali, i dogovorili se da dođem do njega. Iznenađujuće, pristao sam bez puno razmišljanja. Taj dan se približavao, pa i tog samog dana, veče predviđeno za viđanje se približimo poprilično, ja, iako sam imao veliku želju da probam, bila mi je frka, osećao sam tremu, neku nelagodu u stomaku itd. Inače, dogovor je bio za prvi put samo da mu pušim. Našli smo se nedaleko od njegovog stana, zvanično se upoznali, lagana pričica na putu do stana. Sve je to teklo fino, iako sam ja bio poprilično stegnut. 

Ušli smo unutra, on je zaključao za sobom, prešli smo u dnevnu. Rekao mi je: raskomoti se, skini sve sa sebe. Odmah me je ščepao za guzu i šapnuo mi na uvo: nešto si mi obećao. Skinuo je šorc, držeći moju guzu jednom rukom, drugom je drkao, ali bio sam svestan šta mi je raditi. Uzeo sam njegovu kitu i krenuo da mu tako stojeći drkam. Brzo je seo na krevet pored, i rukom tapnuo pored njega. Seo sam, uhvatio me je za vrat i spustio na kitu. U tom momentu prelep osećaj, svideo mi se i miris i ukus kite. Zatim je ustao i stao ispred mene, rekao zini, i ubacio mi kitu u usta. Krenuo je dublje i brže da mi ubacuje kitu u usta, ali to se nije dobro zavrsilo. Krenuo sam da grcam i da imam nagon za povraćanje. Trknuo sam do wc-a da izbacim ono što je krenulo, i brzo se vratio nazad. Rekao mi je: opusti se, ićićemo sporije. Opet je seo, ja sam kleknuo ispred njega i počeo da mu ližem jaja i kurac od korena do glavića. Zatim sam se isplazio i lupao se kitom po jeziku dok sam ga gledao u oči. To ga je napalilo, opet mi je spustio glavu na kitu i rekao mi: volis da pusis kitu a? Ovog puta sam sam pokušao da progutam ceo i opet mi se povraćalo. Opet sam trknuo do wc-a. Rekao mi je ajde polako, ustao je rekao mi da se naguzim preko kreveta. Počeo je da me ljubi u guzu i da je šljepka. Zatim je počeo da mi liže rupicu. Preeeedobar osećaj! Lizao ju je tako neko vreme, zatim se podigao i pravio se da me jebe, odnosno da kažem simulirao jebanje. Opet je seo, a meni rekao da sednem pored njega, ali da se istrtim da bi mogao da se igra sa guzom dok mu pušim. Pušio sam tako jedno vreme, bio je na ivici da svrši. Krenuo je da curi, i polizao sam to. Kada je bio pri kraju, rekao mi je ustani i naguzi se opet preko kreveta. Uradio sam tako, a on je poceo da svršava po mojoj guzi , osetio sam kako curi njegova sperma niz mene. Ustali smo obrisali se, popričali još malo i razišli se.

Eto, doživeh i ja prvi sex sa muškarcem. Bilo mi je jako čudno, idalje se osećam tako(jer se to desilo pre nekoliko sati) jer mi se svidelo a opet mi je bilo neugodno jer sam povraćao. U tom trenutku sam pomislio neću ja više nikada ovo, a sad sam se opet napalio razmišljajući o tome. Ne znam šta da radim…

Pišite mi utiske i mišljenja, hvala:)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Da svaki početak je težak.Sećsm se kada sam sa nepunih 20, morao da pušim starijem komšiji,koji me pozvao na kafu,umalo nisam povratio,kada me naterao da sve progutam,kada mi je svršavao u usta.Posle me napao u šumi,dok sam se šetao, pošto je bio krupan,,pristao sam da mu opet pušim,ali posle par šamara,me je i jebao.Rekao je to kurvice vole,grubo me jebao.Posle toga,bolela me guza ,nisam mogao da sedim Tako mi je bolno oduzeo nevinost.,

Korisnik

Samo napred. Svaki početak je takav. Uzivaj, jednom se zivi mačak!