Dobro jutro

Rano jutro. Stajao sam na terasi i uživao u prvim zracima sunca i pogledu na more. Bio sam u svojim mislima i potpuno odsutan.


Iz misli me je prenula čvrsta muška ruka koja se obmotala oko mog struka i još čvršće telo koje se pripilo uz moje. Dobio sam poljubac u rame, pa u vrat.


„Dobro jutro“ rekao je dubokim glasom i ponovo me poljubio u rame.


Moj jebač od sinoć bio je budan.


Ponudio me je šolju kafe iz koje je pio.


Prihvatio sam je. U isto vreme prešao sam mu drugom rukom preko ruke koja je bila oko mog struka. Pomazio sam mu šaku i prste, a zatim su nam se prsti isprepletali.


Preko ramena sam ga poljubio u sočne usne i pripio se guzom uz njega.


Drugu ruku je obmotao oko mene.


Bio sam u njegovom naručju. Pijuckao sam kafu i nazimenično se ljubio sa njim.


„Skini nam bokserice“ rekao sam mu kroz poljubac. „Samo smetaju“ odgovorio je uz smešak.


Koji trenutak kasnije bili smo potpuno goli, ali ponovo u zagrljaju.


Njegov poludignuti kurac bio je naslonjen čvrsto uz moju guzu i sa svakim poljupcem i pokretom mojih kukova postajao sve veći.


Uzeo sam ga za ruku i poveo ka sobi.


Seo sam na ivicu kreveta i dograbio ulje pored kreveta. Stavio sam dosta ulja na dlan i počeo da mu masiram nabreklu kitu dok sam mu palacao jezikom glatko obrijana jaja. Provukao mi je prste kroz kosu i uživao dok mu gutam puna jaja i nanosim novi sloj ulja na kitu.


Legao sam na krevet. Raširio sam i podigao noge.


Stojeći kraj kreveta, uhvatio me je za guzu i žustro povukao ka ivici kreveta. Protrljao je glavić uz moj čmar i polako počeo da uvodi kitu unutra.


Naslonio je moja stopala na svoje grudi i ritmično počeo da uvlači i izvlači kurac iz mene. Njegov na gore krivi kurac masirao mi je sve najostljivije tačke i nije ni čudo što sam stenjao napaljeno i obilno balavio predspermu iz dignutog kurca.


Zabijao je kurac u mene jako, ali ne brzo. Palilo me je žestoko njegovo izdefinisano preplanulo telo i znoj koji je klizio niz savršene grudi i trbušnjake.


Njega su palila moja stopala. Jedno je ostavio na grudima, a drugo uzeo u usta. Ljubio mi je stopala, lizao ih sočno. Ali njegov debeli vlažni jezik među mojim prstima je bio za mene nestvarno iskustvo. Cuclao mi je prst po prst, a jezik duboko zavlačio među moje prste dok je prelazio s jednog na drugi.


Očekivao sam da će me to golicati, međutim ne. Njegov kurac koji je pumpao u mojoj guzi i jezik među prstima, tako su me palili da sam dograbio svoj kurac i počeo da drkam.


Osetio je koliko sam napaljen, zato me je jebao sve brže i obrađivao mi prste sve halapljivije.


Iz mog kurca izletela je velika količna sperme. Mlaz za mlazom prskao me je po grudima i stomaku. Svršavao sam dugo, glasno, jako i napaljeno.


Počeo sam da skupljam spermu prstima sa sebe i trpam sebi u usta. Sisao sam ih sočno.


To ga je toliko napalilo, da je bez najave izvukao kurac i isprskao me i on po stomaku i grudima.


Orgazam je polako jenjavao dok je on brisao svoj kurac o moj.


Poljubio mi je stopalo pa unutrašnju stranu butine i još jednom rekao „dobro jutro“.

Kategorija:
Gay erotske priče