Adem me iznenadio na poslu

Zajednički život sa Ademom je bio zanimljiv i pun seksualnih avantura. Zaista mislio sam da su priče o arapskom libidu i stalnoj želji za seksom samo prazne priče, ali Adem je svojim seksualnim nagonima samo pokazao da je pravi predstavnik Arapa. Adem je zaista prodrmao moj seksualni svet i istražio sam neke granice o kojima pre nisam ni razmišljao. Imali smo seks skoro svaki dan i bilo mi je drago da je on uvek bio inicijator svake akcije. 

Kada nismo imali seksualne odnose, Adem se trudio da prikaže svoju drugu stranu i on je prosto čovek koji ti se brzo uvuče pod kožu. Vikendi su bili rezervisani sa gledanje filmova, propuštenih serija, ali jednog vikenda sam morao da radim zbog većeg obima posla.

Uspeo sam da se probudim rano da ne probudim Adema i otišao sam na posao. Adem nije propustio priliku da mi pošalje slike svoje jutarnje erekcije i da me okrivi što sam ga ostavio u takvom stanju, ali ubrzo se dogodilo nešto što nikad nisam mogao da pretpostavim da ću uraditi u svom životu.

Pošto radim u malom kolektivu i imamo tu slobodu da posao koji nismo odradili tokom radne nedelje odradimo za vikend ako nam to više odgovara, taj vikend sam bio sam u kancelariji i Adem mi svojim porukama nije dopuštao da završim posao. Ubrzo je stigla poruka sa još jednom slikom i pitanjem: “Da li si sam u firmi?”. Odgovorio sam potvrdno, ali se nisam nadao da će se Adem nacrtati ispred zgrade moje firme jer sam mislio da će me ostaviti da radim.

Pustio sam Adema u firmu i samo mi je rekao da ga pratim do toaleta. Ušao sam za njim i Adem je brzo zaključao vrata i počeo da me ljubi po vratu i njegove ruke su bile svugde po mom telu. Nakon par minuta ljubljenja, tražio je da dobro navlažim tri prsta na njegovoj ruci koji su ubrzo završili u mojoj guzi. Nije mi dozvolio da stenjem, već je moje uzdahe gušio ljubljenjem.

Adem nije mogao da izdrži, a da ne oliže moju rupicu kao što je navikao i ja sam se samo čvrsto držao za umivaonik i trudio se da budem što tiši u slučaju da neko ne dođe u firmu.

Adem me je podigao na umivaonik i brzim pokretima ugurao svoju kitu, mislim da nisam nikad u životu osetio takav sladak bol. Naredio mi je da ga gledam u oči dok ne u meni. Mislio sam da će da svrši ubrzo, ali od kraja nije bilo ni reči, prepustio sam se.

Tražio je da promenimo pozu i okrenuo me ka zidu, čvrsto držao moje ruke uz zid i ljubio moj vrat. Nakon par minuta osetio sam da mi nešto curi niz butine, ali Adem ga nije vadio nastavio je sa svojom igricom. Počeo je da drka moj kurac i nije mi bilo potrebno puno vremena da svrsim po pločicama…

Okrenuo me k sebi, nasmešio se i poljubio me uz reči: “Sad možeš da ideš da radiš!”. Nasmejao sam se i pokušao srediti najbolje što sam mogao, ali posao nisam završio jer sam krenuo sa Ademom kući.

Uveče smo imali još jedan intezivni seks gde sam bio izjeban na boku, a novi momenat je bio guranje Ademovih prstiju u moju rupicu zajedno sa kitom, to je promenilo naš dalji seksualni život. Arapi su fantastični ljubavnici, nakon svakog snošaja Adem je nežno govorio: “hvala ti” i “volim te”, što je za mene bio pravi afrodizijak. Adem je tog vikenda svršio bar 5 puta, a ja nikada nisam bio srećniji.

Kategorija:
Gay erotske priče