komsijina cerkica i zena 2 deo

... mala komsinica se odmarala na mojim grudima posle svog prvog sexa i zadremala.

Probudio sam je, skuvao novi capucino i posle tusiranja seli smo tako goli za racunar da joj objasnim po sta je dosla da nebi isla kuci da nista nezna.

Jos jednom pre odlaska mi je drkala kitu i pusila 

Posle dva dana opet je dosla na casove racunara i sexa i tako jedno pet puta do kraja meseca.

Dolazi tako jednom i dok smo se mazili i napaljivali neko zvoni na vrata.

Otvaram a njena mama u kucnoj haljini ulazi pored mene u stan i odmah vice na nju sta to radi i sto je nema kuci.

Mala joj govori da sedne a onda dodje do mene i skine mi donji deo trenerke i kaze, vidi mama kako je lep i velik.

Ne bunim se i gledam njenu mamu kako se zagledala u moj kurac i kako uziva dok ga njena cerkica drka pred njenim ocima.

Klekne ispred nas i bez reci uzme od cerke moj kurac i drka ga malo pa uzme da ga pusi a cerkica se skine i naguzi na krevetu gledajuci sta mama radi i govori joj, daj ga u moju pickicu sada.

Mama me vuce za kurac do kreveta i jos jednom oblize kurac i namesti na cerkinu pickicu a odmah sebi skida haljinu i namesta se pored cerke naguzena.

Jebem klinku a mama se trza od slasti gledajuci kako njenoj cerkici ulazi moj kurac i vice daj ga meni i napuni mi picku.

Vadim ga iz njene cerkice i nabijam njoj u socnu veliku picku pa je hvatam za ogromne sise i jebem grubo sto ona uzivajuci doceka i samo se podmece stenjuci i vicuci kako svrsava i kako uziva.

Njena cerka je bodri i kaze, jel vidis da te nisam slagala kad sam rekla da je komsija najbolji za nas i da ce nas jebati obe da uzivamo.

Bio sam pred svrsavanjem a mama trazi da je napunim spermom sto i cinim i spricam duboko u nju a kad kurac isklizne iz nje klinka ga uze usnama i oblize celog skupljajuci mamine sokove i moju spermu.

Idi sad kod tate da ti lize picku punu sperme a ja cu se jos jednom pojebati sa komsijom rece klinka mami a ona ustade, ogrne se kucnom haljinom poljubi mene i cerkicu i ode.

mala uze da mi pusi kurac i podize ga pa me opkoraci i nasadi se na njega i poce da skace po kurcu i nabija se pricajuci mi kako sada mama nabija balavu picku tati na jezik i pita me da li me to pali.

Rrkoh sad ces i ti gutati moju spermu kao tvoj tata i napunicu ti ta perverzna usta a ona jedva cekajuci uze da sisa moj kurac dok sam svrsavao u njena usta...

nastavice se

Kategorija:
Strejt erotske priče