Na prvi pogled

Mračna soba.


Stefan i ja smo se iskrali sa svadbe na kojoj smo bili. Konačno smo sami u hotelskoj sobi iznad.


Sakoi su na stolici. Obe kravate na podu.


On je naslonjen na zid.


Usne su nam spojene u spor, ali strastvena poljubac. Ne odvajaju se dok mu polako otkopčavam belu košulju. Poljubac prekida osmeh koji ne može da sakrije dok jedno po jedno po jedno dugme na košulji polako popuša.


Zvoni mi telefon. Bacam pogled ko je dok mi on nežno ljubi obraz i ugao usana. Kapiram da je nebitno. Prekidam vezu i bacam telefon na krevet. Ne zanima me. Zanima me samo on.


Vraćam pogled na njegov osmeh koji mu ne silazi s usana. Ljubim ga ponovo usne i polako mu poluotkopčanu košulju spuštam preko desnog ramena.


I kao da zna šta želim, zabacuje glavu unazad i otkriva mi savršen dugi vrat i rame. Prelazim prstima preko obraza, brade, zatim vrata i ramena i odmah tu putanju pratim usnama.


Dugo i nežno i vlažno mu ljubim vrat i rame dok mu otkopčavam košulju skroz. Otvaram je i sspuštam se usnama ka grudima.


Moj jezik na bradavicama ga je totalno raspametio.


Iskoristio sam to, gurnuo ga na krevet. Otkopčao sam mu pantalone i svukao ih zajedno sa boksericama. Povukao sam ga tako da mu dupe dođe do ivice kreveta. Legao je i raširio noge.


Ljubim ga po dlakavom stomaku i spuštam se ka kurcu koji nestaje u mojim ustima. Moje usne klize gore dole, dok se jezik uvija oko tolog glavića. Uvija se i on u istom ritmu.


Dok mu balavim kurac, jedan, pa drugi prst natopljeni uljem nestaju u njegovoj guzi. Kurac mu je tvrd kao kamen, ali mu je guza opuštena skroz.


Ustajem, skidam pantalone. On se namešta na bok. Ja ležem iza njega, grlim ga oko struka i dok mu usnama prelazim preko vrata, moj kurac nestaje tamo gde su do maločas bili moji prsti.


Savršeno smo sklupčani. Ljubi me nežno preko svog ramena dok se guzom natiče na kurac.


Podižem mu jednu nogu i hvatam ga za kitu. Počinjem da mu drkam u ostim ritmu u kojem ga jebem.


Sve je tako hot, ali to što ne možemo da odvojimo pogled i usne sve vreme čini atmosferu naročito uzavrelom.


Apsolutno sam se zaljubio.


I on je.


Opet njegov savršeni osmeh kada je kurac počeo da mu pulsira u mojoj ruci. Topi se u mom zagrljaju i polako mu nailazi orgazam. U istom momentu meni počinje da pulsira kurac u njegovoj guzi.


Na vrhuncu orgazma usne nam se jedva dodiruju, ali su nam jezici isprepletani.


Počinjem da svršavam prvi.


Punim mu guzu gledajući ga pravo u oči.


Počinje da svršava u mojoj ruci koji sekund kasnije.


„Ajde da ostanemo večeras ovde“ rekao sam mu.


Nije odgovorio. Okrenuo se ka meni, zagrlili smo se i nastavili da se mazimo.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Kako će biti nego suvo kad kad piše nekakve pričice od 11 rečenica.

Korisnik

Nekako suvo