komsijina cerkica i zena 4

Dolazi komsija Stefan do mene i uz pricu mu ponudim pivo i kafu a on rece da ce i njegova zena navratiti za par minuta samo da se skocka.

Sedimo i pijuckamo pivo, voda za kafu na sporetu i on polako ulazi u temu.

Komsija imam jednu molbu ako moze- upita on?

Reci komso, kako mogu pomoci.

Moja zena Bojana mi je pricala kako izgleda sex sa tobom i dala mi je svoju picku punu tvoje spreme da lizem a ja bih da to gledam uzivo ako je moguce.

Zacudjeno sam ga slusao i gledao pa rekoh , ako ti to pricinjava zadovoljstvo, sto da ne.

Ustao sam da zakuvam kafu a u tom momentu ulazi Bojana u kucnoj haljini ispod koje se naziru mrezaste carape u visokim stiklama...

pogledala je muza i kad je on klimnuo glavom odmah skide kucnu haljinu ostajuci u korsetu bez grudnjaka i sa halterima koji su pridrzavali carape sve u beloj boji sa izrazenom cipkom na sebi.

Bojana rece da se skinemo goli i da ce nas ona posluziti kafom.

zavalili smo se on u fotelju a ja na dvosed nasuprot fotelji a ona je polako hodala po stanu tako izazovno njisuci kukovima i zanosnim oblinama da mi se kurac polako dizao a komsija je vec svoj upola manji drzao i polako navlacio.

Njega je posluzila i lagano poljubila njisuci guzovima ispred mog lica pa se okrenula i nudeci mi svoje grudi na izvolite polako odlozila kafu na stocic a onda upita:

ju komsija bas vam lepo stoji kurac , jel mu treba nesto?

Treba mu poljubac rekoh

Evo odmah, rece i sagnu se pa me poljubi u glavic socno a guzicom mase ispred svog muza koji joj ljubi guzove i lize tange na dupetu...

Kako si slatko droljasta rece joj i nastavi

ne stidi se nego popusi komsiji taj divan kurac vidis da ceka zeljan i propinje se.

Klekla je ispred mene i uzela da mi oblizuje kurac i drka ga a komsija je skidao njene tange i sirio guzove ljubeci je i lizuci joj dupe i pickicu

Kako si vlazna droljo jedva cekas da te nabije na to koplje?

Daaaa zelim ga cim sam ga videla, celog cu ga primiti a ti gledaj i drkaj

Ustade ona i opkoraci me dajuci mi ogromne sise da ih lizem i stiskam a namesti se iznad mog kurca i pogleda u muza

on kleknu iza nje i uhvati moj kurac i poljubi mi glavic pa namesti na ulaz u njenu picku a ona uz uzdah nasadi se do kraja

Drkao je svoj kurac klececi ispod nas i gledao kako zena skace na mom kurcu i vristi od slasti pa je lizao po dupetu i mojim jajima samarajuci joj guzove a ona je meni nabijala sise u usta i trazila da svrsim u nju i da dam njenom muzu da oblize moju kitu kad ga budem vadio.

Trzala se u slasti svrsavajuci a i ja sam bio pri kraju i poceo sam je puniti a komsija je svrsavao drkajuci i zeljno cekao da se ona podigne sa kurca pa ga obuhvati usnama i poce sisati i lizati i njenu picku iz koje je curila moja sperma.

zadihani od burnog sexa opusteno smo sedeli goli i pijuckali kafu i pivo a komsija je pitao da nas oblize jos jednom i da je jos jednom pojebem sada zguza i jako a da ona njemu popusi dok je budem guzio.

Naravno da smo mu ispunili zelju uzivajuci.

Kategorija:
Bisex erotske priče