Sad već može da se spava

Sedim za radnim stolom u potpuno mračnoj sobi. Jedino izvor svetlosti je laptop na kojem uporno radim na nekoj bitnoj dokumentaciji. Ponoć je uveliko prošla, ali se meni ne spava. Potpuno sam se isključio i fokusirao na rad. Toliko čak da nisam čuo Duleta kada je došao do mene.


Osetio sam njegove ruke na ramenima, a zatim kako se spuštaju preko grudi. Zagrlio me je i poljubio u vrat tako iza mene.


„Mislio sam da spavaš“ rekao sam „nisam te probudio valjda“.


„Nisi“ rekao je Dule ljubeći me nežno po obrazu i vratu.


Mahinalno sam okrenu glavu ka njemu i poljubili smo se nežno. Usne su nam se dodirivale dok su njegove ruke klizile niz moje grudi, pa stomak, do mog kurca.


„Dosta si radio“ rekao je vadeći moj poludignuti kurac iz gaća. Drkao ga je, a moj kurac je za čas postao tvrd kao kamen. „Dođi u krevet, nastavićeš sutra“.


Sve i da sam hteo da nastavim da radim, nije bilo šanse. Njegove usne na mom vratu i ritmično drkanje mog kurca iz kojeg je počela da curi predsperma učinile su nemogućim da odolim.


Poveo me je ka spavaćoj sobi.


Koji trenutak kasnije bili smo na velikom krevetu. Ležao sam na leđima. Dule je bio na meni. Ljubili smo se nežno i sočno dok je moj kurac polako nestao u njegovom mladom čvrstom dupetu.


Poljupci su postajali sve halapljiviji i vlažniji. Nežni dodiri pretvorili su se o drpanje njegovog dupeta. Njegovi suptilni pokreti kukovima, pretvarali su se u jahanje mog kurca.


Tucali smo se kao zveri, kada je stao. Izvadio je kurac iz svog dupeta.


Jastuk koji je bio pored, podmetnuo mi je pod dupe i podigao ga. Raširio mi je noge i zabio mi svoj debeli krivi kurac. Jebao me je brzo i jako i drkao mi kurac u istom ritmu.


U isto vreme moj kurac je počeo da pulsira u njegovim rukama i njegov kurac u mojoj guzi.


Odjednom je izvadio kurac iz mene i usmerio ga ka meni i mom stomaku.


Drkao je jako i meni i sebi.


U trenutku kada je prosuo prvi mlaz sperme po meni, počeo sam da svršavam i ja.


I grudi i stomak su mi bile prekrivene spermom, a njen snažan miris ispunio je sobu.

Kategorija:
Gay erotske priče