Filip ili Selena kako vise voli da ga zovem

Nakon savšrene večere kod mog prijatelja i njegove supruge, došlo je vreme da krenem kući. Već je bilo 10 sati i poprilično sam se zadržao. Planirao sam da zovem taksi, međutim prijatelj je rekao da Filip, njegov sin se sprema za grad i da taman može da me odbaci on do kuće, pa će on produžiti u provod. Mada nisam hteo da remetim planove Filipu, odgovaralo mi je da ne zovem taksi.


Krenuli smo i kad smo sišli na parking, Filip je krenuo ka mestu suvozača i dobacio mi ključeve. Pogledao sam ga.


„Vi ćete da vozite“ rekao je.


„A šta ćeš ti da radiš“ pitao sam i odmah dobio odgovor. „Pa, da Vam balavim kitu“ rekao je uz osmeh i ušao u kola i seo.


Napravio sam krug do mesta vozača i ušao i dalje u šoku.


Krenuli smo i već u narednom trenutku Filip je počeo da mi otkopčava šlic. I pre engo što sam uspeo da kažem bilo šta, poludiguti kurac mi je bio izvučen napolje.


Nežno je prstima počeo da prelazi preko njega. Drkao ga je i mazio nežno, a zatim se nagao preko sedišta i preko sada već dignute kite počeo da prelazi jezikom tako lagano da je jedva dodirivao.


Nabrekli glavić mu se posebo dopadao. Ljubio ga je nežno i trljao preko svojih punih mladih usana. Grickao ga je. Sve je to radio vrlo polako, nežno, ali vrlo vlažno. Taj osećaj vlažnog jezika i toplote usana me je izluđivao, ali sam se trudio da ostanem što je moguće više koncentrisan na vožnju.


Ono što vam nisam rekao je da se sa sinom mog prijatelja dopisujem već neko vreme. Počelo je na Instagramu, sasvim bezazleno. Međutim, Filip je provalio da pratim brdo gej muškaraca i bar duplo više krosdresera i fembojeva. Počeo je da me ispituje o tome i čas posla to dopisivanje se pretvorilo u hot čet, a moj telefon postao je pun njegovih golišavih slika i što je posebno bitno slika gde je našminkan i u seksi vešu. Znam da nije trebalo da se upuštam u to, ali i njegov telefon je uskoro bio pun slika mog dignutog kurca. I otuda sloboda da bude ovako direktan...zapravo mnogo direktniji od mene.


Dok smo se približavali zgradi, ritam u kojem je pušio se nije menjao i to me je izluđivalo.


Konačno smo stigli do zgrade. Stao sam. Uredno mi je vratio kurac unutra i zakopčao me polako.


Polako se podigao do mene i usnama na kojima je bilo predsperme me je poljubio. Kroz poljubac mi je rekao da on zapravo ne mora uopšte da ode u grad i da u rancu ima beli čipkasti tanga bodi, šminku i štiklice.


Odvojio se od mene i dodao „tako da ako me pozovete kod sebe, ja sam za, niko neće imati pojma“. Zastao je i rekao „ili ako niste sigurni, onda moram da Vam popušim do kraja“


Naravno da sam odabrao prvu opciju. Uskoro smo bili u mom stanu. Ja sam uzeo da pripremim piće, a on je rekao da ide do kupatila da se presvuče u nešto komotnije...


Nastaviće se

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče