Zamrznuti trenutak zadovoljstva sa Ademom

Iz mojih prethodnih priča mogli ste da shvatite koliko je Adem specifičan Arapin sa vrlo izraženim libidom. Uvek je bio ujedno dominantan, nežan i strastven. Adem obožava lizanje guze, čak šta više uživa više u lizanju guze nego u oralnom zadovoljavanju svojih potreba, nikad nisam saznao zbog čega je toliko vezan za rupicu.

Jedan vikend je promenio i obogatio naš seksualni život, da ja nisam bio svestan da ću zavoleti spermu na jedan sasvim drugačiji način. Adem je počeo da mi liže guzu i pitao me da li bih želeo da probam nešto novo, nije hteo da mi otkrije o čemu se radi, već je insistirao da samo probamo jednom, ako mi se svidi može postati deo naše rutine. Jedini njegov uslov je bio da me veže tokom isprobavanja jer je smatrao da neće ići tako glatko… Verovao sam mu i pristao, nisam znao šta me čeka.

Okrenuo me na stomak i svezao za ivice kreveta, ostao sam raširenih nogu u velikom nestrpljenju dok je on lomio nesto po kuhinji. Vratio se i pitao da li sam spreman i zamolio me da se opustim i da ću uživati.


Počeo je ponovo da liže moju guzu i odjednom na rupici sam osetio nešto hladno i vlažno, mahinalno sam se ritnuo, dok me je Adem udario po guzi i naredio da budem miran… Nakon par sekundi sam osetio hladnoću u svom analnom otvoru i osetio sam neku neobičnu jezu koja je prosla celim mojim telom. Osetio sam i njegov jezik u rupici koji pokušava da dohvati hladnu stvarcicu u mojoj rupici. 

Osetio sam Ademove šake na mojim jajima i krenuo je da ih masira uz neprestano lizanje rupice i na kratko sam zaboravio na hladnoću u mojoj guzi. Pitao me je da li mi se dopada ono sto radimo i rekao mi je da je ubacio deo svoje zaledjene sperme u moju guzu. Od zadovoljstva nisam odmah razumeo šta je rekao jer sam zbog njegovih šaka na mojim jajima bio na sedmom nebu, ali sam nedugo kasnije se vratio u realnost.

Stavio je prste u moju guzu i širio rupicu, dok je iskoristio priliku da ubaci još komadica svoje zaledjene sperme. Osetio sam njegove prste u svojoj rupici koji istražuju moj otvor i guraju zaledjene komadiće kroz moju guzu. Rekao mi je da je pustio semenu tečnost i pitao me da li sam spreman da ga primim.

Nisam oklevao, imao sam snage samo da potvrdno mumlam što je on iskoristio da stavi preostale komadiće svoje zaleđene sperme u moju guzu i ubaci svoju kitu. Osecaj je bio neverovatan, nisam osetio kitu prvih nekoliko trenutaka zbog hladnoće u rupici, kao da sam primio lokalnu anesteziju.

Adem se polako nabijao držeći me čvrsto za ruke i počeo da mi diše za vratom. Osetio sam hladnoću dublje u svom crevu, počeo je osecaj golica ja, ali sam takodje postao svestan prisustva Ademove kite koja se nabija i pulsira u mojoj guzi.

Adem mi je naredio da se malo uvijem ka njemu i on je provukao ruku ispod mog stomaka i počeo je da me mazi po donjem stomaku, tražeći moju kitu. Osecaj nemoći dok sam bio vezan i njegove ruke koje se igraju i drkaju moju kitu u u meni izazvale neverovatnu napaljenost i nije mi bilo potrebno puno da svršim.

Adem me je samo odgurnuo na krevet i nabio naglo kitu do kraja i počeo je grublje da stenje sto mi je bio znak da je blizu. Uspeo je da još koji sekund nabije svoju kitu i osetio sam njegovo trzanje tela i mlazove sperme u svojoj rupici.

Znojav, ali srećan, Adem me je poljubio iznad guze i pitao me kako mi se svidelo, rekao sam da je bilo super. Ubrzo smo zaspali i ujutru me probudio Adem koji je bio zeljan da se ljubi i mazi, dok sam ja smišljao kako da mu spustim ukrucenu kitu koja je ubadala moj stomak. Naše igrice su se nastavile i njegova ledena sperma je bila sastavni deo naših igrarija.





Kategorija:
Gay erotske priče