Par prvi put

Sve se ovo desava pre pocetka ekspanzje drustvenih mreza. Jos uvek se korusti cet krstaricin Face je tek poceo. Da ne duzim moj drug koji je smarac br 1 bio na svim cetovima je nekako usao u kontak sa osobom na krstatici. salje riba slike a ono prepicka . Kaze hoce da se vidi sa njim i on kaze hoce salje ona broj ali u isto vreme posalje poruku da moze sve ali da muz mora da gleda. Stiga br telefona on mene gleda zna da sam ja manjak po tom pitanju i da me nista nije sramota. Pozovem javi se ona jako prijatan glas kaze adresu ja sednem u auto i zapalim na cukaricku padinu. U liftu sam se malo uplasio mada jebiga sta moze da se desi ja sam skoro 2 m i 110 kg u trningu sam bio tada pa reko ne plasim se . Zvonim kad otvara baja Veci od mene cellav nabildovan vidi se da je vukao koks ceo dan kaze upadaj mali ajde da izjebes ovu kurvu pa da gledamo fudbal. Ja nemam gde vise nazad .Ulazim a ona bolja nego na slikama kao milion dolara. 

Ostavi nas on u sobi ja skamenjen iskreno jebao sam dobre ribe ali takvu ni pre ni posle nisam nikad. Da napomenem ja tada imam 18 godina ona oko 34 35. Kaze sta ti i prilazi do mene. 

Gura me na krevet ja padam na ledja scena kao iz filma . skida mi sorc a ja nisam obukao gace alatka je vec bila poludignuta. Pocinje da ga mazi stavlja ga u usta takvo pusenje nikad vise svrsio za 1 min . Ona proguta sve i ljuto ustade sa kreveta . I STA TO JE SVE poce da se ljuti. ja je gledam pa nisam ja Don zuan ali nisam ni ppizda ustanem i bacim je na krevet spustim se dole i pocnem da je obradjujem imala je izrazenu G tacku na moju srecu i jako brzo je pocela da se trese . Stavljam joj ga li ponovo ne vise od 5 minuta i kraj. samo sto sam ga izvadio pocela je cudno da me mazi noktima po grudima ako da je neko reko aj sad dize se vojnik ina kaze MALI PA NISI ZA BACANJE ALI SADA MENJAMO TAKTIKU popela se na mene i pocel lagano da uziva ljudi svi mi volimo sex ali to sa njom je bilo savrseno polako ga je prebacivala iz jedne u drugu rupu punio sam je jos 3 puta svaki put je bila sve vise i vise odusevljna. Poslednji put kaze sada je stvarno dosta ja sam zadovoljna ali ako zelis mozes jos KOJE CNO JOS JA JEDVA DISEM SVE JE ISCEDILA IZ MENE. Oblacim se i odlazom neznam zasto ali brisem broj nisam to trebao da odradim . U svakom slucaju meni je bilo iskustvo za pamcenje.

Kategorija:
Strejt erotske priče