Nemanja je duze izdrzao (fantazija)

Imam 29 godina i radim u jednoj povecoj privatnoj firmi u Beogradu. Radim na istom mestu vec nekoliko godina, i kada je konacno dosla prilika za unapredjenje, izbor je spao na mene i jos jednog momka - Nemanju, koji je 3 godine mladji od mene, krace radi od mene u toj firmi, ali je jako snalazljiv. Na kraju, direktor, koji je ujedno i vlasnik, sportski gradjen covek u kasnim tridesetim godinama, izabrao je mene za unapredjenje, a Nemanja je ostao na istoj poziciji, i sada sam mu ja fakticki bio nadredjeni. 

Nakon tog unapredjenje prosao je odredjeni period vremena, ja sam poceo sve vise da se druzim sa vlasnikom firme, jako cesto smo odlazili na padel zajedno, a u isto vreme primetio sam i da se odnos izmedju Nemanje i mene ohladio. Tako smo jedne veceri zavrsili sa padelom, kada me je Nemanja pozvao telefonom, trebao je da mi ostavi neka dokumenta. Pitao sam ga da svrati do padel terena i da ih ostavi jer je bio u prolazu. U svlacionici smo, krisom gledam kako se vlasnik firme u kojoj radim svlaci i go ulazi u tus kabinu, a kako mi je okrenut ledjima, koristim priliku i potajno ga snimam telefonom. Da, on nije znao da sam gej i da se vec neko vreme potajno lozim na njega. Na moju nesrecu, Nemanja je bas u tim trenucima usao u svlacionicu meni iza ledja kako bi mi ostavio dokumenta, video je sta radim, pa je i on snimio mene kako krisom snimam vlasnika firme u kojoj radimo. 



Posle nekoliko veceri, nakon sto sam zavrsio sa vecernjim trcanjem kroz obliznji park, vracam se nazad u stan. Skidam patike, potom i carape. Skidam i mokru majicu, i taman kada sam krenuo da skinem helanke za trcanje, planiravsi da se istusiram, Nemanja mi kuca na vrata. Bio sam iznenadjen sto ga vidim nenajavljenog u tako kasne sate, jer se nismo druzili van posla. Pita me da li moze da udje na kratko, zeli nesto da mi pokaze, na sta sam pristao. Pitao sam ga da me saceka samo da se presvucem, na sta mi je rekao da nema potrebe i da ce kratko trajati. Nije mi bilo svejedno jer sam bio malo posramljen sto me je Nemanja uhvatio tako bosonogog, bez majice i u helankama za trcanje, ali okej, pitao sam ga o cemu se radi. Seo je na krevet, izvadio telefon, pustio snimak i pokazao mi. Pocrveneo sam istog trenutka. 

"Nisam ni pretpostavio da si gej, bas kao sto ni ti, pretpostavljam, nisi ni posumnjao da sam ja gej?", pitao me je sa osmehom na licu, uzivajuci u mojoj zbunjenosti i posramljenosti. Pitao sam ga zasto je to uradio, zasto me je snimio, dok sam u glavi i dalje obradjivao podatak da je Nemanja gej. 

"Ovo sto si uradio je ozbiljno krsenje privatnosti, a i krio si od sefa svoju pravu prirodu. Sa druge strane, ja sam bio otvoren prema njemu i on zna da sam ja gej, tako da kada mu pokazem ovaj snimak, ti ces dobiti otkaz, a ja tvoje radno mesto." Pitao sam ga da li bi to stvarno uradio, rekao mi je da je zbog toga i dosao. 

"To mi je plan B. Prvo zelim da ti dam jedan predlog. Obzirom da smo zakljucili da smo obojica gej, hajde veceras da ti lepo radis sta ja budem zeleo, da se malo igramo, pa sutradan da odes kod sefa u kancelariju i kazes mu kako ti je nova pozicija veliki pritisak i kako bi predlozio mene za tu poziciju, a ti da se vratis na staro, bukvalno da se rotiramo. Mislim da je to bolje nego da skroz izgubis posao nakon toliko godina provedenih u ovoj firmi ?"

Na kratko sam stajao, cutao i razmisljao, a onda posramljeno pogledao Nemanju i klimnuo glavom. Zadovoljno se nasmesio, a onda ustao, izuo se, i poceo da se skida, bez blama, kao da to radi sa mnom hiljaditi put. Stajao sam i dalje mirno, krckajuci prste na rukama od nervoze. Nemanja prilazi iza mene. Misicav tip, za glavu i po nizi, ali i znatno siri, bio je sve suprotno od onoga sto sam zvao mojim tipom. Stavlja ruke na moje butine, pa polako prelazi sakama na moje guzove, a ja, kako mi je sve to bilo neprirodno da radim sa njim, propinjem se na prste na nogama, pokusavajuci da pobegnem od njegovih saka. Ispipao mi je dupe dok sam posramljeno stajao u mestu, a onda otisao do kuhinje, i vratio se sa makazama. 

Bio sam malo zacudjen, ali sam jako brzo shvatio sta zeli da uradi. "Verujem da sa ovom novom platom koja ti nece jos dugo trajati mozes da priustis nove". Uhvatio je prstima za helanke u predelu mog dupeta i makazama napravio mali rez, a kako su helanke preko mog dupeta bile zategntute, taj rez sa odmah prosirio i na sred mog dupeta napravio rupu. Bilo mi je jasno koliko ima sati i kakve su mu namere. 

Nemanja skida i bokserice iz kojih ispada vec lepo dignuta kurcina, golim dupetom seda na moj dvosed, siri noge i prstima mi pokazuje ka svom medjunozju. "Najbolje sto umes, da sef ne bi video snimak. 

Pasivna pretnja je i te kako imala uticaj na mene, pa sam posle samo par trenutaka vec klecao na tepihu izmedju njegovih nogu. Nesigurno sam uhvatio jednom sakom koren njegovog kurca, zazmureo i ubacio ga u usta. Kako sam kleknuo i nagnuo se ka napred i ka njegovom medjunozju, tako sam se automatski i naguzio pa mi su se helanke jos vise poderale po sred dupeta. Uvek sam bio vise dominantan i aktivan tip, pa mi je ovo sto sam u tom trenutku radio bila novost. Bio sam jako nespretan, proizvodio smesne zvuke dok sam se gusio na njegovom kurcu, balavio sam nekontrolisano dok je Nemanja sa rukama iza glave uzivao u pogledu na dole. U jednom trenutku, dok sam pokusavao da napravim predah i obrisem lice, primetio je kako mi na prednjoj strani mojih helanki viri moj dignut i jako tvrd kurac - ukapirao je da me cela situacija iz nekog razloga lozi, pa je odlucio da stvar ucini jos zanimljivijom. Iz ranca koji je poneo sa sobom vadi dildo sa vakumom i maze ga celog lubrikantom. 

"Stavi ovo ispod dupeta", rekao mi je. Gledao sam u soku, ali sam ga i poslusao. "Evo ovako cemo. Ti ces sada da sednes na taj dildo, i da nastavis da skakuces dupetom po njemu dok mi u isto vreme pusis i drkas. Ja te necu pipnuti dole. Ko izdrzi duze da ne svrsi, on je pobedio. Ako ti pobedis, ja brisem snimak i ostaje sve kako jeste, imas moju casnu rec. Ali ako ja pobedim, nastavljamo kako smo se dogovorili, plus pristajes na jos jedno ovakvo vidjanje sa mnom", predlozio je. 

Poceo sam da klimam glavom istog trenutka, verovao sam da mi je to najbolja opcija u tom trenutku. I dalje u klececem polozaju, samo  sam malo rasirio noge, onda uhvatio sakama svoje guzove i jos malo rasirio dupe kako bi dildo lakse kliznuo u njega. Zazmureo sam kada je dildo poceo da mi ulazi u guzu, trudeci se da ne stenjem previse. "Znaci pocinjemo", nasmejao se Nemanja i zavalio nazad u dvosed. Trudio sam se da sto manje sedam na dildo dok mu drkam kurac, mada je Nemanja video da pokusavam da varam i opomenuo me. Video sam da samo drkanje uopste nece upaliti jer je bio potpuno hladan, kao da ga nije radilo uopste. Onda sam poceo ponovo da mu dudlam. U nekoliko navrata cuo sam ga kako je uzdahno, pa sam krajem oka uhvatio njega kako zmuri i gleda u plafon. Pomislio sam da sam blizu. Malo sam se jos uspravio, pa naterao sebe da mu progutam ceo kurac, i na taj nacin ga nateram da svrsi. Ubacio sam ceo Nemanjim kurac u usta i u tom polozaju pokusao da izdrzim sto duze. Poceo je da stenje, ali pre nego sto je svrsio morao sam da podignem glavu jer nisam mogao vise da izdrzim. 

Nastavljam intenzivno da mu drkam kurac ocekivajuci da je pri kraju, dok u isto vreme shvatam koliko je i mene cela ova ponizavajuca situacija uzbudila, a da mi pritom Nemanja nijednom nije pipnuo kurac. Zazmureo sam i vratio Nemanjin kurac u usta. Nisam znao da je on u tom trenutku zavukao ruku u svoj ranac. Sacekao je i pogledom ispratio da mi otprilike pola dilda na koji sam u naletima sedao bude u dupetu, pa je onda pritisnuo daljinski koji je uspeo da nadje u rancu. 

Mislio sam da sam se izvukao i da cu uspeti da ga nateram da svrsi sve do tog trenutka. Dildo je poceo da vibrira dobrim intenzitetom bas kada sam u ustima imao Nemanjin kurac, a ja sam imao utisak kao da me je neko nokautirao. Nikad nisam imao takav osecaj da se u jednom sekundu osetim tako bespomocno i da ne znam sta da radim. Stao sam sa pusenjem, i dalje drzeci Nemanjin glavic u ustima, naslonio glavu na Nemanjinu butinu, stavio obe moje ruke preko Nemanjinih nogu, i u potpunosti se opustio i predao osecaju. Posle samo par trenutaka, sperma je pocela da izlazi iz mog glavica koji mi je vireo iz helanki.

Nemanja je iskljucio dildo, zatim me uhvatio za kosu kako bi mi podigao glavu sa svojih butina, a onda je podigao svoju nogu, stavio svoje stopalo preko moje face i odgnurnuo me od sebe tako da sam na ledja pa na tepih. Lezao sam tako par trenutaka gledajuci u plafon dok se Nemanja oblacio. 

Kada je zavrsio, dosao je do mene. "Sutra ocekujem tvoj razgovor sa sefom, i da, vidimo se opet za nedelju dana. Imam ludu mastu, videces vec". Izasao je iz stana. Zakljucao sam vrata za njim, i i dalje obucen u one poderane helanke otisao pod tus.

Kategorija:
Gay erotske priče