Komšinica na Tinderu

U braku sam duže od 20 godina. Volim ženu, ali kao i ona izrekao o sarmi. Koliko god je omiljeno jelo, kad je jedeš svaki dan, ume da dosadi. 
Iz čiste znatiželje odem na Tinder više da bih ubio vreme i raspalio maštu nego sa idejom da može ne znam šta da se desi. 

Listam, listam, gledam brojna lica neznanih žena.

Kad odjednom. Poznata plavuša svetlih očiju duge kose. Moja bivša komšinica. Godinama smo živeli ulaz do ulaza. Sretao sam je kako šeta psa, družila se ponekad i sa mojom suprugom. Kao dobre komšije kad idemo u istom pravcu povezli bi nju, nekad njen suprug i ona mene ili suprugu. Medjutim, njihov brak je pukao. Zašto? Teško je reći. Bila je to velika ljubav, a glasine su bile da je ostavio jer nisu imali dece. Da li je već tada imao drugu ili ne, za ovu priču i nije tako važno, tek komšinica se odselila i od tada je nisam vidjao.

Uvek mi se svidjala, ali nikad nisam ni pomislio da bi se tu ikad moglo desiti nesto ozbiljno. I sad, evo je na Tinderu. Na mom profiu  je bila neka bezveze slika, iz opreza sam stavio i drugo ime, ali svi ostali podaci bili su tacni.

Kliknem da mi se svidja i razmisljam, ma pitanje je da li je ona uopste i koliko aktivna i da li ce se ikada javiti. Prolazili su dani, nedelje....a onda jednog dana videh POSTALI SMO SPOJ.

Pošaljem joj neku uopštenu poruku, ne znajući da li će se javiti, kad....

Stiže poruka od nje. Ušli smo mi u priču. Kuckanje je satima trajalo svaki dan. 
Jednog dana ona me upita za broj telefona.

Auh, sta sada????

Iskuliram ja njenu poruku i odem do trafike da kupim prepaid broj. Tek tad joj rekoh da se mozemo čuti. I zaista, ubrzo se ona javi. Krenemo mi potom u svakodnevnu komunikaciju telefonom. Trajalo je to danima. Jako me je zabavljalo.

Dosta toga smo iskreno jedno drugom ispricali sa tim što ona još uvek nije znala ko sam ja. Bio sam uveren da joj nikad neću reći, jer je poznavala moju suprugu i rizik je bio prevelik.

Posle sigurno mesec dana svakodnevnog razgovora, ja ne izdrzim i kazem joj da sam njen bivsi komsija, ali se ne predstavljam. I ona sad pokusa da pogodi ko sam. I krene ona tako redom da nabraja raznorazne, ali ja je namerno usmeravam na neke druge brojeve ulaza, a nikako na moj.

U jednom trenutku ona kaže "vidi, nije ni važno ko si ti. Tamo ionako ima samo jedan lik vredan pažnje, ali taj ne vidi dalje od nosa. Tako da je potpuno nebitno."

Sad mene zaintrigira taj njen opis i krenem da pitam, a ko je taj. I ona kaze, ma sigurno ga ne znas. Taj samo radi i slabo se vidja sa komsijama. To ti je muz od one (i rece ime moje supruge).

Kako je to rekla, u trenutku sam odlepio. Gace su postale pretesne, srce hoce da iskoci i pitam je, " a sto ako sam to bas ja"

Ona je prvo bila u fazonu, ma daj....gluposti sigurno nisi taj.

I na moje insistiranje da jesam, a njenu nesigurnost da li jesam ili nisam padne dogovor.

Ako sam zaista onaj na koga ona misli, mogu da dodjem kod nje na kafu. Dala mi je adresu, ali i uslov.

Samo tad, tu jednu veče i nikad više.

Tek kad sam obećao da će biti tako, dobio sam adresu. 

Dosao sam do velike lepe stambene zgrada koja je imala i svoj parking. Ipak, odlucih da se parkiram malo dalje. Dodjoh do njenog ulaza i sve je bilo kako je opisala. Ulazim na njena vrata, a ona kad me je videla - šok. Pao je poljubac.

Seli smo u dnevnu sobu, pili kafu pricali i onda me je ona podsetila na njen uslov. 

"Ako dodje do sexa, bice to naš prvi i poslednji susret."


Pet sekundi iza toga zaronio sam ispod njene suknje. Dočekala me je vlažna i potpuno glatka. Naredna tri sata bilo je žestoko obostrano uživanje. Menjale su se poze, u toku sexa mi je priznala da je za naš susret zapravo kriva moja supruga.

"Jednom mi se hvalila da je doživela tri orgazma tokom noći i dok nije upoznala tebe nije znala šta je oralni seks. Zato sam htela da te probam."


I dobila je ono što je očekivala.

Negde pred zoru morao sam kući. Poljubili smo se na vratima i rekla je ZBOGOM. Nadao sam se ipak da će se predomisliti i da će se desiti i drugi i treći susret, ali ostale je dosledna. Bila je to jedna noć za pamćenje i kraj.

Ne znam da li vam se prica svidela ili ne, ali je istinita.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Celih17ipo

Ne znam zašto pominješ Božić, ali zaista mislim da ovakve stvari mogu i da sačuvaju pa i da učvreste brak. Ne bih zamerio ni mojoj supruzi da se kresne sa strane,

Korisnik

Jako poucna prica za Bozic da se isprica kada su tema porodicne vrednosti Grin

Korisnik

Priča je, zaista, istinita.

Korisnik

Lepa, realna, poucna Grin

Korisnik

Nazalost cesto je tako.al isplatilo se vjerujem Smile

Korisnik

Prilično realna priča