Prvi anal sa Sergejem

Nije proslo puno vremena od prvog viđanja sa Sergejem, pozvao me da se ponovo družimo. Nisam imao više strah kao prvi put, tako da sam se našao značajno napaljen pred njegovim vratima. Dočekao me je u nekom smešnom donjem delu pidžame koja je bila toliko uzana da se videla njegova kita u opuštenom stanju.

Ovaj put sam primetio da je bio opušteniji i da je spustio gard i ponudio mi je nešto da popijemo. Nije mu trebalo mnogo vremena i da uzme moju ruku i gnječimo njegovu kitu i muda. Ložila me je ta njegova volja za dominacijom. Naredio mi je da ga opkoračim i zažvalavio me, osetio sam da mu se kita ukrutila. Taj neverovatni osecaj njegovog jezika koji istražuje moja usta i tvrdoća njegove kite dovodila su me do ludila.

Spustio me na pod, spustio donji deo pidžame i pokazao mi šakom da je vreme da se poklonim i počnem. Dozvolio mi je neko vreme da sam odredim najbolji tempo pušenja koji mi je odgovarao, dok jednog trenutka mi nije rekao da ga gledam u oči i ne spuštam pogled, u tom trenutku sa osetio njegove obe šake na mom potiljku koje me tako čvrsto drže i počeo je da me napušava.

Izdržao sam nekoliko sekundi da ga gledam u oči i kao i prošli put zalepio mi je šamarčinu koja me je tako napalila da sam sa još većom željom navalio na njegovu kitu.

Osetio sam njegovu precum i rekao mi je da prestanem. Pitao me da li bih želeo večeras da ga primim, malo sam se nećkao, ali on se već nadvio sa troseda i osetio sam njegove šake kako stiskaju moje guzove i počeo je da ih naizmenično šamara. Ustao je i bacio je jastuk sa troseda na pod i rekao da zagnjurim glavu u jastuk i da me nije čuo…

Spustio se na kolena i nastavio je da se igra sa mojim guzovima, mešao ih je i odjednom sam osetio njegov jezik kako napušava moju guzu. On je to radio više nasilnički, valjda nije znao bolje ili je voleo tako, na trenutke sam se setio Adema i kako mi je on to radio senzibilnije i jebozovnije.

Ošamario je moju guzu i osetio sam njegov glavić na rupici, dopustio mi je da se naviknem na njegov glavic, osetio sam peckanje i jak pritisak, ali Sergej nije popuštao. Rekao sam mu da ne ide, ali on me je uzeo za bokove i naglo ušao, osetio sam oštar bol koji me je u trenutku presekao, ali njegove ruke na bokovima koje su me držale i natezale su učinile da prestanem da razmišljam o tome. Osetio sam njegova jaja na rupici i znao sam da je najgore prošlo.

Karao me je neko vreme, tražio je da se uspravim da bi mogao da me čvršće drži i osetio sam njegove velike ruke na mojim grudima i njegove šake koje su ste žale moj vrat. Pitao me gde želim da svrši, rekao sam gde želi, počeo je da stenje, skinuo na brzinu kondom i svršio po mojim guzovima, obrisao svoju kitu o guzove da skine i poslednje kapi sperme, pohvalno me pljesnuo po guzovima.

Nisam imao više snage, okrenuo sam se na leđa, naslonjen na jastuk gledao u plafon. Sergej je započeo neku neobaveznu priču koju nisam od njega očekivao, završili smo ovo druženje oralnom završnicom koju je prekinuo telefonski poziv njegovog druga Dime, kojeg sam neočekivano upoznao nekoliko nedelja kasnije i njih dvojica su mi pokazala šta zapravo znači topla ruska ljubav.



Kategorija:
Gay erotske priče