Maja (Ili ko čeka-dočeka)

Unaprijed se izvinjavam zbog dužine priče i uvoda ali nisam mogao zaobići neke stvari.
Priča je istinita pa sam nastojao opisati svu atmosferu i ono što se događalo

Nije bila od onih ljepotica za kojom u se okretali muškarci. Ljepuškasta ali nekako obična, svakodnevna. Jednostavno, nije se previše isticala.
Ne znam šta me je privlačilo kod nje, možda kovrdžava kosa što mi se uvijek sviđalo ali znam da me prvi puta zaista privukla kada sam je vidio u klubu kako pleše sa momkom (sadasnji suprug). On je lik kojeg poznajem tek toliko da kažemo zdravo na ulici.
Sjedio sam sa ekipom svojih lokalnih fakina, ispijajući pivo uz standardnu za*ebanciju. Dok je plesala sa glavom na njegovom ramenu na par metara od nas, koristio sam priliku kada je licem okrenuta prema nama da je bez skrivanja pogledam u oči. Ispočetka se ponašala kako ne primjećuje moje poglede ali nakon par minuta je pogledala i u momentu kada su nam se pogledi sreli, skrenula je pogled. Poslije te noći sam par puta, vidjevši je sa prijateljicama u kafiću, pokušao poslati piće, počastiti, samo da uspostavim neki kontakt, priču, ali je uvijek odbijala. I kada bismo se negdje sreli, rijetko kada bi pozdravila a pošto živimo u malom gradu, ne može se reći da se nismo poznavali bar da bi rekli "zdravo". Jednostavno se držala hladno i suzdržano.
Prošlo je nekoliko godina od toga. U međuvremenu se udala, rodila dijete ali me nikada nije prestala privlačiti. Iskreno znao sam ponekad pri seksu zamišljati nju. Da budem jasan, imao sam i zgodnije i ljepše od nje ali...
Jednostavno me je i dalje privlačila, to što je sada udata, nije mi mnogo smetalo, možda čak i rasplamsavalo moju želju. O njenoj hladnoći i suzdržanosti da i ne govorim.
Kao i mnogi, njen suprug je otišao raditi u inostranstvo a ona je ostala tu sa sinom. Jedno vrijeme je nisam viđao sve do jednog dana kada sam prelazeći cestu, pogledao i vidio nju u autu. Čeka zeleno na semaforu. Osmijehnula se nekako srdačno  i mahnula u pozdrav. To je možda i bila stvar koja me je potaknula da opet počnem razmišljati o njoj. Dodao sam je na fb, zapratio na instagramu, mada, kao ni ja, nije nešto aktivna na mrežama ali sam iskoristio da joj lajkam bar prije objavljene slike, tek toliko da zna da pratim i gledam..

Uglavnom, prolazilo je neko vrijeme, sretali smo se ponekad i sada već pozdravljali u prolazu uz osmijeh.
Nisam mogao da ne primjetim da je dotjerala liniju, valjda gym ili aerobik, nebitno. Ne, nije bila debela ali vrijeme i porod su učinili svoje. Uglavnom, nekako je zategnula tijelo.
Nastojao sam da je svaki put pozdravim srdačnije, da joj nekako stavim do znanja da mi je drago sto je vidim. Medjutim problem mi je bio kako da uspostavim konverzaciju, kako da dogovorim neku kafu, kontakt. Glupo mi da joj saljem poruke jer nisam bio siguran kako će odreagovati. Nisam želio skandal...mali grad.
Jedan dan na poslu sam, pred kraj radnog vremena otvorio fb i ugledao poruku...ona..
- Hej ćao (smajlić). Šta ima, kako si? Izvini sto ti pišem u radno vrijeme ali treba mi mala pomoć. Nadam se da se mogu tebi obratiti...
- Ma ti mozes sve što hoćeš ...odgovorio sam, koristeći neočekivanu priliku da razbijem led i stvorim neku opušteniju atmosferu, da ne bude samo formalno.
- Odgovorila je prvo smajlijem pa "hvala ti, baš si srce..."
Dogovorio sam kafu sa njom i njenim ocem, kome je ustvari trebala pomoć i savjet.
Obavili smo što treba, pomogao sam mu, riješio neke stvari ...i nastavio lajkati njene slike i maštati o njoj. Da, bilo je nekih uzajamnih komentara i reakcija na objave trećih osoba ali sve na temu objave i ništa više od šale.
Prije nekih mjesec dana našli smo se u zajedničkom društvu, bila je tu sa sestrom i nekom kolegicom s posla a njen rodjak je bio u mom društvu pa smo završili za istim stolom. Pun kafić, ona u nekoj crvenoj haljini do koljena, uz tijelo, lijepo, pomalo izazovno ali ipak u granicama pristojnosti. Nastojao sam da iskoristim situaciju i da nekako sjednem do nje i započnem bilo kakav razgovor, što sam konačno i uspio. Redao sam tekile jednu za drugom što me je i opustilo i ohrabrilo te sam samo čekao trenutak da poduzmem neki korak. Zbog muzike i buke nije se moglo lako čuti šta ko govori pa sam u momentu kada mi je nešto rekla, negeo se prema njoj kako bih čuo šta govori, što je isto i ona uradila. Pokrila je rukom dekolte na haljini tako da jedino što sam mogao je bilo to da osjetim miris njene kose i parfema. To je bilo dovoljno, uz njenu blizinu, da osjetim kako mi se kurac diže. U jednom momentu sam se nageo prema njoj i rekao kako ima predivan parfem koji se baš slaže s njenom kosom i crvenom haljinom. Svjestan da lupam sranja, kao eto razumijem se u parfeme i modu ali morao sam joj dati neki kompliment. Zahvalila se a ja sam dodao da je i pored svih djevojaka ipak ona najzgodnija i najatraktivnija u klubu...baš hot. Malo se trzula, uozbiljila i cijelu noć nakon toga je izbjegavala svaki razgovor sa mnom. E, sad si usrao, pomislih u sebi.
Pri njihovom odlasku pozdravila me onako fromalno ali iskoristio sam priliku da joj, uputim izvinjenje ukoliko sam bio preslobodan, kao..samo sam bio iskren. odgovorila je nešto - Ok, moja greška, možda mi i nije mjesto u kafiću dok mi je muž vani....
E jebiga...bar znam da sam nesto pokušao.
Sve dok jednu noć...upravo sam se vratio kucć, istuširao i upalio tv... mobitel vibrira, svijetli...pogledam...messenger-ona.
- Ćao, kako si? Šta radiš?
- Heejj..ćao? Otkud ti u ovo doba?
Ma lijepa i topla noc, kontam da izađem na terasu i popijem cašu vina, prosto mi žao ne uzivati u ovakvoj noći (opet serem)
- Ni meni se ne spava, razgledam, pa vidjela da si online. da, baš je lijepa noć, možda mi se zato i ne spava. Dao si mi ideju, samo što cu ja neki sok popiti, nisam ja baš za vino...
- Pa dobro...drago mi je što si se javila
- A ne znam ni zašto sam se javila
- Nadam se da se ne moram još uvijek izvinjavati za onu noć. Nisam mislio nista loše, samo sam bio iskren.
- Ne, ne moraš...
- Tri tačke. Jel želis jos nesto reći?
- Mozda, mada ne znam ni sama šta bih jos rekla.
- Teško je ovako pisati i reći sta želiš, nije to to
- U pravu si.
- A da prošetamo ili se provozamo malo pa mi možes uživo reći šta si htjela (pukovnik il' pokojnik, pomislih)
- Nije to baš pametno..ne znam baš
- Znam ja...za koliko možeš biti spremna? Ustvari, za koliko da dođem po tebe?
- Paaa hajde...za 20 minuta, dole kod onog drvoreda..
E sad ili nikad, pomislim.
Oblačim na brzinu farmerice i majicu, grabim bocu malvazije koju sam namjeravao otvoriti i uzimam dvije vinske čaše. Kontam..u gepeku imam deku i onu ležaljku za plažu...
Palim auto i gledam na sat, to je to. ne treba mi puno da dođem do mjesta gdje je rekla da će me čekati. prilazim i farovi osvjetljavaju njenu siluetu zaklonjenu između drveća..pametno, ako bi neko naišao, zaklonjena je...na njoj pamučna trenerka i duks, kosa raspuštena.
Stajem pored nje i kroz otvoren prozor se našalim - "Ljepotice, nije pametno biti sama u ova doba noći ovdje". Sjeda u auto i samo kaže "Stvarno si blesav". Ok, opuštena je čim prihvata šalu.
Vozim polako izbjegavajući mjesta gdje bih mogao naići na policiju...
- Gdje nas voziš? - pita
- Naći ćemo neko mjesto gdje možemo malo razgovarati, gdje nema nikoga ko bi nas mogao vidjeti i pomisliti nesto loše - pokušavam, što bi se reklo, navesti vodu na svoj mlin i navesti razgovor na temu „nečega lošeg“.
- U pravu si, dovoljno je u ovoj rupi od grada pozdraviti nekoga da bi već rekli da se nesto dešava, ima tu nesto...
- Ma da, takav je narod... Vozim i nadam se da nema nikoga na jednom usamljenom vidikovcu sa klupom i stolom iznad grada...
Nakon nekoliko minuta stižemo, zastajem, palim duga svjetla da mogu bolje vidjeti. Dobro je, nema nikoga... tamo na onoj klupi je super pogled, idemo tamo- kažem i iz gepeka uzimam ležaljku od spužve a sa zadnjeg sjedišta vino i čaše
- Ipak je udobnije nešto pod dupe podbaciti.
Smije se i kaže - Ti baš na sve misliš.
Sjedamo na klupu, stavljam čaše i vino
- Hej, pa rekla sam da ja nisam za vino, slabo podnosim alkohol
- Izvini, smetnuo sam s uma, ponio bih neki sokić za tebe...
Otvorim bocu i pogledam je - Ma hajde, naspi samo malo, valjda mi neće ništa biti...sipam nam vino, sjednem pored nje i zapalim cigaretu.
- Daj i meni jednu..pripaljujem joj i gledam kako joj premen kose pada na lice...prelijep prizor.
Nazdravim joj i počinjemo priču...
Kaze da stvarno ne zna zašto me kliknula i javila se, da ne shvatim pogrešno, da ne pomislim...
-Ma samo se opusti i uživaj, lijepa noć, prelijep pogled..
U glavi mi se mota roj misli...kako, šta sad, ne mogu tek tako navaliti na nju...sipam još vina. Kaže - pa ne smijem više?
Ne slušam je, sipam..
Otpije malo i kaže..kada sam ti rekla da ni sama ne znam šta sam htjela kada sam ti poslala poruku...ma možda mi je jednostavno trebalo da ...ne znam, sve mi je pomalo dosadilo, on u Njemačkoj, ja sa sinom ovdje, briga oko njega, škola, treninzi, posao...sve mi je dosadilo.
- Gdje je mali večeras?
- Kod sestre sam ga ostavila, oni imaju psa pa voli se igrati s njim a i oni vole kada ga dovedem i ostavim da prenoći.
Kontam, i to je u redu, ne mora žuriti kući.
- Pa dobro, rekoh, nije Njemačka daleko, koliko znam on ipak dolazi, ne tako rijetko.
- Ma dolazi ali...počeo se ponašati k'o neki seljačina, kao da sin i ja ne postojimo...samo sjedeljke, kafana, roštilji...izlazimo mi zajedno ali nije to to, sve se svodi na piće i mezu, gledanje utakmica...
- Razumijem te...ne znam kako ali rado bih ti pomogao. Ako ništa znam slušati i biti rame za plakanje...
Kada sam spomenuo rame, približio sam joj se i kao u šali ponudio rame
- Baš si zlatan, osmijehnula se, nisam znala da si tako fin i dobar.

Mislim, ma da, ovaj fini i dobri samo konta kako da zalegne između tvojih nogu...
- Ovo je stvarno lijepo mjesto, nisam znala za ovo i spušta glavu na moje rame, mogu li malo ovako, baš mi ovo treba...
Samo izvoli, kažem dok mi u hlačama kurac pulsira...
-Baš mi je lijepo, kaže i doda...ovo vino me pomalo omamilo.
- I meni je, rekao bih da imaš prelijep parfem ali ne usudim se..našalim se i prebacim ruku preko njenog ramena, zagrlim je i čekam reakciju.
Ne izmiče se, lagano joj rukom dodirujem kosu i uklanjam pramen koji joj je pao preko čela...ne reaguje
- Sad bih ovdje mogla zaspati, baš mi je lijepo...
- Lagano joj rukom koja je preko njenog ramena dodirujem i mazim lice, očekujem reakciju...ne uzmiče. to je to, do sada bi valjda reagovala.
U jednom momentu pogledi nam se sretnu i odlučim da krenem pa šta bude.
Lagano usnama dodirnem njene usne...Majo...tako si lijepa...
Malo uzmakne - Mislim da je vrijeme da idemo kući - ovo nije u redu
Šta nije u redu, jel nam lijepo?
Jeste, ali...
Nisam dozvolio da nastavi, privukao sam njenu glavu i poljubio je, prvo kratko a onda stisnuo usne na njene...nije se opirala.
Nakon nekoliko sekundi sam osjetio kako uzvraća poljubac i to mi je bio znak da nastavim dalje. Privukao sam je i nastavio je ljubiti prelazeći povremeno na njen vrat..počela je okretati glavu, namještati vrat ali ponovo govoreći-Ne smijemo, naići će neko
Nisam se obazirao na to nego sam je podigao i posjeo sebi u krilo, tako da smo bili licem u lice. Pogotovo što mi je „naići će neko“ potvrdilo da se plaši samo da nas neko vidi a ne to što radimo.
Kratko smo se pogledali i nastavili ljubiti a moje ruke su završile na njenoj guzi.
Pogledala me opet i rekla - Šta mi ovo radimo?
-Ništa što oboje ne želimo, odgovorio sam ne skidajući ruke sa njene guze.
-A lijepo sam ti rekla da ne smijem piti vino, nasmijala se i poljubila me.
Jednu ruku sam zavukao u njenu trenerku gnjačeći joj guzu a drugom sam joj raskopčavao duks
Nismo se prestajali ljubiti, počela je uzdišući, pomalo odizati guzu čime mi je omogućila da joj još više zavućem ruku u trenerku a kada sam joj skinuo duks, zavukao sam i drugu ruku. 

Gnječio sam joj guzove povremeno uspijevajući dodirnuti joj vrelo međunožje. Sve brže je disala pribijajući se uz mene i miješajući guzom koju nisam puštao iz ruku. Podigao sam je i polegao preko stola ne prestajući je ljubiti
Toliko sam bio napaljen, mislio sam da ću svakog momenta svršiti a to mi nije nikako trebalo.
Skinuo sam joj majicu i grudnjak i navalio na njene sise, ljubio ih, gnječio, milovao...rukama me je držala kosu.
Nastavio sam joj ljubiti grudi i polako se usnama spuštao do njenog stomaka istovremeno rukom joj mazeći međunožje preko trenerke.
Uzdisala je i drhtala a kada sam joj zavukao ruku u gaćice, jako je uzdahnula i rukama me stisnula oko vrata...
Počeo sam joj skidati trenerku a ona je samo malo zadigla guzu kako bih je lakše skinuo...
Svukao sam joj trenerku zajedno sa gaćicama, do koljena, zadigao onako stisnute noge i počeo ljubiti butine spuštajuću se do toliko željenog cilja...
Jezikom i usnama sam prelazio preko njenih glatkih, izbrijanih usana...bila je vrela i uveliko vlažna...ljubio sam je i jezikom kružio pa slatkim usnama.
Počela je sve glasnije stenjati i uzdisati pokušavajući namjestiti se da je lakše ljubim...prekinuo sam lizanje i svukao joj trenerku sa jedne noge, toliko da može raširiti noge bez smetnje, što je odmah i uradila. Svršila je čim sam ponovo spustio usne i jezik na ulaz u njenu toplu pećinu. Trzala se i izdisala šireći noge što je više mogla. Nisam prestajao,
Ljubio sam joj stomak i opet se vratio na njeno međunožje...ne prekidajući, pokušao sam skinuti farmerice i osloboditi kurac ali nikako nisam uspjevao... Malo sam se  uspravio a ona se pridigla i sjedeći raskopčala mi hlače i svukla ih koliko je mogla a moj kurac je iskočio kao opruga kada ga je oslobodila. 

Ljubili smo se a ona ga je uzela u ruku i počela maziti i drkati. 

Mislio sam da ću svakog momenta eksplodirati pa sam je ponovo polegao na klupu, raširio noge i namjestio kurac na njenu vrelu pičku. Malo sam ga protrljao i počeo gurati. Pogledao sam je u lice, oči su joj bile zatvorene a zubima je zagrizla donju usnu. Pokušao sam da ga zavučem polako, želeći da mi sama traži da ga stavim cijelog ali prosto nisam izdržao, čim sam glavićem ušao u njenu vrelu pećinu, sjurio sam ga cijelog do jaja. 

Glasno je uzdahnula i rukama stegnula moje ruke kojima sam se oslanjao na stol, osjetio sam njene nokte na podlakticama. Počeo sam ga izvlačiti i zabijati mijenjajući ritam jebanja. Gledao sam kako joj se grudi lelujaju pri svakom mom udaru, povremeno bih ih uspio dohvatiti rukom, grudi, pa njen vrat, lice...
Pogledao sam preko nje dole, u svjetla grada i pomislio kako mi se konačno ostvarila želja...odmah sam se vratio pogledom na njeno tijelo, gole grudi, stomak... ruke su mi bile na njenim bokovima, držao sam je i nabijao se u nju.
Ponovo sam legao na nju i usne stavio na njene, ne vadeći ga iz nje. Usporavao sam ritam kako ne bih svršio, kako bih što duže uživao u njenoj toliko željenoj pički i tijelu.
Nakon nekoliko minuta sam je podigao i okrenuo leđima prema sebi. Prvo se privila uz mene tako da mi je kurac bio u procjepu njenih prelijepih toplih guzova dok sam joj ljubio potiljak i vrat a rukama gnječio sise. Spustila se na klupu i namjestila na sve četiri, znala je šta želim. Jednu ruku sam stavio na njenu polutku a drugom joj malo pritisnuo ledja prema dole. Izvila se, podigla guzu još malo a ispred mene se ukazala njena vrela i vlažna školjka, koja kao da me gledala i pozivala da se zabijem u nju. Nisam čekao, odmah sam namjestio glavić na njen ulaz i povukao je prema sebi zabivši ga odmah do kraja. Vrisnula je, zakrenula glavu i pogledala me. Kosa joj je padala preko lica...samo sam čuo -hajde, daj...šta mi to radiš...Nastavio sam pumpati i ubrzo je ponovo svršila. Primirila se nakog orgazma i samo rekla - Nastavi, ne prekidaj.
Nije mi trebalo dva puta reći, nastavio sam je navlačiti na kurac i nabijati ga u nju što sam bolje i ječe mogao.
Ubrzo smo opet uhvatili zajednički ritam i samo u se čuli naši uzdasi i šljapkanje pri udaranju mojih prepona o njene guzove.
Borio sam se da izdržim što duže, pokušavao da skrenem misli na nešto drugo ali sama činjenica da mi konačno, nakon nekoliko godina maštanja, jebem toliko željenu ženu...pogled na njenu guzu i moj kurac koji ritmično nestaje i pojavljuje se između tih divnih, za mene u tom momentu najljepših polutki. 

Da mi se u tom mometnu ponudila bilo koja glumica, foto model...misica, ne bih je ni pogledao. Zabijao sam se u Maju, toliko željenu Maju, konačno...
Ubrzo sam osjetio kako sam na kraju, kako se bližim vrhuncu. i ona je to osjetila, vjerovatno po mojim uzdasima i nesvjesno bržem i jačem nabijanju.

Samo sam čuo kako je rekla – Vadi ga...ne u mene!!
To me je prenulo iz bunila i u posljednjem momentu sam ga uspio izvaditi i prisloniti na njenu guzu, namjestiti ga na pricjep između toplih guzova i iz njega je krenu mlaz...jedan, drugi, treći...stisnuo sam je uz sebe ne skidajući ruke sa nje. Mazio sam joj leđa, grudi, ljubio joj vrat dok smo zajedno hvatali dah.
Nekako sam izvadio maramicu iz džepa i obrisao spermu sa njenih leđa i guze a zatim i obrisao kurac.
Okrenuo sam je, posjeo na stol i poljubio, uzdisali smo pokušavajući smiriti dah. Odvojila je usne od mojih, pogledala me je u oči, samo sam čuo - Kretenu! I osjetio šamar na svom obrazu.
Iznenađen sam je pogledao a ona je nastavila - bezobrazniče jedan, kako te nije stid?! Zavodiš i iskorištavaš udate i usamljene žene! - nasmijala se i poljubila me stegnuvši ruke oko mog vrata.
Ljubili smo se kratko, pogledala me u oči i rekla - Hvala ti, ovo mi je trebalo. idemo sad...
Obukli smo se i ja sam zapaio cigaretu...sjela je pored mene, uzela mi cigaretu iz usta, povukla dim i naslonila glavu na moje rame.
Rekao sam – Zar nije divna noć, baš lijep pogled na grad...
Nasmijala se ustala i rekla...da, baš smo uživali u pogledu na grad...idemo sad

Dovezao sam je do onog istog drvoreda gdje sam je pokupio i parkirao auto u pravcu njene kuće.
Volio bih kada bih te mogao otpratiti ali...Sačekat ću dok ne uđeš u kuću, ovako vidim sve...- rekoh.
Hvala ti...nisam tek tako rekla da si srce.
Htio sam pitati da li ćemo se opet vidjeti ali nisam stigao.
Samo je rekla - Ti ne piši poruke, ja ću se tebi javiti...poljubila me u obraz na kome sam još osjetio vrelinu od šamara, izašla iz auta i požurila prema kući.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Predobro

Korisnik

TOP!

Korisnik

Dobra!