Supruga se jebe sa šefom ali voli muža 9. Deo - SUKOB I OSVETA

U svojoj kancelariji, Sladjanin otac držao je poslednju propoved svom obezbedjenju. Bio je strog, namrgodjen I veoma naoštren:

“Jeste li razumeli sve šta sam vam rekao?” pitao je ponovo Sladjin otac svoje gorile iz obezbedjenja?
“Jesmo šefe” odgovorili su u glas.
“Ovo vam je slika osobe koja je u stanu. Nju ćete da odvedete na ovo mesto. Slađa će vam reći na licu mesta šta ćete pre toga da radite.” davao je uputstva “A ovoj osobi da ne fali dlaka sa glave, i to da vam je kristalno jasno” rekao je pokazujući dve slike.

“Posebno da mi pazite na mezimicu. Ona vam je prva, njena bezbednost ptre svega” zaključio je.

Potom, okrenuo se ka Saldji, svojij ćerki i mezimici.
“Srećo, pazi se tamo. Biće oni s atobom, ali opet trudna si, i molim te da budeš pažljiva,,;”

“Ne brini tatice, biće sve u redu” odgovorila mu je i poljubila ga u obraz zagrlivši ga, čak se i osmehivala.



Od trenutka kada sam izašla sa aerodroma, srce mi je lupalo kao mahnit bubanj u grudima. Darko i ja smo se upravo vratili sa našeg romantičnog odmora, ukradenog trenutka blaženstva koji je samo pojačao osećaj krivice i strah koji su mi grizli dušu.

Dok smo se rastajali na preuzimanju prtljaga, Darkove reči su mi odzvanjale u ušima. „Ne brini, Jelena“, šaputao je, a usne su mu se izvijale u okrutan osmeh. „Tvoj muž je pokorni beta muškarac. Uradiće sve što od njega zatražiš.'

Nisam mu verovala. Marko, moj muž, bio je dobar čovek. Ljubazan, pun ljubavi i potpuno mi odan. Ali Darkove nemilosrdne podsmehe su zasadile seme sumnje u moj um.

“Budala je zaljubljena u tebe do ušiju, motaćeš ga oko malog prsta!”

Taksitsa joj je pomogao da istovari njene kofere pred zgradom

Drhtavim koracima krenuh ka Markovom i svom stanu. Tišina koja me je dočekala dok sam okretala ključ bila je zaglušujuća. samo moji udarci štikle o parket su remetili tišinu. Hladnoća. Bože kako je bilo hladno.
Stan nekoć pun ljubavi.
Pust i hladan.
Dnevna soba je bila prazna, jedini zvuk je bilo nežno otkucavanje sata. Hladan drhtaj mi je prošao niz kičmu.

Odjednom mi je pogled pao na vazu sa crvenim ružama koja je sedela na stolu. Srce mi je poskočilo od nade. Ruže znače oprost, prihvatanje. Marko nikako ne bi mogao da se ljuti na mene da mi je kupio cveće. ovo je bio znak koji smo dogovorili da učini ako prihvata novu bračnu dinamiku, da prihvata da imam stalnog ljubavnika.
Dvanaest ruža, po jedna za svaku godinu naše ljubavi.


Olakšanje me je preplavilo dok sam posegnla za vazom, prstima prelazećipo baršunastim laticama. Mirisale su divno. Srce mi je bilo puno!
Suza mi je krenuila niz obraz. Marko me voli! Oh kolikoi ja njega volim. Od sada ću imati Markovu ljubav i Darkovu nezajažljivu kurčinu! Izvadila sam mobilni i odmah okrenula Darka.

“Prihvatio je!....ne nije tu....stan je prazan, ostavio je buket od 12 ruža...Da, prazan stan...ostavio ga je za nas dvoje za večeras.....Dođi odmah, dođi želim da me imaš u mom bračnom krevetu!”

Jelena je bila van sebe od radosti i odmah otrčala da se istušira pre toga izabravši seksi odeću za darka i ostavila je na svom bračnom krevetu. Krevetu u kojem je vodila ljubav sa svojim voljenim suprugom i koji će sada uprljati sa nezajažljivim seksom sa svojim švalerom....

Darko je takodje bio van sebe. Od činjenice koliko je Jelena glupa. Dve nedelje ju je jebao kao kurvetinu u Španiji, menjao za drugu partnerku, radio joj stvari koje su bile na granici dobrog ukusa a možda i zakona. I kurva je uživala u svakom trenutku.




Čestitao je sam sebi kako je jednu predivnu udatu ženu pretvorio u svoju poslušnu kuju i kako je svojim kurcem uništoo predivan brak Jelena i Marka, kojeg je prezirao više od svega na svetu. “Jadni i bedni fini marko, sada mu jebem ženu” pomislio je u sebi dok je sedao u svoj audi A8.

Sada je uspeo tog Marka da pretvori u svesnog rogonju, kukolda, kome će brutalno jebati ženu u njegovom valstitom stanu u vlastitom bračnom krevetu.

Zaustavio je svoj Audi A8 ispred Jelenine zgrade. Bio je presrećan u svom trijumfu. Dok je izlazio iz kola, nije ni slutio da ga preko puta zgrade poslatraju osobe u parkiranom džipu……

Jelena je već imala na sebi crne čarape, providni brus i štiklice, kada je Darko pozvonio na vrata. Kurac mu se ukrutio još u vožnji, i skoro je hteo da mu pokida pantalone. Čim je Jelena otvorila vrata, ugledavši je onako polu golu,bez gaćica u seksi odeći, Darko je jurnuo na nju. Počeo je divljački da je ljubi poput tinejdžera na prvom ljubavnom sastanku. Jelena je jedva uspela da zatvori i zaključa vrata, ili je ovo zadnje zaboravila u nastupu obostrane strasti.

Darko ju je pribio uza zid hodnika i krljao joj jezik u usta stiskajući joj grudi strastveno. Podigao ju je na zid svojim mišicama toliko visoko da joj je uvukao jezik u pičku. Ona je jeknula i zgrabila ga za glavu, dok je svoju okretala levo, desno pod naletima neočekivanog užitka. Jebao ju je jezikom sve dok je mogao da je drži.

Kada ju je spustio na pod, ona ga je povela u spavaću sobu
Bila je ponosna što svoj jebača i šbalera dovodi u svoj krevet. Sada su zvanično ljubavnici, ne moraju da se kriju od njenog Marka više!
Sada ona više nije preljubnica, sada je voljena žena, ponovo poštena.
Sada kada će je ljubavnik uzeti u njenom bračnom krevetu, sada je ponovo sve normalno i sve na svom mestu.

Kako su ušli u sobu Darko je doživeo katarzu svoje prljave duše. Da! Ovo je bila pobeda! Gurnuo ju je na krevet dok je sa sedbe strzao odeću.
Ona mu je otkopčala kajiš i izvadila kurac.
Darko je ne čekavši njena usta, zgrabio za glavu i uterao joj kurac u grlo, sdtrastveno, grubo kao kurvi.
Jebao ju je tako dok je sedela na krevetu, cerio se svojoj pobedi i užitku!

Jelena je krkljala, suzile su joj oči i imala je osmeh na licu.
Neredio joj je da se okrene sa druge strane kreveta, i da se naguzi n aivici. Želeo je da je jebe u bračnom krevetu kao kurvu, raspalu kurvetinu koja je prodala muža koji ju je smrtno voleo za malo validacije na poslu i nekoliko dana u Španiji. Sve su kurve iste.

U to vreme, u džipu preko puta zgrade, Sladja je sa pažnjom geldala Marka:
“Mili, jesi li u redu?”
Marko nije osećao ništa. Baš ništa, ali ono “mili” mu je zagolicalo dušu. Da li je mogao da za ovo kratko vreme izgubi osećanja prema Jeleni, da li je mogao da dobije osećanja prema trudnoj ženi svog najvećeg neprijatelja?
“U redu sam…sve je u redu” odgovorio je.

“Onda da krenemo, gazda je rekao da treba da ih navatamo na delu” ubacio se glavni gorila
“Samo momenat!” odbrusila mu je Sladja.

“Zaista si u redu?” ponovo je upitala Marka, a on ju je pogeldao nekim pogledom koji do sada nijeimao…I u njenom pogledu ugeldao je nešto novo….briga….nežna briga….
“Da…sada sam sasvim u redu” nasmešio se I nežno je poljubio.
Pitala se šta to znači.

“Idemo” rekao je britko I prvi izašao, vodeći grupicu osvetnika ka svojoj zgradi



U svojoj spavaćoj sobi Jelena je maksimalno uživala u svojoj perverziji sa Darkom.
Ona je sa nestrpljenjem dočekala nasilni ulazak Darkovog kurca u njenu pičku. Zgrabio ju je za kukove i navlačio siledžijski. Sada je potvrdjivao da je on gazda, on je najbolji i najveći. Marko se sam podredio i potčinio!
A sada njegova žena je kurva koju jebe kad i kako hoće!
Užitaqk jebanja osvojene pičke u njenom bračnom krevetu bio je neopisiv. Jelena je jecaja, jaukala i doživljavala orgazne. Darko je bio toliko silovit da Jelena niej više izdržala i stomakom je pala na krevet, dok ju je Darko osvojio i jebao kao krpenu lutku.

Bili su toliko glasni u svojoj strasti da nisu čuli tihe korake koji su ukazili kroz vrata stana, pa kroz hodnik, sve do vrata spavaće sobe.

Marko je uveo Sladju i njene telohranitelje tiho i nečujno u svoj stan.
Sa vrata su čuli jecaje i uzvike iz spavaće sobe kao i škripu kreveta.
Sladja je pogeldala marka. Bio je staložen sa bezizražajnim izrazom na licu.
Pitala se kako samo može biti tako staložen? Poljubila ga je. Mislila je da mu je potrebna podrška.

Glavni gorila držao je kvaku u rukii i gledao u Sladju. Ona je bila u dugačkom kožnom mantilu, puna besa. Klimnula mu je glavom i on je naglo pritisnuo kvaku na dole

Jelena je bila glavom okrenuta prema vratima spaveće sobe, Darko prektično ležao po njenim ledjima zakivajući je kurcem, kada su se vrata naglo otvorila!

“Ššš.. štaaa??” Darko je ispustio uzdah koji j eprekinuo njenovo strasno uzdisanje dok je jebao Markovu ženu ispod sebe. Ona je pak samo zaskičala nekim čudnim zvukom kada su oboje nesrećnih ljubavnika ugledali grupu gorila kako upada u spavaću sobu,a krik užasa usledio je kada su videli svoje supružnike!

“Šta je ovooo!?” vrisnuo je darko kada je odskočio iz straha od kreveta, hvatajući jastuk, pokušavajući da sakrije svoj kurac koji je upravo izleteo iz Jelenine pičke.
Jelena je vrisnula, i pokušala da čaršavom sakrije svoju sramotu, da se obavijed u njega kada su ih oboje u naletu zgrabile gorile i pribile u ponizni položaj n apodu. Obo je su klečali pored kreveta, sa sputanim rukama dok su ih gorile držale kao krpene lutke.

“Mmmm..arko, ljubavi, šta je ovo, Markiću moj ljubljeni... ko su ovi ljudi, jaooo, mole me ruke, pusti te me... ko je ova žena?!” skičala je Jelena koja ej bila u najgorem šoku svog života. Očekivala je slomljenog, istreniranog i skrušenog poslušnog muža, a ispred nje stajao je neki div, sa kamenim izrazom lica i još većim kamenom u srcu.
“Sladjana, kakvo je ovo ponašanje, šta ti radiš ovde!?” vikao je Darko, pokušavajući da igra do kraja svoju ulogu Alfa muškarca

Sladjana je samo klimnula glavom ka gorili i Darko je dobio udarac pesnice u potiljak.
“Aaargghh... jaooo” zacvileo je u sekundi ubačen u pokoran mod.

Jelena je zabezeknuto pogelledala u Darka, pa u Sladju.

“Dozvolite da vam se predstavimo, mii smo vaši prevareni bračni drugovi” sa ciničnim osmehom rekla joj je Sladja, a potom joj zalepila veliku šamarčinu.

Sladja, malo se poribravši od besa, pogeldala je Marka, da vidi njegovu reakciju. Bojala se da nije preterala. Jelena, pak i ona je geldala Marka, u užasu i tražila u njegovom licu neki znak oprosta, neku naznaku spasa.
Obe žene su ga gledale, svaka iz svog razloga, ali ni jedna u njemu nije našla ni jednu emociju.

“Prezirem te iz sveg srca” rekao je gotovo ne pomerivši ni jedan mišić na licu.
“Prezirem svaki trenutak koji sam proveo sa tobom, i što te volim taj prezir je zato veći!”

”Marko, ljubavi..:” nastavila je Jelena
“Prekini!” uzviknuo je Marko, onaj koji nikada u životu nije podigao svoj glas na nju.
Ućutala je u trenutku. Marko više nije progovarao.

“Izgubila si pravo da ga tako zoveš onog momenta kada si raširila svoje noge za novac i napredovanje u karijeri! Da, znao je za tvoje neverstvo i jebanje nedeljama u nazad!” - ubacila se Sladja

“Ne, molim te, sve će se ispraviti” pokušala je Jelena

Sladja se okrenula Darku koji je ponizno jecao na kolenima:
“Uživali bi ste u svojim prevarama da ti nisi bio alav i izigravao Alfa mužjaka, da si makar svoj kurac držao pod kontrolom..... Sekretarica te je odala, kada je videla da se jebeš sa ovom kurvom, pokupila je snimke sigurnosnih kamera i pronašla me.....”
Potom Sladja se okrenula ka Jeleni koja je plakala:
“I njoj je bio obećao kule i gradove kao i tebi...šta je mislila si da si jedina?”


“Šta si očekivala!? Da bude beskičmenjak!? Da bude ponizni batler kurvi i kurvaru!? da ponizno iz stana dok te moj muž jebe!? Glupačo.....
- govorila je Sladja

Sladja je prišla Marku i on ju je zagrlio. Darko i Jelena su u užasu posmatrali kako Sladja oktopčava kožni kaput sa sebe i kako on pada na pod.

Na sebi je imala samo svileni bebi dol, Štiklice i male crne gaćice. Njen trudnički stomak sijao je onim slajem kakav imaju samo trudnice, a njene naduvane grudi ubrzo su se našle u markovim rukama.

Darko je počeo da cvili kao neko prase. Držali su ga za ramena pritisnutog da kleči, u ostalom kao i Jelenu pokraj kreveta.

Marko i Sladja su se nežno poljubili. Marko je osećao kako bas nestaje iz njeka i kako se toplota Sladjinih isana širi njegovim telom.
Njene grudi bile su krupne i mekane, podatne. Ruka mu je zagrlial njen trudni stomak i počela da zadiše bebi dol.
Sladja je samo mumlala od zadovoljstva.
“Jeli ovo samo osveta...osećam nešto u ovome...nešto što do sada nisam” pomislia je u sebi osećajući Markovu nežnost

“Nemoj molim te...nesmeš ti mene da prevariš..:” jecala je Jelena
“Ostavi moju ženuuuu! To ije moje deteeeee u njoooooj!!!” usudio se darko da uzvikne uz njegov dečiji plač
Ali gorila je zamahnuo pesnicom direktno u Darkova usta. Krv je odjednom prsnula, možda i par prednjih zuba. Cviljenje je zagušeno krkljanjem.
Dvoje ljubavnika bili su poraženi i poniženi ali Marko i Sladjana su počeli da vode ljubav pred njima.

”Nemaš ti više ženu, budalo...nisi je imao odavno...sada ona pripada meni....i njeno dete....” reksao je marko, tiho, gotovo za sebe.
Sladja je imala osmeh na licu dok ga je ljubila. Želela je da ga smiri...da iz njega izbaci svaku lošu misao....zašto to oseća? Šta to oseća za Marka?...

Sladja se okrenula i rekla gorilama da vežu Darka i Jelenu.Tako su i uradili.

”Sada nas ostavite” rekla je tiho i oni su izašli


Uhvatila se rukama za naslon stolice budoara, na onoj stolici na kojoj je jelena uvek sedela dok se doterivala pred ogeldalom. Na sedalo je podigla jednu nogu u štiklama. Marko ju j eljubio i prišao iza ledja. Gaćice su joj bile oko noge podignute na sedalz. Pička joj je bila već vrela i mokra. Bila je uzbudjena ovom situacijom, geldala ja kakao se marko pretvara u Alfa mušjaka. Osetila je poljubac na vratu i kako kurac rastvara njene usmine.
Ušao je nežno ali odlučno do pola. Uzdahnula je u slasti, a dvoje jadnika kraj kreveta zavapili su u jadu i muci. Jelena gušeći se u suzama, Darko i u suzama i u sopstevoj krvi koja je tekla iz njegvoh usta.

Sladja je stenjala, i žmurela, od užitka dok ju je marko nežno, sa ljubavlju jebao od pozadi. Mazio joj je sise i trudnički stomak, žudeo je za njenim dubinama koje su bile toplije zbog njene trudnoće. Strast se pojačavala i marko je nežno gurnuo Saldju do kreveta, ona je sada bila naskonjena na kjrevet i posmatrali su i ona i marko svoje supružnike. Oboje su okretali glave da ned vide ispred sebe scenu svog poniženja i propasti.

Jelena je od toga što je čula otvorila oči i posmatrala Marka kako lagano i sa osećanjem jebe prelepu ženu...ženu za koju ona nije skoro ni znala da postoji a kamo da je trudna....

Marko je osvojio teritoriju, povratio svoju spavaću sobu, svoj bračni krevet i osvojio teritoriju svog neprijatelja....
Osećao se moćno, ispravno i po prvi put nakon toliko godina, osećao je kontrolu u svom životu.

Istina je bila da sv akom kralju treba kraljica a ne kurva. Darko nije želeo kraljicu koju je imao nego je želeo kurvu, a Marko je imao kurvu za koju j emislio da je kraljica. Sada su stvari došle na svoje mesto. Svako je dobio šta je želeo.

“Oh, svršiću ljubavi, ....oooohh svršavammmm....napuni me kao uvek do sada, napuni me kao što si mepunio dok su ovo dvoje jadnika bili u Španiji” govorila je Sladja dolivajući u lje an vatru koja je već sasvim izgorela dvoje nesrećnih švalera....

Marko je uzdahnuo i počeo da puni trudnu pičku
“Oooh bejbi, zalivam tvoj plod u materici, evo ideeee aaaaahhh”

Darko i Jelena više nisu imali suza. Duše su im bile slomljene.
Marko i Sladja su ležali na krevetu, ljubili se i mazili.....
Sladja jed poalko ustala, obišla krevet i stala pred sv og supruga.
On je jecao tiho, geldajući u zemlju. Mrmljao je nešto nerazgovetno, u nastupu nervog sloma.
Sladja je zavukla dva prsta sebi u pičku i pokupila baricu Markove sperme, i prinela prste Darkovim ustima. On ju je pogledao sa suzama u očima. Jelena je bez izraza na licu uzela tu spermu i gurnula mu u razcepljena usta, pomešavši markovu spermu sa krvlju svog muža. Gurnula je prste duboko sve dok se darko niej zagrcnuo i insisnktivno progutao mešavinu svopstvene krvi i Markove sperme.

Sladja je prišla vratima i pozvala gorile

”Vodite ih”
Gorile su bez muke podigle Darka i Saldju i ogrnuvši ih čaršavima izvele iz stana.

Sladja se vratila Marku koji je ležao na krevetu, posmatrajući prelepu ženu kako mu prilazi. Pomazila ga je i legla pored njega. Gledali su se u oči i poljubili zagrlivši jedno drugo. Bili su smireni, opušteni, prošli su katarzu oboje....




Posle par časova potpunog mraka i tišine, Jelena je čula korake po betonu. Sedela je vezana u mraku u nekoj sobi. Vozili su je bar sat i više vremena vezanih očiju. Plašila se za svoj život. Niej mislila ni o Marku ni o Darku već o golom životu.
Prisustvovala je sopstvenom poniženju u sopstvenoj spavaćoj sobi, prisustvovala je dehumanizaciji svog ljubavnika, darka, ljubavniak kojeg je kovala u zvezde i mislila da je natčovek. Mlad, lep, nadobudan, vrstan ljubavnik.
Posmatrala je vlastitim očima kako s eu roku od minuta pretvara u pičkicu pred svojom rodjenom trudnom ženom, kako pljuje sopstvenu krv, kako mu njegova sopstvena žena kura u krvava usta spremu njenog Marka.....
Marko, a gde je on sada? I gde je ona?

Upalilo se svetlo.
Dva muškarca koja su je dovela podigla su je sa betona i odvezala oči. Seli su je za neki sto. Soba je ličila na ostavu. Bilo joj je hladno, još uvek je imala samo krevetski čaršav oko sebe. Doneli su joj hranu i piće.
Samo su joj pokazali grubo na tacnu sa jelom na stolu. Ona je poslušno sagnula glavu i uzela da jede.

Bila je i gladna i žedna. Kada je jela i pila, ponovo su se pojavila dvojica i jednostavno je podigli i kao lutku poneli sa sobom. Stepenicama su je odveli sada već sasvim jasno iz podruma.
Uveli su je u sobu. Na sofi sedeo je jedan debeli čovek sa svojih 60 godina. Bio je u atlet majci, dlakav sa stomakom a dole je imao bokserice.
Tresla se od straha. A onda ga je prepoznala.
To je bio gazda firme. Jao majko.

“Dakle, ti si ta što je upropastila brak mojoj ćerki?” upitao je podrugljivo joj se smejući

Jelena je mucala “Nnn.. nisam ja..:”

“Ne laži kurvo!” viknuo je a Jelena se sledila od straha.
“za tebe se zalepio onaj smrad od mog zeta, Darko. Ti su pičku njemu turala pod nos! Htela si da ga imaš za sebe, da mi ćerku uništiš!”

“Ne! Ja nisam” i nije stigla da isgovori do kraja a dobila je šamar od jedne gorile koja ju je držala.

“Kurvo meni se ne oponira. Jeli ti to jasno’ Još jednom i ova dvojica će sa tobom uraditi nešto što nećeš zaboraviti do kraja života” govorio je kroz zube. Pitao se šta je Marko video u njoj. Zašto je Sladja tražila da ju poštedi. Darko će imati daleko gori doček....ali otom potom.

“Kurvo, ako želiš da spasiš svoj posao i sebe radićeš ono što ti ja kažem.“ rekao je i pokazao na bračni kevet.
Na njemu je bila složena seksi odeća. Čarape boje kože, halteri, sve po redu.....

“Idi sada u kupatilo, okupaj se i sredi se....kada se vratiš ovo da imaš na sebi... jeli ti jasno?”

Jelena je samo poraženo klimnula glavom. Otišla je u kupatilo ponevši seksi odeću.

Kada je izašla zatekla je gazdu kako puši cigaru i pije viski. Bila je veoma lepa, morao je da prizna. Ipak, sredjena i sveža, delovala je zanosno sas svojim oblinama. Bilo mi j ežao što je obećao da će da je poštedi.

“Pridji kurvo” rekao joj je. Kada mu je prišla, poljubio ju je u usta koaj su smrdela na viski i cigare. Jeleni se gadilo, ali znala je bolje da ćuti.

“hajde, znaš ti zašto si ovde” i polako je pogura rukama na ramenima da klekne.
Jelena je klekla pred gazdom poslušno. Klela je sebe, darka i drugarice i koleginice koje su je podržavaler. Gde je sada Marko? Gazda je progutao plavu pilulicu sa malo viskija. “Ovo će da potraje”, pomislila je.

Sama je sebi bila kriva. Sama se odbacila Marka zbog malo validiranja svoje ženskosti od strane drugih.....
Ehhhh gde je sada prelepi šef darko, gde jeŠpanija koja je do juče bila oaza užitka, Žan-Pjer....Viktorija.......?
Dudlala je kurac matorom gazdi, odbačena od svih, i dalje nesigurna u svoju budućnost. Niko više nije postojao sem tok matoroga li velikog kurca u njenim ustima.
Dudlala je a gazda ju je vredjao i hvalio. “Kurvo, dobra si, droljo, kako to lepo radiš mila.....”

Onda ju je podigao i grubo bacio na krevet lupio joj je šamar ali blagi čisto da je smiri i objasni šta joj je najbolje činiti.
Zabio joj je tri prsta u pizdu odnapred a ona je zajaukala. Jebao ju je tasko kao kurvu prstima i uživao u njenim grimasama na licu, povremeno joj stežući sise da jaukne
Onda mu je dosadilo i okrenuo ju je četvoronoiške nabivši joj kurac u razvaljenu pizdu.

”Jauči kurvo što jače možeš, ovde nema ko da te čuje!
A onda je dodao ono štu ju je najviše zabolelo

“A možeš sve to da napišeš u nekom novom pismu, samo nema ko da ti to čita više hahahahaha!” i krenuo je divljački da je jebe kao kurvu.

Jelena je zaplakala i nabila glavu u jastuk. Na sreću ili žalost, plava pilulica je počela da deluje i jelena je bila dobro jebena. Uskoro je i pizda počela da joj pušta sokiće i da dobiaj ono prijatno trnjenje u stomaku.
Bila je besna na sebe što uživao u svom porazu.

Jebao ju je od pozadi, jebao je sa strane, terao ju je da ga jaše da bi na kraju sasuo prvu spermu u nju dok joj je držao noge na svojim ramenima!
Kakav užitak! Ovo mu je trebalo. Tolike godine sa Sladjino majkoim i redak povremeni seks.
Sada prelepo uživanje. Ležali su umorni i oznojeni. Gazda joj je na silu ubacio jezik u usta i ljubio je dok je njoj bilo muka....ali pizda je lepo tinjala.....

To veče jebao ju je još tri puta. Bila je sasvim pojebana i nekoliko puta je svršila.
Na rastanku, rekao joj je
“Mala, samo budi pametna i ti i ja imamo lepu budućnost”

Dvojica su opet ušla, donela joj novu odeću, čak i lepu, firmiranu. Istuširala se i odvezli su je kući.
Kada je ušla.... stan je bio prazan. Zvala je marka, kukala je, išla od sobe do sobe....ali nije bilo nikog. Pala je na pod i zaplakala.....
Tek poosle dugo vrfemena uspela je da se dovuče do kreveta i nekako zaspi u suzama.

Nastaviće se....

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Je li ovo kraj, ili !? Da damo komentar cijele priče ...

Korisnik

Ovog sefa malo vise spominji u novim pricama

Korisnik

Svaka rijec je suvisna... Majstorski to radis s umjecem ! Sve pohvale...

Korisnik

Bravo....očekujemo nastavke Smile

Korisnik

Nadam se da vam se svidja!

Korisnik

Prvo lajk pa citam!