Komsije se pomazu

Pozdrav drustvo.

Prvi puta pisem i uopste nekom procam svoj dozivljaj. Nemojte zamjerit ako sta ne bude kako treba . Prica se odnosi na prvi put kad sam prevarila muza i upustila se u odnose sa mladim komsijom sa kojim se druzim i dan danas.

Muz mi radi u insotranstvu i nema ga po nekoliko mjeseci. Nas brak je fenomenalan, imamo dijete, srecni smo i zadovoljni kao par. U krevetu je masina, ispunjava me u potpunosti ali posto ga nema vise nego sto je sa nama, potrebe cine svoje. 

Kao i svaka zena, ni sama ne mogu dugo da budem bez sexa, trazi se, potreba je potreba. U pocetku sam se igrala prstima, zadovoljavala a kasnije kupila dildo i vibrator i tako gasila zelju za sexom.

U stan pored nas doselio se mladi ucenik, isao je u srednju skolu. Bio je fin, kulturan, zgodan. Vidjelo se da se bavi sportom. Misicav, visok, crn, prirodno nabijen i krupan. 

Nikad nije prosao da ne pozdravi, pita kako smo i slicno. Kad bi dolazilo drustvo obavezno je obilazio par stanova i unaprijed se izvinio za buku ako bude i da ne zovemo policiju nego njega kontaktiramo da se smiri situacija i galama.

Sve je bilo dobro dok djevojku nije poceo dovodit u stan. Njegovu spavacu sobu i nasu je razdvajao samo zid. Sobe su nam bile na istom zidu sto i sami mozete predpostavit sta se sve tu moze da cuje.

Muz u inostranstvu vec 2 mjeseca, ja zeljna sexa a moj lijepi komsija doveo djevojku. Dok sam lezala cula sam sve. Udarao je djevojku jako, ona vristi, dahce, jeci a ja medju nogama gorim. Bila mi je potreba za sexom. Svaki put sam se zadovoljavala vibratorom i slusala njega kako uziva. Pocela sam o njemu razmisljat, pocela sam da ga zelim. Dok sam nabijala vibrator zamisljala sam njega.

Pocela sam da kujem plan. Cekala sam na terasi kad ce iz skole pa ja kao idem u trgovinu utegnuta ili u kratkim hanjinama. Htjela sam da se sretnemo i da me gleda. Bila sam spremna da prevarim muza jer treba mi sex, vise od 2 mjeseca nisam imala a skoro svaku vece sam slusala komsiju. 

Jedan dan tako planski kada smo se sreli ,,ispao" mi je novcanik. Kao kavaljer sageo se i dodao mi. Zahvalila sam se i progovorili smo par rijeci. 

- Hvala komso, dovan si.

- Nista komsinice, i drugi put.

- Kako si? Kako je u skoli?

- Dobro je, ide odlicno. Kako si ti? Kako su komsija i moj drug (tako je zvao naseg sincica)

- Dobro su. Muz radi u Njemackoj je jos a (xxx) je u vrticu.

- Pozdravi ih - Rekao je

Znala sam da odlazi u stan, morala sam nesto da preduzmem.

- Komso, veceras cu malo zasjedat, pijuckat pa cu vjerovatno i muziku pustit. Ako bude malo glasnije samo mi javi da smanjim - rekla sam.

- Sve u redu kono, samo uzivaj sa drustvom, meni ne smeta muzika.

- Nema drustva, sama sam. Jednostavno sam pozelela malo da popijem uz koju dobru pjesmu

- Sama si? A gdje su drugarice? Lakse je pit uz drustvo.

- Da jest ali ja volim noviju muziku onaj fazon sto vi pustate kad se sastajeta a drugarice su vise za starije narodnjake. Tako da ljepse sama nego uz narodnjake - rekla sam.

Volela sam ja narodnjake, nema bolje pijanske bez dobrih narodnjaka ali sam morala improvizovat i navuc ga da dodje.

- Da sam znao kono da volis party pozvao bi te da nam se pridruzis.

- Ako nemas nista u planu i ako zelis, pridruzi se ti meni veceras. Da ne pijem sama.

- Mogao bi, nisam imao nista u planu - rekao je.

- Pase ti oko 21h?

- Pase kono, vidimo se.

Namignuo mi je i otisao. Ja sam odma otisla do vrtica, pokupila sina, odvela do svekra i svekrve da prespava. U trgovinu kupila meze i pice i zurno nazad u stan.

Pozvala muza, rekla da cu kod drugarice da malo cugamo i da cu kod nje prespavat, da nam je klinac kod njegovih. Bila sam uzbudjena ali odlucna da veceras prevarim muza. 

Istusirala sam se, izdepilirala, obukla tangice i laganu kucnu haljinu koja je vrlo kratka. Imala je duboki dekolte a brus nisam oblacila. Haljina mi je bila znatno iznad koljena sto bi se reklo pravi minjak i duboki dekolte su vise otkrivali nego pokrivali.

Meze narezano, postavljeno na sto, svijece upalila i led sijalice prigusene. Veoma opaka atmosfera. Muziku noviju pustila na lap topu, mix. 

Oko 21h zvono na vratima. Ustajem i idem prema vratima. Sekunde kao godine. Otvaram a ispred mene stoji zgodan mladic, 8 godina mladji od mene. U sorcu i majici bez rukava. Misicavo tijelo je bilo njegov najjaci adut. Predaje mi flasu vina i buket cvijeca.

Sjeo je u fotelju a ja na dvosjed preko puta njega. Suvisno je i spominjati prizor dubokog dekoltea i vrlo kratke haljine ispred sebe sto je gledao. Na pocetku sam drzala noge skupljene ili prekrstene ali vremenom uz alkohol, muziku i pjesmu a pomalo i namjerno su se razmicale da ima pogled na picu i ponovo sam ih skupljala. Imao je direktan pogled na frisko izbrijanu licu i crvene tangice.

Pjevali smo, zezali se, pricali, smijali... Otisao je u wc i u povratku sjeo kod mene na dvosjed.

- Ne smeta ti da ovdje sjednem, udonije je?

- Ne, naprotiv. Samo se opusti.

Nastavili smo pjevat i pit. Uz pjesmu me sve cesce grlio i u jednom momentu mi stavio ruku na koljeno. Ja sam samo nastavila pjevat dok je on mene drzao za koljeno. U jednom trenutku smo se pogledali, zastali i tad me poljubio iznenada. Poceli smo se ljubit, ruka mu je momentalno zalutala medju mojim nogama. Uhvatio me u svoje snazne ruke i prenio u spavacu sobu. Bacio na krevet i odma je zaronio medju moje noge. Lizao je strastveno, lijepo.

Nisam ni primijetila kada je sa sebe skinuo sorc, samo se popeo i okrenuo u pozu 69. Ispred mene je stojao k***c ogroman. Znatno veci i deblji od mog muza. Nabio mi je u usta dok mi je lizao picu. 

Ustao je, okrenuo me u dogy pozu, haljinu prebacio preko i sise samo izbacio iz nje. Tangicu pomjerio u stranu i silovito nabio u mene. Vrisnula sam jako.

Poceo je zestoko da mi nabija, jako, snazno. Jednom rukom me drzao za kosu a drugom samarao guzove.

Snazno je nabijao od nazad, pocela sam svrsavat, vristala sam od zadovoljstva. Ogromna alatka me razbijala. Mladi momak pun snage me ubijao dugo tako.

Okrenu me na ledja, digo noge na ramena i poceo ponovo zestoko da nabija. Vristala sam kao nikad, jaukala sam od uzivanja. Toliki nikad nije bio u meni. Mali me ubijao i razvaljivo snazno. Noge su mi bile na njegovim ramenima a on nije popustao. Silovito je nabijao, snazno, zestoko.

- Brzo cu, jel mogu u tebe? - pitao je.

- Mozes, imam spiralu - Rekla sam.

U tom trenutku obilna kolicina sperme je pocela da me puni. Osjecala sam kako me puni cijelu, kako curi ali on ne staje. On nabija i dalje. Lakse, sporije ali i dalje nabija dok me u istom trenutku puni. Ja sam pocela takodje svrsavat, vristala sam glasno, jako. Bilo mi je prelijepo. To mi je trebalo, fali mi sex a dobila sam mnogo vise nego sto sam ocekivala.

Stao je napokon i srusio se pored mene. Ja sam trnula, uvijala se na krevetu, nisam mogla doc sebi.

Okrenula sam se prema njemu i poljubila ga strastveno.

- Kono, bilo je sjajno.

- I meni mali. Uzivala sam bas jako.

- Dobra si kono. Do veceras sam drko na tebe a od veceras se nadam da cu te redovno jebat.

- Hoces, budi siguran. Hoces prespavat kod mene? Svakako sam sama a stan ti nije daleko.

- Hocu, sutra necu u skolu. Cijeli dan sam tvoj.

Poljubili smo se ponovo. Tu vece me jebo jos 3x i sutredan jos 3x dok nisam otisla po dijete u vrtic, tad je otisao u svoj stan. Od te veceri redovno se sexamo. Cesto smo jedno kod drugog u stanu i uzivamo 

Moj muz (kao i vecina koji rade u inostranstvu) misli da sam fina i da ga cekam ali ja uzivam u svakom trenutku kada njega nema isto kao i kad je tu. 

Cak je imao zelju i ispunila sam mu da me lagano jebe dok pricam sa muzem na telefon. Ali to je neka druga prica.

Ostavite komentar da znam kako vam se cini

Voli vas vasa plavka ❤️❤️❤️

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Stigo muz sa terena

Korisnik

zavidim komsi Grin btw odlicna prica

Korisnik

Odlicna prica,nemoj sada zapostaviti muza,posveti se muzu jos vise.Sad imas dva jebaca

Korisnik

Nadarena si za erotiku,seks i uzivanje

Korisnik

Fina prica. Blago njenu kad ima takvu nezasitu komsinicu koja je uvek radpolozena da dobru jebacinu. Posto si pocela varati muza, osecam da ga svako dan jedva cekas da te razvaljuje.

Korisnik

Sjajna prica i situacija!

Korisnik

Prica je vrh cekam nastavak dok pricas sa muzom

Korisnik

Odlična priča! Čak je i ovaj Sasha015, koji mrzi ceo svet i reda svima jedinice za priče, tebi nekako dao dvojku Smile

Korisnik

Odlicna prica, mislim da trebas nastaviti pisati price.

Korisnik

Odlična priča! Uživao sam