Tip zna

Darko nije neka premija fizicki. Tip je visok i stariji ali kasnije cu dozivjeti sa njim vrhunski sex. Na druzenju smo se slikali i vidim tip zuri u moje dupe. Stariji tip, celav sa foneticnim glasom. Karizma koja zraci iz njega je fantasticna. Voli plavu kosu i zgodne zene rekao mi je tim jebackim glasom.


Zeljela sam sex s njim i dobila sam ga. Otisla sam njegovoj kuci da porazgovaram o tome da mi Darko pomogne mome sinu oko nekih stvari za koje on ima ekspertizu. Obucena za gym. Utegnuta godila sam Darku.


Znalacki me milovao rukama i ljubio vrelim usnama. Dahtala sam i uzvracala milovanja i poljupce. Skinuo je kosulju, spustila sam usne na grudi i ljubila ih dok je on rukama milovao moju kosu.skidam sve sa sebe i Darko isto radi. U gacicama stoji i skida i njih. Jako lijepa muda i kurac. Uspravan stoji.samo smo se strovalili na krevet. Usao je u mene i osjecaj je bio taaakooo dobar.predala sam se Darkinoj kontroli. Kako se kurac pomjera u meni zadovoljstvo je sve intenzivnije.


Govorio mi je rijeci tim jebackim glasom u kobinaciji sa pokretima jedno vanzeemaljsko iskustvo sam imala sa Darkom. Prvi orgazmi su mi dosli. Svrsila sam zestoko. Vristala sam  ne misleci na susjede njegove da sve to oni cuju. Uzitak je bio prevelik. Na kraju Je Darko zastenjao zeleci da i on svrsi. Dugo je tucao Darko, izdrzljivo i dugo.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Jednostavna i zanimljiva priča...

Inbox, SA.

Korisnik

Moze to i bolje...javi se

Korisnik

a kako se zvao on?

Korisnik

Blago se Darku,zavidim mu baš