MaLe(a)na

Napomena:
Priča je posvećena jednom paru sa KZO

Nadam se da ćete uživati...

Pa da krenemo...

Sjećate li se scene iz filma Malena, kada Monica Bellucci gazi preko trga a svi je gledaju i sline za njom, od klinaca koji gule kite drkajuci na nju do staraca kojima se vec odavno ne dize? Svi gledaju, u glavi im misao “uhh, kako bi je rado…” 

Ko se toga ne bi sjećao? Svima koji smo gledali film, prva asocijacija je ta scena. Jel’ tako?

Toliko seksipila bez trunke vulgarnosti, sve tako ponuđeno a istovremeno skriveno. Ustvari, ponuđeno toliko da se ništa ne vidi ali više nego dovoljno da se može zamišljati i maštati o njoj…i šta sve već ide uz to.

Lana je na sebi imala usku crnu suknju, par centimetara iznad koljena, bijelu košulju i crni sako, poslovni outfit. Također crne, samostojeće najlonke na njenim, kao izvajanim, vitkim nogama, su pri svakom koraku sijevale kroz mali izrez sa strane. 

Radila je u važnoj državnoj instituciji, na jednoj od rukovodećih funkcija, poznata i priznata u svom poslu. U skladu s time se i odijevala. Poslovno, strogo ozbiljno ali uz nezaobilaznu dozu seksipila.

Gazila je sigurnim korakom kao manekenka, dok su njene visoke potpetice lupkale po kamenim pločama Ferhadije. Kao i svaka poslovna žena, supruga i majka, rijetko je bilo momenata kada može tek tako, ne razmišljati baš o ničemu. Tako je bilo i sada. Armin je sa djetetom već bio u Orebiću a ona im se treba pridružiti za dva-tri dana, čim pozavršava poslove koje ne može ostaviti drugima. Obećala je Sanji da će se večeras naći na kafi. Nisu se dugo vidjele a ona izluda joj sigurno ima dosta toga za pričati. Bila joj je tako draga još od fakulteta ali zbog obaveza su sve rjeđe nalazile vremena jedna za drugu… Svoje stvari i odjeću za odmor još nije stigla popakovati. Trebala bi odvesti auto na pregled pred put. Putovat će sama do Pelješca, pa da ne bi bilo neugodnih iznenađenja…sve je to pokušavala iskombinovati i isplanirati…Žurila je zamišljena i ne primjećujući masu ljudi, prolaznika, šetača, studenata…

“LANA…LANA…” hrapav muški glas iz bašte kafića pored koje je upravo prolazila ju je prenuo iz razmišljanja. Zastala je, okrenula se… 

Ali, da se vratimo “malo” unazad..

Lana je odrasla u strogoj, patrijarhalnoj porodici roditelja intelektualaca. Uvijek odlikašica, čak bi se moglo reći i štreberica. Dok su njene vršnjakinje i vršnjaci upoznavali raznorazne “slobode”, cigarete, alkohol, seks..poneko joint, Lana je bila posvećena knjizi. Školu i fakultet je, kao što se od nje i očekivalo, završila u najkraćem mogućem roku, uz visok prosjek ocjena. Nakon fakulteta posao u državnoj službi, postdiplomski, napredovanje i sve što ide redom.

Udala se, zasnovala porodicu…život za poželjeti, manje-više.

Prije braka imala je dva seksualna partnera. Ustvari, za drugog se kasnije udala. Nevinost je izgubila sa osamnaest i to iskustvo nije bilo vrijedno pažnje. Naprotiv. Momak onako fin, zgodan, kulturan…dala mu se, bio joj je prvi ali..nije to bilo ni blizu onoga što je očekivala i o čemu je maštala…bio je nekako mlak, neiskusan, nije bio muško u mjeri kako je ona željela. Iskustvo koje je željela zaboraviti, tačnije nije imala šta ni pamtiti. Kao ni svaki drugi seks s njim. Odmah nakon tog prvog seksa s njim, znala je da joj treba jači muškarac, karakterom i fizički. Neko moćan, dominantan u svakom pogledu, neko ko bi je potpuno ispunjavao u svakom smislu, emotivno i naravno, fizički. Sva druga iskustva su joj se svodila na povremeno ljubljenje, maženje. Lana je tada imala nepunih 19, zgodna, vitka plavušica, uskog struka, dugih nogu i zategnute guze. 

Slušala je priče od prijateljica i kolegica o njihovim seksualnim avanturama, s kime, ko je kakav, koliki mu je…koja se jebala s kime, fuck šeme… Lana nije bila taj tip. Ne, nije da nije željela, da je to nije palilo. Čak je poslije prvog seksa, gubljenja nevinosti, konstantno žudila za dobrom, pravom, jebačinom. Ali Lana je jednostavno, bila je tako vaspitana, nije željela da se daje tek tako, da za muškarce bude samo komad mesa o kome bi on sutra uz kafu pričao jaranima, kako je izjebo, kako mala puši…i ostale pikanterije.

Na kraju krajeva, imala je momka. Jeste da je bio mlakonja ali šta je tu je. Imala je Lana vrelih maštanja, noću je često masturbirala u krevetu, budila se vlažna, vrela…željela je seks, ali pravi. To što je sa momkom imala, nije ni blizu ispunjavalo sve njene želje i maštanja. Osjećala je potrebu da je neko da je rasturi, da doživi ono o čemu je slušala, čitala, vidjela u pornićima..Maštala je o mužjaku sa velikim kurcem, pastuvu koji će je onako vitku i nježnu, bez milosti izjebati, ispuniti sve njene rupice, slomiti je. Tako da će ga pamtiti cijeli život.

Tako je bilo od njenih studentskih dana pa sve do danas, kada je u braku. Nagovarale su je prijateljice da nađe jebača, nekoga s kime će se povremeno potrošiti, nekoga ko će je dobro izjebati kada ona to poželi, bez obaveza.  Lana je jednostavno potiskivala tu strast i želju u sebi.

Nije da nije imala prilika, naprotiv. Uvijek je bila okružena napaljenim muškarcima, potencijalnim jebačima. Počev od kolega sa fakulteta, kolega, nadređenih i saradnika na poslu…pa mladi pripravnik kome je bila mentorica, zbog koga je znala ovlažiti, maštajući kako je uzima u kancelariji, na njenom radnom stolu dok se u hodniku čuju koraci njenih radnih kolega. Bilo je diskretnih znakova do skoro otvorenih prijedloga i ponuda. Sve je odbijala. Priznala je sebi a poslije i Arminu, da joj je sada žao što je propustila neke prilike, što se nije prepustila nekima od njih, što se nije pojebala. Mislila je tu i na asistenta sa fakulteta koji je izgledao kao apolon i svima je bilo jasno da mu se sviđa. Toliko pažnje joj je posvećivao. Sjećala se osmijeha, laganih, kao slučajnih, dodira po ruci i ramenu kada bi joj, nagnuvši se nad nju objašnjavao nešto, dok je ispod stola, njena mačkica vlažila i gorjela. Kao i druge studentice, i ona se palila na njega ali se nikada nije usudila napraviti taj korak. Poslije se kajala, pogotovo kada joj je Sanja ispričala kako mu je poslije ispita, popušila u kabinetu. Znala je i da se Alisa, pored muža, redovno ševi sa oženjenim kolegom iz drugog sektora, da Mirnu jebe lik koji svraća u obližnji kafić. O pripravnicama koje su skoro sve izjebane od strane starijih kolega, suvišno je i govoriti.

Činilo joj se da je ona jedina ta koja nema jebača van braka, nekoga sa strane.

Svo vrijeme Lana je bila kao na nekoj vagi, sa jedne strane želja, strast od koje je gorjela, a sa druge strane vjernost suprugu i u nju usađene moralne vrijednosti i odgovornost.

Seksom sa Arminom je bila više nego zadovoljna. Prepuštali su se maštanjima, raznim pričama u krevetu prilikom seksa, pogotovo tokom predigre. Igrali su neke svoje igrice kako bi unijeli što više uzbuđenja i začinili svoj seks. Otkrivali su jedno drugome svoja maštanja i želje. Glumili su druge osobe prilikom seksa, igrali se uloga…ona bi bila neka druga, on neko drugi…

Otkrila mu je skoro sve. Ustvari sve, osim jedne želje, mašte, čežnje…sve osim njega, lika o kome je maštala od svoje devetnaeste godine. 

Jasko je bio lik koga je znala iz viđenja, nekih desetak godina stariji od nje. Markantan lik, sportista, rukometni trener. Krupan, crnokos. U poređenju s njim, godinama a pogotovo izgledom, ona je djelovala kao klinka. Sretala ga je često kada bi išla ili se vraćala sa fakulteta, u kafićima u koje je izlazila. Poslije je shvatila da žive u istoj ulici, poznavao je njenog oca. Bio je zgodan, alfa mužjak ali njoj je djelovao nekako odbojan, ufuran, umišljen. Upucavao joj se, u početku diskretno, komplimentima, a poslije i otvoreno. Nije se obazirao što mu je odmah rekla da ima momka i da nije zainteresovana za bilo šta s njim. Istina, imponovala joj je njegova pažnja i to što od je toliko djevojaka, napucanih riba, baš ona bila ta koja ga je zainteresovala, koju je želio. Dobru, tihu studenticu, štrebericu. Čula je dosta toga o njemu. Čula je za mnoge koje su prošle kroz njegov krevet, neke je i poznavala, čak i udate. Pričalo se je da je zvijer u krevetu, da je izuzetno obdaren. Dosta toga je čula o njemu, ali Lana ga je i dalje uporno odbijala i kulirala.

Međutim, htjela ona to ili ne, sve češće se dešavalo da zaspi sa Jaskom u mislima i rukom u gaćicama. Sve češće, kada bi se seksala sa momkom, u misli bi joj dolazio Jasko. Kada bi zatvorila oči pri seksu, na njoj, u njoj bi sve češće bio on. Pokušavala je to prekinuti, počela je izbjegavati i kafiće u kojima bi ga mogla sresti. Ali, on kao da nije odustajao. Slučajno ili ne, uvijek bi se nekako našao tu, u njenoj blizini. Željela je i ona njega, mada nije bila sigurna u sebe, u njega. Bilo je mnogo toga čega se plašila. ipak je bio prilično stariji od nje, iskusniji. Razmišljala je..Ona bi bila samo recka na njegovom opasaču. On bi dobio mladu pičkicu koju bi izjebao, počastio se. Ona bi dobila vrhunsku jebačinu, rasturanje o kome mašta…

Ali šta poslije? 

Naravno da ne bi mogla sakriti da se pojebala s njim. Na ovaj ili onaj način, svi bi prije ili poslije saznali. Vjerovatno bi i patila za njim, zaljubila se, a znala je da bi njemu služila samo za povremenu jebačinu. Nije to željela. Dolazila je često u iskušenje da ga pozove, da mu se da, da se pojebe s njim ali taj strah je uvijek bio jači. I njene prijateljice su njegovo nabacivanje već odavno primjetile, svima je to bilo jasno. Neke su je čak i savjetovale da pristane jer, vidjelo se na njoj da nije baš hladna prema njemu kako to želi pokazati. Tip je ipak bio faca, lokalni frajer, zgodan, poželjan. Jebač na glasu, tip s kojim joj seks može biti samo vrhunski, onakav kakav joj je trebao, o kakvom je maštala. 

Toliko misli, želja, scenarija u glavi, toliko maštanja i nedoživljene strasti…Toliko straha, nedoumica i uvijek “ali”..

Zašto nekako, na neki način, ne može bar jedan dan biti kurva, samo jedan dan? 

Bar jednu noć biti njegova kurvica, pojebati se s njim, izjebati se, a sutradan, nekom čarolijom vratiti sve na staro, kao prije? Zar traži previše…pitala se.

Sva ta situacija joj je iz dana u dan sve više postajala naporna, teška. Željela je da sve to prestane, da on nestane, da ga ne vidi više nikada. Uzalud. I dalje, kada bi se seksala sa momkom, opet bi tu negdje, u njenim mislima bio on. Noću, kada bi legla u krevet i kada bi njena ruka završila u toplom i vlažnom međunožju, tu bi bio on. Nije se mogla nikako riješiti toga. Mrzila je to, mrzila je situaciju u kojoj se našla, mrzila je i njega.  Da, mrzila ga je ali ga je istovremeno očajnički željela.

I poslije, kada se udala, znao bi joj se, mada sve rjeđe, kada je u krevetu sa Arminom, mislima pojaviti Jasko…njegovo lice umjesto Arminovog, njegovo tijelo koje je pritišće dok se svom silinom zabija u nju…svršava bi kao luda.

Bila je to jedina tajna koju nikada Arminu nije otkrila, jedina mašta koju mu nije ispričala. Zašto, ni sama nije znala. Možda se plašila da će, ako nekome ispriča, sva mašta izgubiti smisao, da će ta neka čarolija koja je godinama prati nestati..

Jaska nije vidjela, skoro dvadeset godina. Od kako se udala, odselila u drugi dio grada, tako se malo-po malo i on izgubio iz njenog života. Ostao je samo u sjećanju kao neka uspomena iz mladosti i ponekad u trenucima slabosti kao sjeta i žal zbog nekih propuštenih prilika da ostvari svoja maštanja.

Vremenom je nestao iz njenih misli…

Bar je tako mislila.

“LANA…LANA…” 

Nastavak slijedi….

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Fenomenalno... Pismenost za 11... Bravo, bravo i bravo!!!!

Korisnik

Poslusao me je,ne prestaje! Smile Uzivanje u svakom pasusu, lepo pitko i mocno, iskusno! Mnogo mi vise lezi tematika iz prethodne, ali imam osecaj da ce joj ova prica sasvim uspesno parirati .