Sanjam o... I dio

Pričam zamišljenu priču...

Iako sam više naklonjen ženskoj populaciji, nije strano da ponekad pogledam filmove za odrasle sa gay sadržajem.

Ne krijem, probudilo je to u meni neke čudne osjećaje, da se proba nešto drugačije.

Malo po malo, konektujem se na dirtyrulette i tamo skrivenog lica promovišem svoju ponudu.

Jedne prilike dok sam tako razmjenjivao video i poruke s nekim likom upita me da li imam romeo za koji do tad nisam znao. 

Zaintrigiran odem da vidim šta je to i napravim tako nalog, dodam par slikica guze, par kite i uz naslov "za disrektnu, stariju gospodu" plasiram svoj nalog.

Bilo je svakojakih ponuda za brzi sex, kofol, od kojih je svaki završio sa par razmjenjenih slikica za drkicu i baj.

Jedne prilike javlja mi se lik koji je na profil istaknuo da ima 58 godina... :D

Po stilu pisanja vidim da je korektan, ne traži odmah facu, razmjenuli smo par naših priča, i dopisivali se tako iz dana u dan.

Rekao mi je da je bosanac ali da živi i radi u Austriji u nekom manjem gradiću.

Kad smo već stekli povjerenje jedan u drugog obavimo i video call, sve to je dovelo do pojavljivanja iskrenih pravih emocija.

Dogovorili smo neobaveznu kafu kad dođe na "urlab" u Bosnu da vidimo možemo li kliknuti.

Kraj je jula mjeseca, vrućina, dolazim s posla kući, mati spremila jelo i u svoju sobicu pobjegnem da se sakrijem od vreline, logiram se na romeo, kad tamo poruka "u Bosni sam jesi li za "jaransku" večericu.

U par rečenica dogovorimo sastanak van naših gradova, na "lijevoj" lokaciji. Cijelim putem vozio sam i razmišljao da li je to ispravno, međutim unutarnji glas me tjerao dalje.

U pukom razmišljanju dolazim na dogovoreno mjesto i upoznajemo se zvanično al zaista bez izkakvih naznaka od prijašnjih razgovora.

Tek uz večericu smo se dotakli par tema, rekao mi je da je razveden, da je tražeći zabavu na internetu slučajno naletio na gay pornić i da je tako počelo. Slična nam priča

Razlišli smo se kao dva jarana, ali su naše poruke sada već na privatni broj bile sve češće.

Pričao sam mu svoja maštanja o sexu, on meni svoja kako bi me i to sve...

Jedan dan iz čista mira mi dođe poruka, hajde dođi kod mene u Austriju, napusti taj ionako beskoristan posao, naći ćemo ti ovdje već nešto a dok to ne bude ja ću te finansirati, ovo je mali grad gdje nema puno bosanaca možemo uraditi sve što maštamo.

Par dana su trajali dogovori i konačno pakujem se...

Došao sam u taj grad, na stanici me čekao on.

Sjeli smo u auto, vozimo se i pričamo u nevjerovanju da smo "tu".

Vidio je na meni još uvijek nespremnost, strah šta li... Rekao mi je da li želiš da se večeras nešto desi, da svratim po neko piće da nas malo opusti.

Nisam znao kako napraviti taj prvi korak, rekao sam "može" pa šta god da bude. Cijelo vrijeme me ubijeđivao u svoju pouzdanost i iskrenost.

Svratili smo u BILA-u kupili neko piće i otišli u stan.

Ušli smo i dok nervozno tražim riječi da šta reknem, izletjelo mi je da želim da se tuširam.

Slobodno kaže, ja ću te čekati sa kafom i pićem, ušao sam u sobu, našao njegov bade mantil, prošao pored njega, lika koji je nešto stariji od moga oca, tuširao se i dok me voda kvasila još sam sto puta razmislio da li je to to, a cijelo vrijeme u tom razmišljanju čistio sam guzu da bude što ljepša.

DA, jednom prilikom mi je rekao da bi volio da je taj neko baš depiliran za njega, dozvao sam ga iz kupatila, kad se ozovnuo pitao sam da li smijem da koristim njegov bic, odobrio je.

Obrijao sam svaki dio sebe, a oko jaja i guze sam se posebno dao, jer smo u silnim pikanterijama u pisanju spomenuli da voli da liže dupe i jaja.

Kada sam završio sa banjom, navukao sam lagane, dosta komotne bijele gaćice, ne bokserice i navukao blago svezani bade mantil i rekao sebi... to je to

Otvorio sam vrata i to je bio korak u nepovrat...

;) nisam se pokajao

Kategorija:
Gay erotske priče