Moj prvi svingeraj

Prvo svingersko iskustvo doziveo sam jos dok je u staroj Jugi izlazio list START, preko njihovih oglasa upoznao sam jedan par iz Beograda koji je bio desetak godina stariji od mene i ocigledno sa dosta iskustva u svingu t.j. dobrovoljnoj razmeni partnera. Ideja je bila da se i moja tadasnja devojka ukljuci takodje ali kasnije se predomislila te sam ostao sam za buduce susrete sa njima. Nije im smetalo sto sam solista i vec nakon nekoliko dana su me pozvali na vecernju zurku u nekom stanu u naselju Karaburma. Dejan je bio pravi maco tip muskarca , sa impozantnom alatkom, takvi smo mi muski odmah se uporedjujemo ko ima veci ili deblji. Nada je bila dve godine mladja od njega brineta, lepe figure i blistavih zuba. Trudila se na sve nacine da mi smanji tremu koju sam imao pred vatreno krstenje. Vrata stana nam je otvorela gospodja u svojim pedesetim, velikih grudi i jos veceg dupeta, ajd da ne kazem debela ipak je dama.

– O macani I piletinu ste doveli, drago mi je ja sam Suzana duso a mozes me zvati Suzi.Oduzeo sam se pri pomisli da morem da jebem ovoliko nesto sto ima verovatno bunar izmedju nogu. Stegao sam Nadu pod ruku.

- Ja se ne odvajam od tebe .

- Sta ti je sta si se usrao, ona je bivsa stjuardessa, lepa je bas.

- Mozda stjuardesa bombardera, ubila bi me od picke ili ugusila sisama - postadoh vec paranoican.

U stanu je bila spremljena klopa ko za slavu, pun sto nekih djakonija, desetak muskaraca i zena se guralo ko ce vise da napuni tanjir. Pa da, pomislih, snaga na usta ulazi. Ukapirao sam da sam najmladji I da su gospodje vec pocele da mi se osmehuju. Stan je imao tri sobe te Nada me odvede u jednu najmanju ocigledno , sa bracnim krevetom samo i bez drugog namestaja. Bila je iskusna i sarmantna I dovojno strpljiva da mi ovo vece ucini prijatnim. Skinula me je golog i nezno lizala po celom telu, pomislih da cu svrsiti i pre nego sta budem tucao ovde, a bas sam imao velike ambicije. Taman sam mislio da joj ga stavim kad neko viknu 

– Sto mi jebes zenu?

Bio je to Dejan koji je dosao da me zajebava ocigledno.

–E jebi se bre, pasce mi kita pa ces ti morati da ga dizes. Mlatarao je kurcem koji je vec bio u nekom okrsaju ocigledno. Nastavih sa Nadom I ubrzah ritam da me opet neko ne bi jebo u ovoj guzvi i poceh da prskam po Nadinom stomaku. Krenuo sam do kupatila I bacih pogled u veliki dnevni boravak u kojem se nije znalo ko koga jebe. Jedino je suprug jedne dame, poznati gradski hirurg sedeo u fotelji obucen i sa casom viskija u ruci dok je posmatrao kako mu dva prijatelja jebu zenu u tzv. sendvicu. Uvek mi je bilo frka da na takvim skupovima ne sretnem nekog poznatog sa saltera banke ili SDK, ili kasirku iz komsiluka ali ima i to svojih cari.

-Gde nam je dete, gde nam je dete ?- dobacivala je gazdarica videvsi me na vratima.

-Dodji ljubavi kod mamice da ti ljubi kurcic.

Normalno iz pristojnosti sam prisao dami koja je vec bila u nekoj lezbo varijanti sa svojom komsinicom sa petog sprata te jedna krenu da pusi a druga da mi obradjuje supak. Dobro je pomislih mogo bih biti i jeben kako je krenulo. Nedaleko od mene Dejan je jebo u dupe vitku sredovecnu damu malih sisa i dlakave picke ko subara. Bucmasti autolakirer me ubedjivao da vise ne ide na more na odmor vec samo na svinger zurke po Beogardu.

- Pa ja sam prijatelju vise jebo za ovih zadnjih mesec dana nego za ceo zivot.-rece Rajko ponosno trazeci pogledom svoju suprugu u sobi.

Stjuardesa je pojacavala ritam sa koleginicom .

– Napuni mi usta sreco, jel hoces ljubvi, sipaj mi ga u grlo mili.

Da nisam video princes krofne na stolu verovatno bi me izneli iz sobe u nesvesti, svrsih debeloj dok mi nije izvukla zadnju kap i jedva se odvukoh do stola sa klopom da povratim zivot. Sedeh sam par minuta uzivajuci u direktnom prenosu grupnjaka i zavijanju ljudskih glasova koji su cas bili rika lavova a cas zavijanje vukova i doba parenja. Prolazil su pored mene umazani spermom do kupatila i osmehivali se mojoj mladosti i naivnosti. Nisu mogli pretpostaviti kakva ce to bitanga postati jednog dana, kao ni ja usostalom.Nisam se bas cesto sastajao sa njima ali svaki put sam imao osecaj kad ih vidim da sam dosao kod najblizih prijatelja ciju tajnu umem da cuvam.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

nisam sigurno mili, pre erotike je bio start i to mnogo pre ...a moze o bacimo neku kintu za opkladu ako ste vec sigurni

Korisnik

Ma nema veze, pomjesao je Start i Erotiku

Korisnik

Za poceta, u Startu nije bilo oglasa