Liga sampiona sa zvezdasima

Kao I sto sam mogao pretpostaviti nije bila sama, valjda se plasi, pomislih kada sam cuo glaasno smejanje iz njenog stana. Vrata mi je otvorio mladic od dvadesetak godina pa sam u trenutku pomislio da nisam prolupao od ove guzve I pogresio stan.

– Dobro vece , da li je ona tu…- Eeeej ajde upadaj kriknu ona s druge strane sobe, to je moj drugar a ovo su Ivo I Sima iz Sombora, dosli suna utakmicu, pa da ne spavaju na stanici , to su mi prijatelji iz izvidjaca jos.

Prvi put cujem od nje da je bila u izvidjacima, sta li je izvidjala to samo ona zna. Pomislih da su braca blizanci jer su jako licili jedan na drugog.

-Aj da ti donese sestra tanjir, pravila sam becar paprikas, znam da volis, a ima I tulumbe posle vecere.

To je presudilo , pao sam na jebene tulumbe jer sam taman hteo da palim kuci da se ne guzim u nekoj fotelji jer ocigledno je guzva na trosedu. Na stolu vec tri flase vina su otisle u nepovrat, ona rumenih obraza, utegnuta u neki kostim I crne najlonke, zna ona vrlo dobro sta da obuce.

-E lep ti taj komplet- rekoh malo cinicno.

-Ma nisam stigla da se presvucem kad sam dosla s posla kad su oni naisli,jelda su slatki?– Vidi doneli su mi ruze…

-Sjajno,vino I ruze, dobitna kombinacija.

Decaci su gutali svaki njen pokret pogotovu kad prekrsta noge I nevesto vuce suknju na dole kao smerna gospodja,koja je vec je bila na pragu cetrdesete. Izvidjaci su se malo otrgli kontroli I ona skinu svoju blejzer I spod kojeg je nosila providnu belu kosulju koja nije puno sakrivala dve nabrekle dojke, bradavice su se nazirale I svaki put kad je ustajala od stola ostajali smo bez daha pokusavajuci da sakrijemo izbocine na pantalonama.

-Momci ajmo na tusiranje pa na spavanje, slozicemo se nekako, ko hoce moze I kuhinji da spava na dvosedu.

Ma jebo dvosed,pomislih ovo se ne propusta tako lako. Po sjaju u njenim ocima vidim sta se sprema, poznavao sam dobro njenu strategiju bluda.

– Nije vam hladno, nemam pidzame samo spavacice…

- Ma daj u tim godinama hladno...

Kako su dolazili iz kupatila tako su ostajali samo u boksericama I uvlacili se ispod jorgana. Ona je otisla poslednja u kupatilo I gotovo smo zadremali kad sam cuo kako zakljucava vrata I gasi svetla u kuhinji I hodniku. Sobu je obasjavala samo svetlost ulicne neonske lampe. Bila je u dugom bade mantilu I tako se uvukla u krevet do mene.

- Okreni se na drugu stranu , jeo si neki luk.

-Cevape, jebes cevape bez luka.

- Vruce mi je, ugusi ce te me.

-Pa skini bade mantil budalo prokuvaces.-rekoh gotovo sapatom.

Momci se nasmejase , znaci kurve, ne spavaju ni oni jos. Zbacila je bade mantil I privi se uz moja ledja, osetih njene bradavice I povukoh ruku unazad ka njenoj guzi, bila je bez icega.Luk joj je ipak smetao i okrenula mi je ledja I par minuta nisam znao sta se desava dok nisam cuo nesto nalik na poljubac. Ivo se zvalavio s njom iz sve snage I s puno strasti, prelazeci svojim sakama preko otkrivenih dojki , ljubeci joj bradavice jezikom je palacao po njima dok nisu gotovo utrnule, spustao se sve nize I izgubio ispod jorgana trazeci njenu picku ko pravi izvidjac. Uvijala se I kada je videla da je posmatram isplazila mi je jezik u znak izvidjackog pozdrava a drugom rukom je mazila Simu koji se nasao u cudu I kada je skinuo bokserice kita ga udari po stomaku, bas prava izvidjacka , ni velika, ni mala, a mozes da obesis kaput na njega. Iva izroni ko Nautilus ispod jorgana sav zadihan I sretnu se sa nasim pogledima odobravanja. Zbacio je jorgan sa nje i tada sam mogao lepse da osmotrim njegov komad jer je opkoracio I stavio ga joj u usta, ona povuce rukom I Simu da joj se priblizi I stade da lize dva glavica. Pa gde cu ja da stanem, pitao sam se u trenutku slabosti . Picka je bila na trenutak slobodna pa zaronih medju butine da dovrsim gde je Ivan stao. Jebao sam jezikom u cmar I ribicu ko da sam u u najboljim danima dok je ona gutala njihove kurceve.–Ajmo deco ko ce prvi da jebe, ja sam jebo onomad, pa cu na kraju, uvek sam za dojebavanje.Ona se okrenu cetvoronoske I ponudi se da je jebu otpozadi, Ivo je povuce za kukove I navuce na njegov palamar dok sam se ja podvukao ispod nje da nastavim sa obradom klitorisa , nastavljajuci jezikom preko Siminog kurca I jaja. Nije se bunio, verovatno ga tako ucili u skoli ali kada sam mu gurnuo jezik u guzu poce da strca po njenim ledjima, bio je u nokdaunu. Sima je jedva docekao I vec je bio na pragu da svrsi kada ga je zamolila da joj napuni dupe spermom. Lepo je kad zamolis nekog. Istu recepturu sam primenio I na Simi I on se savi uz prigusen jauk I stade da joj puni cmar toplom spermom. Ona gotovo proguta moj kurac I natera me da joj napunim usta. Decaci popadase po krevetu a ona nastavi da se zvalavi samnom dok I zadnju kap nisam pokupio sa njenih obraza.-Laku noc deco.,- rece I poljubi ih u obraz..a ja poceh da pevusim..I u sobi na belom jastuku I u sumi pokraj starog panja…evergrin uspavanku. I love you malena.

Kategorija:
Bisex erotske priče