Makarska

Leto je provodila u kampu pored Makarske sa svojim drustvom, dosao sam da je obidjem jer sam letovao preko puta na Peljescu. Iako u svojim tridesetim bila je dovoljno atraktivna da je u njenoj blizini bilo po nekoliko muskaraca koji su se borili za njenu naklonost.Bila je lepo izvajana i dalje je mamila uzdahe napaljenih decaka. Nije se krila, volela je naturizam i da se pokazuje, znajuci da mami svojom pojavom. Trudila se da bude predusetljiva prema meni kao starom ljubavniku koji je imao visoki prag tolerancije prema njenom ponasanju. Nije mi smetalo, jer sam znao da voli da flertuje i odavno sam odbacio ideju da zelim da bude samo moja,sto kaze nas narod-lepa zena, tudja zena. Upoznala me sa tri drugara iz Bosne, mladica koji su tek izasli iz srednje skole, maturanti na ekskurziji u pokusaju da zavedu atraktivnu beogradjanku.

Ocigledno da je sa jednim od njih bila nesto prisnija jer su se drzali za ruke dok smo se uputili ka jednoj od udaljenih uvala. Usput sam ih ohrabrivao u njihovim nastojanjima da ostave dobar utisak kod nje sto mi je davalo nadu u lep vikend na moru.Na maloj plazi brzo smo se poskidali goli i pojurili u vodu da rashladimo jaja uzavrela od hodanja i pozude. Nisam bio neki plivac za razliku od nje i brzo se vratih na obalu ostavljajuci njih cetvoro da uzivaju u vodenim sportovima. Gnjurili su jedno drugom izmedju nogu, prevrtali se i rvali uz smeh i vrisku. Povremeno bi decak s kojim je bila u vezi s njom razmenio po neki zagrljaj i poljubac, a sta se desava ispod vode nisam smeo ni da mislim. Doplivali su dou plicaka i decaci i ona legose potrbuske da bi pokusali da sakriju erekciju. Znao sam da jedino ja mogu da ih probudim i bacih im loptu da igraju odbojku u plicaku. Nisu slutili da sam tezak voajer u dusi, skakali su dok su im se kurcevi sve vise ukrucivali od mlataranja levo desno. Umorila se i ocigledno napalila od toliko kurceva na gomili.Izasla je iz vode i baci peskir ka njenom izabraniku-decaku vitkom i preplanulom sa ne bas velikom kitom ali dobre erekcije.

- Obrisi mi ledja molim te, sta si se ukipio.

Brisao je nezno a njegova erekcija se tesko sakrivala, legla je pored mog peskira potrbuske a decak pored nje, da bi se u jednom trenutku okrenula prema meni

- Pogodi sta drzim u ruci?

- To sto drzis u ruci u dupe zavuci.- pokusah nekim humorom da sakrijem svoje uzbudjenje

Pridigao sam se na laktove i video da mu lagano mazi kurac i jaja.

- Bas mu je lep, jel da?

- Ma savrsen, a ni ovi pored nisu losi-rekoh pokazujuci ka decacima pored koji su blenuli nista manje od mene u ovo dvoje.

Opkoracila ga je i polako se spistala bedrima ka njegovoj nabrekloj kiti dok im se usne napaljeno spojise i njena mokra plava kosa prekri decakvo lice.Decaci su stajali samnom sa strane kao da ocekujemo napad desantnih jedinica s mora i s kopna kao pazeci da neko ne naidje.Video sam da je mali toliko napaljen da ne moze ni ribicu da ubode i pridjoh da mu namestim kurcic da ne ispada iz napaljene i mokre picketine kako bi decak sto lakse usao u nju ( ja mu dodjem u celoj stvari ko neko tehnicko lice sto me je vrlo zabavljalo). Nekoliko puta sam mu vracao kurac u njenu usku ribicu jer ocigledno nije imao puno iskustva. Decaci koji su cuvai strazu pocese da drkaju i da prilaze sve blize nama. Legose pored nje i njihove ruke krenuse da halapljivo traze njene sise, dupe picku. Mali je brzo je svrsio, brze od zvuka a ja sam se trudio da spermu nezno razmazem po njenom telu.

- Ocete vas dvojica da jebete nesto ili ste jos uvek na strazi?- upitah "obezbedjenje".

Ona se okrenu na stomak i podize na laktove nudeci da je jebu odpozadi.Zbunjeni i uzdignutih kita pridjose jedan da je jebe u usta a drugi u ribicu , dve lepe nabrekle kite su naizmenicno ulazile dok sam je ohrabrivao i nezno milovao po kosi. Gusila se halapljivo puseci decakov kurac dok prvi potocic sperme nije krenuo niz njenu bradu, pogledala me suznih ociju zahvalno cedeci njegovu kitu do poslednje kapi sperme. Omaleni decak je i dalje nabijao njegov kurac dok smo ga svi navijacki ohrabrivali da je napuni a on u panici nije znao gde ce pre. Podvukoh glavu pod njenu karlicu i gurnuh joj jezik u cmar nabadajuci je dok nije pocela da se trza svrsavajuci zajedno sa decakom kome vlazna kita pade preko mog lica i pre nego je hteo da se izvini povukoh ga obalavljenog u svoja usta da pronadjem jos koju kap sperme, srecom nije se bunio i pocese svi trojica da se smeju.

- Ocu sad postati peder-pitao me malisa

- Neces- rekoh zadihan- tek kad te budemo jebali nas trojica 

-Ajmo, momci! Decak zgrabi svoj sorc i pobeze ka plazi trkom

- Cekaj bre a ja, pa kad cu ja da jebem.- upitah vise u sali.

- Dosta za danas momci vidimo se sutra, niste losi, bice od vas nesto - rece ona i poce da skuplja peskire.- Ajmo u vodu, sva sam se ulepila od sperme.

Sutradan sam otisao nazad a oni su gotovo plakali i molili da opet dodjem da ih opet vodim u provod.Sreo sam ih posle par godina u Sarajevu na Ilidzi, popili kafu i prepricavali nasa secanja. U jednom su bili slozni da je iskustvo bilo sjajno i jedno od najlepsih u njihovoj mladosti. A bogami nije ni meni bilo tako lose.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

ne naprotiv, jedan lep istinit dogadjaj... uspomene su jedini kapital koji nam niko ne moze oduzeti

Korisnik

Sve ove pričice iste, neka tvoja i tri dečaka. Neka neostvarena želja?