Stranci u žbunju

Koja je ženska varijanta lovca? Lovica, lovkinja ili samo girl-hunter da zvuči moćnije? Nije fer što smo isključene iz takve terminologije. Svakako, to je bio moj fazon kada sam odustala da budem birana i poželela da ja biram. Ne sumnjam u ukus muškaraca koji su mi se javljali, ali su jednostavno bili svi kao na traci, sa istim porukama na ovakvom sajtu koje su se ređale u nedogled:  Kako se zove Dama? (prikenja mi se redovno od reči dama, a još sa velikim D i pegla baca), Javi se nisam kući ali posle ti odgovaram (jedna od omiljenih), Crvena kosa znači da si živa vatra (pa normalno, sve crne i plave su živi led), Jesi li to ti na slici? (ne, furao mi deda takav stajling u mlađim danima), i neprevaziđena: Umeš li ti da pišeš?! Kako misliš da ostvarimo kontakt i uživamo zajedno kad nećeš da mi odgovoriš ni na deset poruka? (pošalje svakog meseca istu da proveri da li sam se opismenila). Ljudi su čudo, a kako da ih kriviš? Usamljeni, učaureni, frustrirani, tužni, pobesneli... i razni. Više muški, ali smarala me i jedna ženska kao njih petorica, a možda je i ona zapravo imala jednako dobar kurac koji sam propustila.


Rešim da se ja javim liku čiji profil duže posmatram, nije često na mreži, što mi govori da ima i neki život i interesovanja. Naveo da traži seks i prijateljstvo, bez nagoveštaja smaranja. Veza komplikovana, pa dobro, daj nekog komplikovanog, ovih prostih mi je već prilično dosta. Nema slike kurca, pa možda i valja, neće tu nešto da ga snima i nudi i meri sa ostalima, respect! Sav je nešto inkognito pa me još više mami i kopka, ništa ne pruža na tanjiru i traži da se sve istraži i pita. Pa ga pitam, javim se kratko. Odaziva se sledećeg jutra, još kraće. Drži me na kratkoj udici, hoće da se malo pomučim za taj kurac, hmm... Nastavljam. Pita i on, i stižemo polako do podele nekih fantazija. Čak je običan, ali mi je sad već pod tim velom misterije privlačan, i nije daleko od mene, što bi olakšalo da se pre sretnemo nego da razvlačimo tu napetu konverzaciju do beskraja. Nestane pa se vrati, pali ga da čekam i razmišljam. Razmišljam kako da ga ulovim i prolazi tu par dana, počinju ove vrućine i sve manje ti se sedi u stanu, sve više bi da izađem i pokupim taj plen kad bude spreman za uzimanje.


Ali nema klasičnu mušku psihu da se na svaku lako popali, a to me još jače osvaja. Pomislim da nije neki manijak, odvući će me u neki magacin, izjebati i zapaliti, neće od mene ostati ni dugmići. Ali ne odustajem ni posle te pomisli, možda baš bude za pamćenje pa je vredno svake žrtve, haha. Konačno mi otkriva ime u koje se odmah potajno zaljubljujem. Darko. Iz susednog je grada, slagao je nekoliko kilometara, valjda zbog nečega ne sme sve baš otvoreno da mi kaže. Malo se oslobodio, postavlja sve više pitanja, navlači na tanak led, ali ne dam se. Dok jedno veče više i to odlaganje izgubi smisao i predložim mu da dođe. Nećemo ni na moj ni njegov teren, provozaćemo se i videti da li idemo dalje od priče. Tu se već napalio od blizine susreta i pitao da mi pošalje sliku. Ne želim da mi slika bilo šta pokvari, hoću da ga vidim uživo, hoću sirovu energiju živog susreta i reči van interneta, kamera, poruka i zamajavanja. Pristaje. Ulovljen, još da vidim kakav je i šta ću da radim sa njim.


Skockam se kao nikada, ko da će me ženiti posle te vožnje. Osvojio me a nisam ga još ni videla! Šminkica diskretna, ali suknjica jako kratka. Mrak je već pao, i dok ga čekam razmišljam o slatkim rečima koje sam mu izmamila, izgledu koji će me iznenaditi ali sam ubeđena da bar nije ekstremno ružan, drkanjima koja mi je vešto prećutao komentarišući moje priče koje je navodno progutao u jednom dahu. Dobro je što sam ja prelomila, kaže usput, ko zna kad bi on skupio muda. Pa nemoj sad da mi ostaneš bez muda, jedva čekam da ih opipam. Čekam da se pojavi navedeni auto nadomak zgrade, nestrpljiva sam i već i mene hvata neka trema, biće ovo zanimljivo iskustvo. Nekoliko njih do tada već sam i zaboravila, sem jedne dobre jebačine isto van grada, nadam se da će ova biti i bolja, nešto mi u toj vreloj noći obećava. Radni je dan, treba mi brzinski fix, da se sredimo žestoko čim hemija proradi i rastanemo sa osmehom, da bar par sati dremnem pre prve smene.


Primećujem auto koji se zaustavlja u blizini. Prepoznaje mi i mahne da se približim. Jedva sam dočekala, stojeći tu tih sramnih par minuta kao prostitutka. Sve odiše svežinom, u autu čisto i mirišljavo kao da boluje od nekog opsesivnog poremećanja čišćenja. Deluje mi visok iako sedi, okrene se ka meni i pruža mi ruku. Sve je na njemu savršeno, izgleda super za naše godine, a ipak me nešto odmah odbije i preseče. Pa mi se znamo... Tanja-prošaputao je poraženo. Pa ti si ta Tanja...jebote nisam skapirao,ni pomislio... Nisam ni ja znala da si Rankin muž čoveče... Ranka je dugo radila s nama u firmi, a onda su je prebacili u drugi grad gde su svakako ona i muž planirali da uzmu stan.  Znala sam samo da su dobili sina, Marka koji se ne zove Darko srela sam samo nekoliko puta u gradu. Šta ćemo sada, hoćeš ipak na piće? Klimam glavom, da bar izađem negde kad sam se već toliko spremala,a osećam razočaranje kao da mi se pojavio rođeni tata ili brat. Nisam baš za zauzete, Marko, objašnjavam, ali on ne skoro i ne reaguje. Vozi i ćuti, kada vidim da se vozimo ka šumi a ne obećanom kafiću. Marko, neću ništa s tobom, vozi me kući! počinjem da histerišem, a on nešto mrmlja kao da odobrava. Nisi valjda neki siledžija?!povisim ton, a on se zaustavlja.


Izlazim iz auta pravo u šumu. Zapalim cigaru, on otvara svoja vrata i kreće neku glupu priču. Ja ne izgledam tako loše,Tanja...slušam ga s pola snage,muka mi je. Mogli bismo malo..neće znati Ranka. Ma idi bre budalo, Ranka mi stotinu puta pomogla, bila je iskusan radnik kada sam došla, sva spletena i neiskusna, ona mi je jedina pomagala. I sad treba tu sred neke šume da jašem muža koleginice koja je bila više nego korektna, koja se i dan danas uredno javlja, nikad ne zaboravlja moj rođendan i pita kada ćemo konačno popiti kafu. Možeš li makar da mi izdrkaš...na te lepe sise bar,tako lepe sise imaš-priča on, a ja sve dalja i korakom i mislima. Tanja ako nećeš idem ja onda,ulazi!viknuo je jer sam već odšetala. Kroz šumu se čuo neki nemir, garantovano ovaj deo služi takvima kao on, da dovuku neku budalu poput mene gde niko ne zna. Svi se jebu ovde,dolazio sam par puta-otkriva mi i sam. Lepo je veče,baš bismo mogli...Umukni!!viknem ja. I slušam neke zvuke poput uzdaha što iz daljine odzvanjaju, bar neko uživa. Ne seda mi se više u taj auto,a daleko mi je da se pešice vraćam. Nek ide dođavola, neki taksi ću da zovem kad prošetam. Puštam korak, čujem ga kako viče za mnom, ali nije izašao ni krenuo, nisam to ni želela, ali savršeno mu se jebe da me tu neka životinja napadne i pojede, nisam bolje ni zaslužila, ni izdrkati nisam htela.


Već je daleko iza mene kad čujem da pali auto i odlazi. Potpuni je mrak, ne nazirem pravac, bauljam kao izgubljena i obuzima me strah. Pratim mrvu svetla za koju u potpunoj tami i ne znam da li je svetlo, oči je ispunilo crnilo. Počinje da mi se spava, počinje od nervoze da mi se pije, puši, katapultira u svemir. Pratim svetlosnu tačkicu, čujem opet one uzdahe sad malo glasnije. Bar ću neku jebačinu da gledam po svemu sudeći. Kako neka jadnica drka nekom oženjenom a da možda i ne zna i nikad mu neće znati ni ime. Umazaće je od glave do pete a onda istovariti na nekom ćošku gde je i pokupljena, pa sutrašnja noć opet s nekom drugom, a možda će toj baš da prija, ta će biti udata i bežati od muža, pa će se tako razviti jedna divna romansa od mraka, šumskih korova i sperme i živeće srećno do kraja...Nešto mi je palo na glavu,stresla sam se,a srce je htelo da iskoči. Kao da je otpao deo grane. Odmakla sam se,skontavši da ne treba puno da šuškam jer će me u ovoj vukojebini naguziti prvi koji stigne, a već sam se ohladila, ne bi me pokrenulo više ništa, po golim nogama mi mile komarci i ko zna kakve bube, želim samo svoj krevet i zaborav, visoke štikle mi se krive po neravnoj zemlji, skroz utučena zamišljam da već u kadi punoj tople vode spiram svaki trag ove prašine i svako sećanje.


A onda mi se krv vratila u vene. Spori i smotani koraci nekako su me neopaženo izveli do čistine. Nije još niko mogao da me vidi, ali sam se ipak vratila korak u nazad da me zakrije visoki žbun. Koji sam voajer nisam ni znala! Vidim auto parkiran na čistini, a na haubi ispružene nečije ruke. Začudi me kako se nisu bolje skrili, valjda im se žuri. Pomeram se kroz žbunje tiho da priđem mestu sa koga ću bolje videti. Imam šta da vidim. Ruke na haubi pripadaju muškarcu srednjih godina, dok iza njega stoji nešto mlađi, i tuca ga nekim žarom koji u životu nisam videla. Obojica stenju kao da se bore za vazduh, a jebanje teče kao podmazano, ko zna koliko su dugo tu, pitam se koliko se poznaju, da li su se to veče skontali onlajn i odlučili, kao ja i ona budala, da ipak probaju. Uklapaju se kao puzle, vidim facu mlađeg jasno, čitavo lice mu se grči dok ovome zabija kurac koji ne mogu da vidim, a sve se u meni napelo i trese se kao da mene jebe, zavidim njegovoj ‘devojci’ što prima ovaj verovatno vanredan komad čim se tako ispružio da mu uđe do creva, vidim sad jasnije i njegovu glavu kad je malo podigne u ekstazi, nazirem kroz osvetljenu tamu njegovo oduševljenje i olakšanje koje je čekao i zbog koga je ovde došao.


Poželim da sam tu od početka njihove jebačine, da sam pratila razvoj situacije na vreme, svaki korak koji je ovome vodio, pa ga sada sama zamišljam, kako ga je molio za pola sata pažnje, za daleko vožnju od jedne i druge žene, od dece, u ovaj prostor bez vremena gde će biti ono što jesu, dve oslobođene zveri željne da se podsete iskonske strasti i dosegnu ono što mogu samo zajedno, što im niko drugi ne daje. Možda su najbolji ortaci koji su skontali šta ih privlači posle dvadeset godina. A možda je jedan prosto rekao da ne bira kad mu se prijebe, a ovaj to načuo i rešio da rizikuje i ove letnje noći počasti svoje gladnu rupicu dobrom kurčinom. Znojim se više od njih dok ih posmatram, šušnem dok se pomeram u svom nezgrapnom voajerskom transu, nisam verovala da ovakva scena može ovoliko da me napali, nije mi bilo strano i privlačilo me je, ali sam uglavnom samo pogledala neki pornić sa sličnom tematikom. Uživo je druga priča, krv u meni bukti, izliće mi se negde, niz noge ili na mozak, zajedno sa izlivom sperme ovog vrsnog jebača. Njegovi pokreti su bukvalno sportski ili baletski, toliko je navežban i savršen da ne znam ko mu ne bi dao. Ko zna na koji je fazon ovoga obrlatio, šta mu je obećao, možda je on njega nagovorio, ali u jedno sam ubeđena- ne kaje se sigurno!


Povukao ga je sebi sa haube, nasadio ga još bolje i dublje. I krenuo ponovo, uz mnogo glasnije stenjanje, kao da tek počinje. Navlačio ga je na kurac kao da svanuti neće. Trpao mu tu rupicu ne žaleći je. Već sam sigurna da im ovo nije prvi put, a svakako nije poslednji. Volela bih da ih ovako posmatram još koji put, koja sam ja ludača mislim, a sva sam vlažna i poludela, ipak ćutim kao zalutala veverica, neću da remetim nijedan potez, ovakvo uživanje ne sme da se prekine ma koliko bi mi leglo da i mene ovako razvali. Mirujem, gledam, sve su bučniji. Nema sna u šumi dok ovi ne završe. Ovaj ispod se skroz isturio, pa podvukao pod sebe ruku na svoj kurac koji vidim i nije mu uopšte mali, čak je dug dovoljno da ga neko poželi u sebi, možda baš ovaj jebač kada ga izjebe i zamene uloge, maštam ja dok jebač već kao da plače u grču, zaglavljen je u utrobi, pomera se sve ređe napolje, sve žešće i grublje na kratko ulazi, ne znam da li ga već filuje,samo vidim da ga konačno vadi, dok mlaz iz njegovog dečka osvežava suvo šumsko tlo. I vidim da mu je debeo, beo, svetli u pomračini. Pod njim velika jaja kao natečene loptice. Pantalone mu spale do članaka, ne može korak da napravi, čujem smeh kada se ovaj okrene i spusti na kolena. Jebač mu je nežno uzeo glavu u šake da ga podoji. Ulazi sada u njegova usta, najpre usporeno pa sve brže, jebe mu sada i drugi otvor, ovaj grca, guši se ali ništa ih ne ometa,i dalje traje ovo dugo,spontano, planirano pražnjenje, očigledno je konjski izdržljiv i ko zna koliko puta dnevno svršava i jebe. Drži ga ispod ušiju, sav spušten telom ka njemu, uliva svoj sadržaj kurca duboko u partnerovo grlo. U meni se sve grči kao u njemu, ni ne slute kome su još doneli užitak negde u žbunju, a možda ih to i pali,možda bi mi čestitali na izdržljivosti i orgazmu koji je bio neuporediv sa bilo kojim. Ulovila sam ipak nešto, a to nije bilo za bacanje.


Gledala sam kurac friško izvađen iz usta,pitajući se koliko je vreo, i dalje je velik, a ovaj donji ga još liže,mulja mu ga jebač uz obraze, nasmejan,  kaže mu nešto i ovaj se podiže. Nasmejali su se zajedno tako slatko da sam pomislila da znaju da ih posmatram pa se meni smeju,ali definitivno sam ostala u senci. Pomislila sam tužno kako Marko već odavno hrče pored svoje Ranke dok ja žrtvujem poslednje minute sna gledajući dva muškarca. Zevam, žedna sam, opet mi se pali cigara, a olakšanje one nervoze sa orgazmom je došlo kao da sam upravo isto doživela,bez direktne pažnje, i nisam verovala da je moguće tako kao treća strana samo kroz posmatranje. Ne mogu da ih čujem šta govore i to ne mogu da oprostim, a nisam nikako mogla prići bliže. I nisu zamenili uloge, valjda to ne ide tako kako ja poželim, ipak nisam režiser ovog neobičnog filma nabijenog besprekornim tucanjem i nekom nežnom i snažnom upornošću s kojom su bili do kraja posvećeni. Možda se baš vole, ko će ga znati. Ušli su u auto i začulo se otvaranje nekih limenki. Nazdravljaju bez mene, jebe im se za ožednelost publike. Ispili su brzo to što su pili, dve glave jedna ka drugoj u burnom razgovoru kao da sumiraju utiske o nečem sasvim desetom. Odvezli su se nakon par minuta,a ja se vratila na mesto gde sam ostavljena, hvatajući signal da pozovem taksi. Brzo me je savladao težak i čudan sladak san, ništa mi nije smetalo kao da je sve potaman, nisam imala snage ni da se skinem i istuširam. 

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Da se umesa pa da najebe

Korisnik

odlicna...
ali mogla si se i umesati.....

Korisnik

Sjajno, izvan stereotipa

Korisnik

pa kako nisi vatra ,zna raja:)

Korisnik

Heart