Vatrena kolegica među kancelarijskim registratorima

Priča koju pišem je istinita, dakle, nije plod mašte i doslovno svaki detalj je tačan.....

Amela je bila crnka koja je u firmi gdje radim (Javno preduzeće) došla na posao pravnika, na određeno vrijeme od godinu dana. Dama zanosnih oblina, grudi četvorka sa nešto većom guzom i prejebeno zavodničkim pogledom, kojem ne može odoljeti ni najvjerniji muškarac (što ja svakako nisam bio). Oboje smo u braku. Danima smo se sretali na poslu u zgradi koja ima devet spratova i mnogo zaposlenih, ali, kako je bila nova radnica, i nismo ulazili u komunikaciju izuzev: "Dobro jutro kolega/kolegice". Prvih petnaestak dana sve se svodilo na kurtoazno pozdravljanje, ali sam primijetio da svojim zavodničkim pogledom, prati svaki moj korak kada se srećemo po hodnicima preduzeća. Tek nekako što su prošle dvije sedmice, jednog jutra na viber mi je stigla poruka, sa nepoznatog broja, tačnije bila je potpisana kao Amela S., jer joj broj nisam imao u kontaktima. Sadržaj poruke glasio je

"Zgodni, jel ti to mene ne primjećuješ, hoćemo li se ovako godinu dana pozdravljati strogo poslovno“?

Na prvu, nisam zaista pomislio da se radi o njoj, misleći da je neka greška, tj. da je poruka poslana na pogrešan broj, ali sam ušavši na profilnu sliku na viberu odmah skontao da je riječ o novoj kolegici, pravnici zanosnih oblina, bujne kose i prezajebanog zavodničkog pogleda.. Kasnije ću saznati od nje, da je od zaštitara sa recepcije iz naše firme tražila moj broj, rekavši da joj trebam nešto u vezi posla i da ne može da me nađe u kancelariji. Na njenu poruku odmah sam odgovorio.

"O pa zdravo kolegice, naravno da nećemo, vjerujem da ćemo se dobro upoznati?".

Narednog dana na ulazu na kapiji u firmi, namjerno sam se zadržao prilikom parkiranja malo duže, spazivši u retrovizoru Amelu kako se automobilom tik iza mene dovozi na posao.

"Dobro jutro kolegice, evo, da se i zvanično upoznamo", rekao sam, na što je uz osmijeh, sa biserno bijelim zubima odgovorila.

"Pa konačno kolega".

Istoga dana, sretali smo se na poslu, a ja sam negdje oko podne viberom njoj poslao poruku rekavši, "Što god ti treba javi se, znam kako je biti novi, tu sam za svaku pomoć".

Nije joj dugo trebalo da odgovorom počne buditi moju maštu.

"Baš sve možeš pomoći", stavivši na kraju poruke smajlija koji namiguje.

Pošto sam po prirodi avanturista i đavo mi nije dao mira, odgovorio sam.

"Da, baš sve, ne mora biti samo posao".

Vrlo brzo naš razgovor krenuo je slanjem dvosmislenih poruka, iz kojih sam zaključio da je Amela osoba koja se na mene loži, što mi je itekako odgovaralo, a malo je reći da je bilo obostrano. U našem dvosatnom dopisivanju na poslu, tokom radnih zadataka, i moru dvosmislenih rečenica, u jednom momentu sam se odvažio.

"Kolegice, ne znam da li smijem primijetiti, ali imate lijep osmijeh i predobre usne".

Nije ni njoj mnogo trebalo da odgovori.

"Da, usne su mi čarobne, mogu svašta".

Logičan naredni korak je bio, riskirati ili ne, a kako su se karte otvorile, nisam se libio da napišem.

"Toliko su čarobne da ih zamišljam."

Ubrzo nakon te moje poruke, na viberu je pisalo "Amela typing" i sa nestrpljenjem sam očekivao odgovor, nadajući se da neću biti "odjeban". Njena naredna poruka je glasila

"Znam da sad zamišljaš moje usne na svom kurcu, koji ti se lijepo ocrtava na farmericama".

Istog momenta, kurac mi je počeo pulsirati jer sam od silne želje i misli o njenim usnama koje punim svojim kurcem, doslovno mogao zamisliti kao da ga zaista drži u svojim ustima. Zamišljao sam je kao porno divu, koja uživa u seksu i koja bi postidila svakog muškarca svojim seksualnim umijećem.

„Šteta što smo na poslu", odgovorio sam joj, ali Ameli ni to nije predstavljalo problem i samo je kazala, "takav frajer, a boji se seksa na poslu? Tvoje je samo da ostaviš ključ sa unutrašnje strane brave i da raskopčaš šlic na pantalonama".

Iskreno, niti mi je to bio prvi seks na radnom mjestu, niti sam vjerovao na prvu da je ozbiljna, ali sam bio znatiželjan. Ključ od kancelarije sam ubacio u bravu s unutrašnje strane i čekao da vidim koliko je nova kolegica hrabra i luda. Kroz par minuta otvorila su se vrata kancelarije. Kroz njih je prošla kolegica u bijeloj košulji, kroz koju su se jasno ocrtavale velike grudi. U teget plavoj suknji, mrežastim štramplama i povećim štiklama, ložila me je čak i obučena. Zaključala je vrata i osmjehnula se.

„Pa nisi raskopčan“, kazala je prilazeći mi, uz osmjeh na licu.

Bez mnogo priče pričla mi je i svojim nježnim rukama sa crvenim lakom na noktima otkopčala je šlic na farmericama. Moj nabrekli kurac počeo je pulsirati, a dodir njene ruke činio ga je doslovno divljim. dok ga je polako mazila svojom rukom prišla je mojim usnama i počela me ljubiti, a zatim se sagela.

„Tačno je onakav kakav sam i mislila, tvoj kurac je baš za moje usne“, kazala je.

Vrlo brzo moj kurac se našao u njenim ustima, a kombinacija njene ruke i usana bila je savršenstvo kojem se ni u ludilu dan dva prije nisam mogao nadati. Sve brže i žešće Amela je usnama i rukom počela drkati moj kurac, polako stenjući, kao da ga jaše.  Od prethodne silne mašte, nije mi dugo trebalo da svršim. Nekoliko minuta njenog umijeća bilo je sasvim dovoljno da joj usta napunim vrelom spermom, koju je sočno progutala.

„Vidiš, usta mi i jesu čarobna“, rekla je uz osmijeh i laganim korakom otišla iz mog ureda.

Narednih dana viđali smo se na poslu, ali nismo razgovarali na temu onoga što se desilo u uredu. Naš prvi naredni susret desio se kroz tri dana, a ja sam ga detaljno isplanirao. Na devetom spratu naše firme nalazi se kancelarija arhive, kojoj samo ja imam pristup. Reklo bi se idealno mjesto za prvi seks s novom kolegicom.

U vrijeme pauze, samo sam joj poslao poruku.

„Kancelarija 910, ključ je opet s unutarnje strane, ako želiš dođi“.

Čekao sam desetak minuta, kad su se začula vrata. Amela se pojavila u uskoj pamučnoj haljini do koljena.

Odmah nakon što ih je zaključala, krenuo sam u akciju. U polumračnoj prostoriji između registratora, prisloni sam je uz zid i počeo divlje ljubiti, spuštajući se jezikom preko vrata prema dekolteu. Rukama sam joj zadigao haljinu i prihvatio se njene perfektno dobre guze, a prsti su lagano ispod tangi krenuli ka njenom već vrelom i mokrom klitorisu. Svokao sam joj haljinu, a crne tange i grudnjak savršeno su pristajali na njene obline. Amela se ubro našla na koljenima.

Raskopčala je moje farmerice i počela je divlje pušiti moj nabrekli kurac. Kosa svezana u rep, i njen pogled prema meni, dok ga rukom sa crvenim i prelijepim noktima navlači usnama, ložili su me na max!

„Želim da mi je poližeš“, kazala je nakon što se podigla sa koljena, ne ispuštajući moj kurac iz svvoje ruke.

Raskopčavšđi njen grudnjak, predivne grudi sa velikim ukroćenim bradavicama zatalasale su se ispred mojih očiju. Uzela me je za kosu i privuka grudima, koje sam kao malo dijete željno sise, prihvatio usnama. Ljubio sam joj grudi a bradavise su bile tvrde kao kamen.

Postavio sam je na stolicu, tako da se naguzila prema meni i svukao tange. Red je bio da joj se odužim jezikom. Prekrasna uska pičkica, izbrijana i svježa, već je uveliko bila vrela. Sa nešto izražajnijeg klitorisa već se slijevao sok koji se lijepio za butine. Sada sam ja na koljenima. jezikom sam prelazio njene butine kupeči tako sočne sokove, a Amelino lagano stenjanje u početku sve me je više palilo. Ubrzo sam joj rukama račirio pičkicu i jezikom sve više ulazio u nju. Sve je više stenjala.

„Nastavi, ne prestaj, moram svršiti od tvog jezika“, govorila je uz sve jače stenjanje.

Sisao sam njen klitoris sve jače i jače, Vrela pičkica bila je sve mokrija, a sokovi su se sve jače sljevali niz butine. Klitoris joj je bio već dobro krut. Rukama sam joj sve više širio pičkicu, a jezikom prelazio od vrha klitorisa do prelijepe rupice na guzi. Moj jezik radio je sve brže, a njena pičkica bila je sve mokrija.

„Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh, svršavaaaaaam, jebote kako mi je dobro ližeš“, kazala je drhteći, što je bio znak da je doživjela itekako dobar orgazam.

Nije se pomijerala, a još neko vrijeme drhtala je ko srna u strahu.

U istom položaju koji je zauzela kada sam joj lizao pičkicu, stojala je kada sam joj prišao s leđa i nabreklim glavićem kurca počeo trljati klitoris. Stenjala je sve jače, a moje trljanje njenog klitorisa kurcem, uz kombinaciju masiranja rupice na guzi glavićem, doslovno ju je izlušivalo.

„Hajde molim te, stavi mi ga, ne muči me više. Želim te jako“.

Ubrzo sam je poslušao. primio sam je za kukove i snažno zabio svoj tvrdi kurac u mljecavu vrelu pičku. Osjetio sam vrelinu kao nikada do tad. Držeći je za kukove navlačio sam je sve intenzivnije, a Amela je sve jače i jače stenjala.

„Luđače, tako dobro jebeš... Mmmmmmmm, nemoj prestajati“, govorila je.

Svo vrijeme dok sam je jebao zguza, Amela je svojim nježnim prstićima drkala svoju sočnu pičkicu.

Odjednom me odgurnula od sebe i rekla:

„Sad ti sjedi“.

Obrnuli smo se i Amela se uskoro našla na meni. Jahala me je divlje, miješala kukovima i kurvanjskim pogledom uz osmijeh, grizući svoju usnu, gledala me ravno u oči. Njeno umijeće na kurcu bilo je fantastično, a bujne grudi sve su se više klatile.

„Mmmmmm, kako dobro jebeš“, govorila je dok se izvijala na mom kurcu.

Nakon toga je ustala i sjela na obližnji sto, raširenih nogu prema meni. Položio sam je na sto na leša, raširio joj noge i kratko ponovo kurcem protrljao njenu pičkicu.

„Želim da svršiš u mene, ako nemaš ništa protiv. Hoću da osjetim tvoj vreli mlaz u pičkici, kako sam ga prije par dana osjetila u ustima. I ne brini, pijem kontracepciju“, kazala je.

Podigao sam njene noge na svoja ramena i privukao je na kurčinu. Lagano sam ušao u nju i sve intenzivnije je puno. Obožavam gledati njene čvrste grudi sa nabreklim bradavicama kako se njišu dok je jebem. Stenjala je sve jače i jače i grizla svoju usnu, držeći se objema rukama za ivice stola.

„Mmmmmmmm luđačeeee, svrašvaaaaaaaam“, govorila je dok sam je sve jače i jače punio.

Onako drhtavu, nisam je prestajao puniti a njen pogled i crveni lak na noktima dok je sada već dirala svoje sise, bili su sve veči faktor mog loženja. Jednom rukom sa sisa prešla je na klitoris kojeg je dok sam punio njenu usku pičkicu, sve jače trljala. Tada sam i ja došao na red.

„Slijedi punjenje, rekao sam tihim glasom“, a njen osmijeh na licu, bio je osmijeh zadovoljstva.

Vrlo brzo mlaz moje vrele sperme ušao je u njenu mokru pičkicu, baš onako kako je željela.

„Mmmmmm, kako dobro prskaš“, zadovoljno je izustila.

Nakon par minuta predaha zazvonio joj je telefon.

„Eeeej ljube. Ma evo posla preko glave, ne znam gdje ću prije. Hajde čućemo se kasnije samo da nešto završim“, kazala je u telefonskom razgovoru.

S „druge strane žice“ bio je njen muž.

Kategorija:
Strejt erotske priče