Jebozovna kolegica, medicinska sestra, koja se "odužila" zbog konkursa

Seks na radnom mjestu. Savršeno zar ne? Donosim vam još jednu, do u detalje istinitu priču, koja se dogodila u firmi gdje radim. Nedavno sam pisao priču o avanturi sa Amelom, crnkom iz pravne službe, zanosnih oblina. Uostalom, nadam se da vam se dopala priča pod naslovom "Vatrena kolegica među kancelarijskim registratorima"....

Za razliku od Amele, Melisa je bila drugi tip osobe. Manekenske građe, manjih grudi, skroz male, ali savršeno čvrste i sočne guze, plavuša sa paž frizurom, neodoljivo plavih očiju, i izražajnijim usnama koje je korigovala hijaluronom. I na sve to još, zamislite, medicinska setsra! Wooooow. pa zar može bolje?

U našu firmu prijavila se na konkurs za medicinarku, a na moju, a očito i njenu sreću, bio sam predsjednik komisije za prijem novih radnika. Poznavao sam je od ranije, onako, što bi rekli iz grada, sa izlazaka. Sretali smo se po barovima, pubovima, ulicama i kao i svi poznanici, uvijek, više kurtoazno pozdravljali. Od tridesetak kandidata, Melisa je ispunjavala sve kriterije. Naravno, one koje muškarac zamilšlja u svojoj glavi. Ubrzo je primljena i počela je raditi.

Po dolasku na posao prvog radnog dana, sreo sam je u holu firme, te joj poželio dobrodošlicu.

"Dobrodošla kolegice, zaista si bila najbolja na testiranju", rekao sam uz osmijeh, namignuvši joj.

Uz osmjeh je kratko odgovorila: "Hvala, Nisam znala da radiš ovjde, nadam se da ću opravdati povjerenje", a zatim se udaljila prema liftu, dok sam ja zurio u njeno malo dupence koje sam želio jednog dana napuniti.

Uvijek sam maštao, kao vjerovatno i većina muškaraca, da jebem medicinsku sestru. Srećući Melisu koja me je intrigirala još od ranije, želio sam tu želju i ostvariti. Pauze je provodila u kafeterijama, kojih u našoj firmi ima na više spratova, kao i većina medicinara. Jednom sam se u vrijeme pauze uputio do kafeterije, zatičući je dok pije kafu i puši cigaretu. U kafeteriji je bilo još nekoliko kolega, koji su se ubrzo vratili svojim radnim zadacima. Gledao sam je kako uvlači dim cigarete, pažljivo promatrajući njene punačke usne. Zamišljao sam kako njima pohotno oblizuje moj kurac. Zajedno sa ostalim kolegama ustala je kako bi nastavila sa poslom, a ja sam je namjerno zadržao pitajući je nešto u vezi posla, samo kako bih dobio na vremenu da ostali izađu iz kafeterije, što mi je i uspjelo. Ostali smo sami.

"Jesi li se snašla mlada damo", pitao sam je smiješeći se, zureći namjerno i pohotno u njene usne.

"Jesam", odgovorila je.

"Hajde zapali još jednu sa mnom. Posao neće pobjeći", dodadoh, nudeći je cigaretom, što nije odbila.

Zapalila je cigaru i naslonila se na natkasnu u kafeteriji, stojeći ispred mene. Na sebi je imala usku bijelu suknju, kratki bijeli sako, svijetloplavu majicu i jedan jako bitan detalj. Dioptrijske cvike sa profinjenim, sexy okvirom, onako, rekao bih mačkastim...

Šutili smo neko vrijeme stojeći na par desetaka centimetara jedno od drugog. Gledala me je u oči i smijala se blago. Malo sam se, iskreno čak i izgubio, ali sam se brzo "dozvao".

"Baš ti je mama rodila lijepe usne, a i uklapaju ti se sa bojom očiju te cvikama", rekoh joj, ne skidajući pogled sa usana.

"Hvala, ali nije sve do mame, ima tu i korekcije hijaluronom, ali ne previše, pa svi misle da su prirodne", odgovorila je ispuštajući dim iz usta, sa kojih nije skidala osmijeh.

Nisam se dugo dvoumio. Nakon, ponovo kraće šutnje stavio sam ruke na Melisina ramena. Nije rekla ni riječ niti se povukla ili pobunila. Meni sasvim ok znak, da osjetim te usne. Privukao sam je sebi i onako blago, reklo bi se filmski, naslonio njene usne na svoje, gledajući je ravno u oči. Stavila je je svoje ruke oko moga vrata, a moje su se polako spuštale prema njenoj guzi. Poljubac je trajao oko jedne minute, a kad sam je već čvrsto primio za malo, slatko utegnuto dupe, trznula se.

"Bježi jebote, hoće li još neko ući pa nas vidjeti. Ne radim ni sedmicu dana", kazala je prethodno me blago odgurnuvši od sebe.

Meni je to bilo sasvim dovoljno da osjetim usne, ali i znak da će mi Melisa sasvim sigurno u prostorijama firme pušiti kurac ubuduće.

"U pravu si. Ali znam gdje nas niko ne može vidjeti i naći u ovoj zgradi. P.S. imaš predivne usne, nadam se da neće ostati na ovome", rekao sam joj.

A ona je dodala.

"Ko bi rekao da si takav. Djelovao si mi potpuno poslovno, a ni u kafanama gdje sam te sretala, nisi odavao dojam švalerčine", kazala je, nasmijavši se, a zatim iz džepa od sako izvadila crveni karmin te "popravila" usne.

Nardenih dana smo se često sretali na poslu, nekad namjerno kad ja tako napravim, nekad zaista povodom radnih zadataka uprave gdje pripadam i medicinskog sektora gdje pripada Melisa... "Učvrstili" smo poznanstvo šaleći se na razne načine, što je bio moj cilj i priprema, da je kao i Amelu, jednog dana odvedem u prostorije arhive, među registratore.

Melisa je svakodnevno obilazila spratove i pacijente naše ustanove, pa je tako prolazila i devetim spratom, gdje je obilazila pacijente, a na tom spratu bila je i arhiva. Prošlo je možda i mjesec dana, Melisa i ja smo se znali tajno u prolazu "pofatati", padali su tu i poljupci, sve do jednog vikeda, kada je ona bila u dežuri (što sam ja naravno isplanirao).

Ja nisam radio vikendima, ali sam taj dan "Eto, baš nešto morao do posla, da sredim arhivu"... Ušao sam u firmu i pravo otišao na deveti sprat, čekajući da Melisa prođe u vizitu... Čekanje nije bilo dugo, naišla je i zatekla me kako otključavam vrata arhive, iznenadivši se jer je znala da ne radim vikendima.

"Otkud tebe? Zar gospoda radi vikendima?", pitala je smijavši se, a dobila je i moj odgovor: "Imam nekih ranije preuzetih obaveza", uzvratio sam joj sličnim osmijehom.

"Jesi li u gužvi, hajde ovamo da pijemo kafu", pitao sam je.

Odgovorila je: "Doći ću, ali moram prvo do ambulante da nešto ostavim. Koliko ćeš ostati na poslu", pitala je.

"Sve dok ne obavim što trebam", odgovorio sam, dok sam uz osmijeh zurio u njene usne.

Ušao sam u kancelariju arhive, ostavio otvorena vrata, sa police uzeo jedan registrator, i papire iz njega razastro na sto. Jer, ipak sam "došao da radim". Nedugo zatim ušla je i Melisa. Uska crna majica kratkih rukava i bijela medicinska uska suknja, elegantno su otkrivali njen seksipil. Ljetni je period, na bosim nogama, sa savršeno urednim rozim noktima, imala je samo bijele sandale. Istu boju noktiju imala je i na rukama. Onako njegovane, ruke kao stvorene da se u njima za koji minut nađe moj kurac.

Sjela je preko puta mene. Prilikom sjedanja prekrstila je noge, a na trenutak su ispod suknje "sijevnule" bijele tange.

"I, gdje je kafa", pitala je, ponovo se smijejšeći.

Odgovorio sam.

"Kafu ćemo piti u restoranu. Zvao sam te da odmoriš, pauza je, a i ljepše je u tvom društvu, nego biti sam".

Već ranije sam odlučio da ću bez puno otezanja i gubljenja vremena preći na stvar. Ustao sam sa stolice, zatvorio te zaključao vrata, a onda prišao Melisi, pružajući joj ruku. Dala je svoju ruku, a ja sam je povukao da ustane. Odmah sam je primio uz sebe jednom rukom, a drugom sam je lagano uhvativši za vrat, privukaoka usnama i počeo ljubiti. Sada to već nije bilo kao prvi put ovlaš, nježno, već onako strastveno, jer sam već odavno želio i razmišljao kako ću je jebati. Nije se bunila. Svojim jezikom pokazivala je još prilikom poljubaca, da je bila svjesna da u arhivu ne dolazi na kafu. Moja ruka ubrzo je bila ispod njene majice, grudnjak raskopčan. Ruka je ubrzo prešla na njene sjajne grudi. Čvrste, bradavice kao kamen već nabrekle. Grudi šakerice, tačno one koje stanu u šaku. Svojom nježnom rukom, Melisa je vrlo brzo uhvatila moj kurac, koji je već pulsirao i gorio od želje da uđe u njenu pičkicu, koju sam zbog njene konstrukcije smatrao onako, slatkom, sočnom, malom i uskom. Skinuo sam joj majicu, sa ramena spustio već raskopčali grudnjak.

"Moram li baš sa sebe sve skinuti", kazala je, smiješeći se, gledajući me svojim zavodljivim plavim očima, ne puštajući moj kurac iz svoje desne ruke.

"Pa nećeš baš sve, te "cvike" ćeš ostaviti na sebi", odgovorio sam.

"hahahhaha, bleso jedna, jel te baš cvike pale".

"Ne pališ me ti sva tako sitna, jebozovna, a cvike ti se samo uklapaju sjajno. Po njima i po licu želim svršiti", odgovorio sam, stisnuvši je za ramena, dajući joj do znanja da sjede na stolicu.

Nakon što je sjela na stolicu, skinuo sam majicu, na meni su ostale samo pantalone, te se primakao Melisinom licu. Moj kurac bio je nadomak njenih usana, dok je sjedila na stolici. Otkopčala je kajiš, zatim rajfešlus, spustila bokserice malo ispod mojih jaja, koja su bila puna sperme, te ga bez razmišljanja uzela ustima. Desnom rukom primila me ne za jaja i korijen kurca, dok je lijevom uhvatila za moj guz, kao da mi ne da pobjeći, dok je usnama prelazila po cijelom kurcu, jajima a jezikom masirala moj glavić. Sve ga je jače i strastvenije pušila. Tačno se vidjelo da uživa u mom nabrekom kurcu, na kojem su vene poiskakale kao da će prsnuti. Dok je divljački dudlala kurac, ispod mačkastih jebozovnih "cvika" zurila je ravno u moje oči. Tačno je osjećala šta me pali.

Toliko je dobro pušila kurac, da sam mogao svršiti odmah. Pomalo je cvilila i stenjala, kao da dok moj kurac puši, na drugi se istovremeno nabija.

"Mmmmmmmm, kako ti dobro stoje ove vene po kurcu. Jedva čekam da ga osjetim u sebi", kazala je drkajući ga i sjedeći me gledajući u oči.

"Ustani", rekao sam, a nda sam joj skinuo suknju koja je ubrzo završila na podu.

Melisa je po mojoj želji ubrzo završila na stolici meni okrenuta odzada. svukao sam joj tange ispod kojih se ukazala božanstve, mala, izbrijana i uska mirisna pičkica, koja je baš kao i moj  kurac bila vrela. Prelijepe usnice njene pičkice stidljivo su krile božanstveni klitoris, koji se samo na trenutak nazirao na samoj uskoj rupici. Sageo sam se na koljena, rukama nježno raširio njenu malu guzu, i polako počeo da je ližem. Da, krenuo sam baš od guze, slatke male rupice na njenoj guzi, koju sam obrađivao jezikom, čekajući da iz pičkice doslovno poteče mlaz.

"Aaaaaaah, kako ti je dobar jezik. Poliži mi je malo molim te, želim tvoj jezik u pički", rekla je molećivim glasom, dok je sve jače i neobuzdanije stenjala.

Udovoljio sam njenoj želji i vrlo brzo se sa guze, jezikom spustio na klirotis. Divljački sam ga lizao, a iz njega su kao iz nekog nepresušnog izvora stalno curili mirisni sokovi. Osim što joj je sva guza uključujući i butine bila mokra, i moje lice je bilo svo od sokova iz njene vrele pičkice. Brzo je svršila oralom, a onda rukom odgurnula moju glavu i ustala sa stolice.

Grizeći usnu, gledajući me u oči, zagrlila me je čvrsto, a onda zaskočila te oko struka zagrlila i nogama. Jednom rukom je uzela moj kurac i namjestila ga ravno uz svoju pričkicu, te skoro naređivačkim glasom naredila. "Tucaj me uz zid!".

Nije da mi je bilo mrsko poslušati je. Brzo sam je prislonio uz zid, a njena idealna kilaža (cca 52 kg) te fleksibilno i lijepo građeno tijelo, olakšavali su mi savršen seks sa predobrom medicinskom sestrom. Jebao sam je snažno uz zid, a na momente je doslovno jecala.

"Tako me dobro jebeš, "navući ćeš me" na ovo, pa ti onda valja svaku pauzu koristiti da mene jebeš", govorila je stenjući, ali uz blagi osmijeh.

Nakon zida, na red je došao i sto. Skinuo sam je sa sebe i podigao na sto, te okrenuo u "dogy" pozu. Prišavši joj odzada, masirao sam joj pičkicu glavićem od kurca, a zatim glavićem počeo tući i po rupici od guze. Dok se jednom rukom oslanjala na sto drugom je lagano počela drkati svoj klitoris. Rozi lak na prejebeno urenim noktima i ženstvenim rukama, palio me je do iznemoglosti.

"Nastavi drkati pičkicu rekao sam joj", stavljajući svoju kurčinu u njenu usku rupicu.

U početku nešto laganiji ritam, sve se pojačavao, a njena uska pičkica i mala čvrsta guza, kao da su se rastavljale od mog nabvreklog kurca. Sve sam je snažnije tucao, a moja prepuna jaja, lupala su od njen klitoris koji je Melisa mazila svojim prstima.

"Aaaaaaah, kako me dobro jebeš, ne želim nikada da silazim s tvog kurca. Ti si jebena životinja i žeim da i ga staviš u guzu", jecajući je progovorila.

"Želja nam je obostrana, ali ostavimo to za drugi put. Ne moramo sve odjednom", rekao sam joj.

"Mmmmmm želim te u guzi. I ok, drugi put ali da znaš, moraš biti pažljiv, imam malu guzu i rupicu", kazala je, dok je silazila sa stola, jer je naredna na redu bila stolica.

Sjeo sam na stolicu i povukao Melisu u svoje krilo. Lagano je prstićima dodirivala pod, te se kao propinjući i odgurujući od pod, počela nabijati na moj kurac. Svo vrijeme držala je ruke oko moga vrata, dok su moje bile snažno pričvršćene za njenu guzu, pomažući joj da se što bolje nabije na moj kurac.

Nakon par laganih pokreta guzom dok me je jahala, osjetio sam drhtaj u njenom tijelu.

"Aaaaaahhhhhhhhhhhhh, mmmmmmmm, kako jeeee dooooobroooooooooo", govorila je Melisa, svršavajući po drugi put, ovaj put na kurcu.
Nakon svršavanja je zastala. nije više bilo pokreta guzom i njihanja kukovima. Doslovno je sjedila na mom vrelom tvrdom kurcu, ljubeći me lagano po usnama i vratu.

"A sada ti, luđače" izustila je uz osmijeh.

Kleknula je na koljena dok sam sjedio na stolici, usnama i rukom uzela je kurac ispod mojih jaja i počela ga kurvanjski pušiti i drkati, namjerno stenjući i ispuštajući neki jebeno dobar zvuk, koji me je ložio. lizala mi je kurac od jaja do glavića, masirajući ga istovremeno i usnama i jezikom. sama sebi ga je nabijala do grla, tjerajući se doslovno na povraćanje, i ne znam više jesam li bio mokar od njene pljuvačke ili predobrih sokova iz njene vrele male pičkice.

Sve snažnije i snažnije mi je dudlala kitu, a rukom sve više stezala i drkala. Konačno je došao momenat, a Meli ga je osjetila!

skinula je usta s mog kurca, još snažnije ga stegla nježnom rukom sa prelijepim noktima, te dok se smijala i grizla usnu, gledala me je kurvanjski u oči.

"uuuuuuuuh" samo sam izustio, a snažan mlaz je prsnuo onako kako sam želio, a ona upamtila s početka našeg seksa. Vrlo brzo mojja sperma se našla na njenim "cvikama", usnama i obrazima. Kada ga je potpuno ispraznila, još jednom je usnama i jezikom sočno oblizala moj glavić a onda zadovoljno ustala na noge.

"Jesi li ovako zamišljao? Eto, po "cvikama"", rekla je nasmijavši se navlačeći na sebe tange.

"Da, zato  i služe takve jebozovne cvike", zadovoljno sam odgovorio.

"Eto, ti sad možeš nastaviti sa sređivanjem arhive, a ja sam završila s pauzom i moram na posa", rekla je navlačeći majicu.

"I da znaš, ostao si mi dužan "u guzu", pa ti sad vidi hoće li to biti neki radni dan ili ćeš opet imati "posla" u mojoj dežuri", kazala je, nasmijavši se, zatvarajući vrata i izlazeći iz kancelarije.

Nastavak priče o seksu u guzu slijedi nekom drugom prilikom :)

Kategorija:
Strejt erotske priče