Pukovniku nema ko da pusi

Pukovnik je bio vec u svojim pedesetim, upoznao sam ga jednog leta kod nje u njenom stanu na Zvezdari. Bio je u dobroj kondiciji iako 20 godina stariji I od mene I od nje, delovao je atraktivno I sportski jer je kao pilot stalno odrzavao kondiciju. Ona rasna plavusa u top formi volela je da flertuje I da izbezumljuje muskarce svojim egzibiconizmom. 

– Vidi sta sam dobila od njega na poklon, divan erotski ves sa sve carapicama I halterima. Zar nije lep?

- Ma super ali mislim da je to tebi malo duso, jesi ti to probala?

– Ma kako malo sad ces da vidis.Ajd sa cu probam

I eto je posle deset minuta nase ceznje u punom sjaju.Nisam smeo da kazem da je sve malo ili sam ja glup za to. Sise nadrkane, tangice se pozadi I ne vide, otisle bezpovratno u guzu a ja I Puki u euforiji, sela je Pukiju u krilo I ljubila ga nezno u uvce.

- Jel ostajes veceras kod mene da spavas, ima mesta. 

Premisljao se vise od pola sekunde kada mu je gurnula sisu pod nos 

-Ajde malo sike ljubi,ljubi…ocigledno neka njihova omiljena igra, pomislih. Posle dve flase kutjevacke grasevine vec poce da mi se manta krenuh da razvucem vec cuveni trosed, boze pomislih kad bi ovaj trosed umeo da prica sta je sve video, knjig da pisem ko Bukovski.

 Istusirasmo smo se na smenu I uvukli u krevet.

-Ajmo na spavanje, sutra se radi- rece ona I pomislih posle desetak minuta tisine da nece biti nista od seksa.

Lezao sam do nje okrenut joj ledjima kada me je uzela za ruku I povukla je izmedju svojih nogu. Tamo je vec bila ukrucena kurcina naseg dragog prijatelja koji je lagano trazio put u noci do njene pickice. Nista se ne cuje, ko da ne disu, pomislih da nisu neka tajna organizacija, jebi ga vojska je to. Konspiracija.Medjutim gospodin je vec usao u nju I kako je lagano tucao tako je ona udarala u mene dok sam ja rukom pokusavao da mu obezbedim siguran prolaz do njene ribice, vec sam pomislio da cu svrsiti kada je pukovnik promenio strategiju napada I okrenuo je na ledja I visoko joj podigao noge na ramena I pojacavajuci ritam udara u nju. Nisam se mnogo mesao u ovaj napad vojske i sve vreme sam bio u ulozi posmatracke misije, drzeci je nezno za ruku ko da je kod zubara, ona bi se povremeno srela s mojim pogledom odobravanja i poverenja da ce na svaki napad odgovoriti jos zesce pripadnicima vojske.

-Oces da mi napunis usta ljubavi, jel oces mili moj, saptala je...znao sam da ima tajno oruzje za kraj.

Kao po komandi odozgo, naredjenje - izvrsenje, puki je opkoracio njenu glavu I ona mu prihvati debeli glavic u usta I ritmicno pomera glavu. Nije mu bilo spasa jer sam ga uvatio za jaja I poce da strca u njena usta uvijajuci se ko da njega jebu a ne nju. Poljubila me deleci ukus njegove sperme ravnopravno na tri dela, iako mozda on I nije bio planirao topli obrok. Odlozi oruzje...sa spavanjem pocni!!!Zaspao sam kao beba znajuci da me cuva nasa vojska.

Au pomislih samo da me ne bude trube ujutro 

Kategorija:
Bisex erotske priče